• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pivní krkovička z pečícího sáčku
Napište svůj komentář k receptu

Pivní krkovička z pečícího sáčku

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 32
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pivní krkovička z pečícího sáčku
Nahrát fotku
 

Suroviny

3 porce
    • 500
      g plátky krkovičky bez kosti
    • 1
      ks cibule
    • 2
      stroužek česnek
    • pepř mletý
    • 0,50
      lžička drcený kmín
    • 1
      lžička majoránka
    • 1
      špetka nové koření mleté
    • 150
      g slanina - anglická, moravská...
    • 2
      dl pivo světlé 10°
    • pečící sáček

Postup přípravy receptu

1
Plátky masa ze stran nakrojíme, jemně naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme rozetřeným česnekem, ochutíme kořením a vložíme do pečícího sáčku na pokrájenou malou cibuli. Do pečícího sáčku nalijeme pivo, přidáme pokrájenou slaninu, sáček uzavřeme a dáme na plech (pekáč). V sáčku uděláme jehlou dvě dírky, které nám budou odvádět přebytečnou páru. Pečeme v předehřáté troubě cca hodinu, v sáčku by měl zůstat sos na přelití masa.
2
K pivní krkovičce podáváme bramborové noky nebo knedlík, případně vařené brambory.
3
**Bramborové noky:** 600 g strouhaných vařených brambor, 1 vejce, sůl, cca 300 g hrubé mouky. Z těsta vyválet válečky, nakrájet na noky a ihned házet do vroucí vody. Po vyplavání vařit cca 2-3 minuty, pak scedit a ihned podávat k masu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Maso v zelenině z pečícího sáčku

Maso v zelenině z pečícího sáčku

Masová směs z pečícího sáčku

Masová směs z pečícího sáčku

Kapustičky s masem z pečícího sáčku

Kapustičky s masem z pečícího sáčku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Ráďa | 9. 4. 2016 12:39

    Byla to dobrůtka,děkuji za recept.

  • Lucie | 28. 2. 2014 07:59

    Výborné, kdo rád cibuli klidně přidejte o jednu víc. :-) :-)

  • Věra Musilová | 22. 10. 2012 13:55

    S něčím takovým uděláte mužskýmu radost, u nás to teda funguje víc než na sto procent a nádobí skoro žádné. Chválím a doporučuji zkusit.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Uzeniny & mleté maso
Maso Vepřové Uzeniny Oběd Večeře Pečení Silvestr Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Drcený kmín Majoránka Nové koření mleté Pečící sáček Pepř mletý Pivo Plátky krkovičky bez kosti Slanina
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bramborová pomazánka

Bramborová pomazánka

Hamburger úžasné chuti

Hamburger úžasné chuti

Jablkový krémeš

Jablkový krémeš

Senzační schwarzwaldský dort

Senzační schwarzwaldský dort

Nakládané sýry - směs

Nakládané sýry - směs

Tatarský biftek podle časopisu F.O.O.D.

Tatarský biftek podle časopisu F.O.O…

Zdravé lívance ze zakysané smetany

Zdravé lívance ze zakysané smetany

Dýňový koláč s ořechy II.

Dýňový koláč s ořechy II.

Masová bábovka aneb sekaná trochu jinak

Masová bábovka aneb sekaná trochu…

Doporučujeme

30 minut
Tortilla wrap s lilkem a halloumi

Tortilla wrap s lilkem a halloumi

300 minut
Švestková povidla

Švestková povidla

45 minut
Pravé maďarské lečo

Pravé maďarské lečo

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

80 minut
Švestkový koláč s vanilkovým krémem

Švestkový koláč s vanilkovým krémem

50 minut
Roláda s mletým masem a zeleninou

Roláda s mletým masem a zeleninou

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

Poslední sledované recepty

65
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
57
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
48
Losos (nejen) v bylinkách
Losos (nejen) v bylinkách
46
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
41
Klasické lečo
Klasické lečo

Zajímavé články

Velký cuketový speciál: Rady, tipy a recepty, jak chutně naložit s úrodou cuket
Velký cuketový speciál: Rady, tipy a recepty, jak…
Rychlé buchty s broskvemi: 5 receptů na sladké letní moučníky, které mají šťávu
Rychlé buchty s broskvemi: 5 receptů na sladké…
Domácí vepřová konzerva: Pochoutka k letní večeři nebo na cesty, kterou zvládnete připravit i v paneláku
Domácí vepřová konzerva: Pochoutka k letní večeři…
Sezóna rajčat je tady! S našimi 50 recepty si s úrodou hravě poradíte. A ještě si pochutnáte!
Sezóna rajčat je tady! S našimi 50 recepty si s…
Letní mlsání? Pojďte na to chytře
Letní mlsání? Pojďte na to chytře
AHA.cz Laďka Něrgešová v paruce: Zdrcující verdikt lékařů

Laďka Něrgešová v paruce: Zdrcující verdikt lékařů

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Blesk pro ženy Manikúra, kterou milují celebrity: Hitem sociálních sítí jsou mléčné nehty

Manikúra, kterou milují celebrity: Hitem sociálních sítí jsou mléčné nehty

Ženy.cz Profesionální trenér otestoval 10 běžných sportů. Při kterém z nich spálíte nejvíc tuku?

Profesionální trenér otestoval 10 běžných sportů. Při kterém z nich spálíte nejvíc tuku?

Blesk.cz Kamarád Jiřího Krampola (†87) Miloš Schmiedberger: Na pohřeb nepřijdu!

Kamarád Jiřího Krampola (†87) Miloš Schmiedberger: Na pohřeb nepřijdu!

SportRevue.cz Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Maminka.cz Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Blesk Horoskopy 5 znamení, která vůbec nestárnou: Kdo zraje jako víno a těžko by mu někdo hádal jeho skutečný věk?

5 znamení, která vůbec nestárnou: Kdo zraje jako víno a těžko by mu někdo hádal jeho skutečný věk?

Další doporučené recepty:

Pivní bůček
Pivní bůček
Pivní guláš II.
Pivní guláš II.
Pivní chléb s cibulkou
Pivní chléb s cibulkou
Pivní kroupy s čočkou
Pivní kroupy s čočkou
Pivní kuřecí prsa
Pivní kuřecí prsa
Pivní marináda na grilování
Pivní marináda na grilování
  • Recepty.cz
  • Pivní krkovička z pečícího sáčku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact