• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Pivní guláš
Napište svůj komentář k receptu

Pivní guláš

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
3.3
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pivní guláš
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 600
      g hovězí maso
    • 2
      ks cibule
    • 2
      lžíce sádlo
    • 4
      stroužek česnek
    • 200
      ml pivo
    • 200
      ml voda
    • 1
      ks zelená paprika
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • 1
      lžíce paprika - sladká
    • 2
      lžíce tvrdý sýr
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Na pánvi rozpálíme sádlo, na něm osmahneme na kostičky nakrájenou cibuli dozlatova. Přidáme na kostky nakrájené maso a zprudka asi 3 minuty opékáme. Přidáme mouku, dobře promícháme a opékáme další 3 minuty. Osolíme, přidáme utřený česnek, pepř, papriku, vodu a pivo. Přivedeme k varu a pod pokličkou dusíme asi hodinu, až je maso měkké. Nakonec přimícháme papriku, zhruba 5 minut povaříme a na talířích sypeme strouhaným sýrem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pivní guláš II.

Pivní guláš II.

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Nakládaný pivní Hermelín

Nakládaný pivní Hermelín

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • techt | 23. 4. 2012 10:00

    Jeden z nejlepších gulášů

  • pavlinka | 10. 10. 2007 11:42

    chystam se delat zitra,zatim sem si masenko nalozila do cesneku,ale podle vasich komentaru ,myslim ze to bude skvela mnamka pro toho myho chlapa,jen to budu delat bez papriky pac on zeleninu nerad :)

  • František Novák | 6. 10. 2007 13:20

    Co se týče piva, tak doporučuju jakekoli nepasterované pivo (má výraznější chuť) př. Bernard, Svijany

  • Radka Kmentová | 2. 5. 2007 14:07

    Výborné, ale příště nebudu dávat papriku. Přítel říkal, že to sice voní jako pivní guláš, ale chutná to jako plněné papriky :)Tak nevim nevim....

  • Lenka | 15. 10. 2006 02:21

    Vynikajici!!!I kdyz jsem zapomnela michat a vetsina omecky se priskvarila...bylo to velmi dobre budu delat opet!

  • Lenka Vyroubalova | 30. 9. 2006 01:57

    Je to vyborny gulas jen jsem zapomnela michat tak se mi omacka vyparila...ale i presto je to mnam mnam:-)

  • Lada Kovářová | 1. 9. 2006 09:31

    Paprika hořkne pouzer v případě, že ji dlouho restujete na tuku. V tomto receptu se sladká paprika - koření přidává na začátku viz. postup. Nakonec se přidává zelená paprika - zelenina.

  • LUCIE | 1. 9. 2006 09:24

    DOBRÝ DEN, POKUD JÁ VÍM, TAK PAPRIKA SE DÁVÁ NAKONEC Z TOHO DŮVODU, ŽE HOŘKNE A PIVO ZÁLEŽÍ NA VÁS JAKÉ TAM DÁTE. JÁ BYCH ROZHODNĚ DALA TO CO MÁ VÁŠ PŘÍTEL RÁD.

  • Lada Kovářová | 12. 7. 2006 20:00

    Nakonec se v receptu přidává zelená paprika.

  • Elimi | 12. 7. 2006 19:57

    Papriku az nakonec? Paprika neni rozpustna ve vode, ale v tuku proto se obvykle dava hned na zacatku.

  • Anonym | 14. 3. 2006 19:57

    neporadila byste mi, jake pivo tam davate? ja jsem absolutni neznalec a timto jidlem bych chtela prekvapit sveho pritele

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Oběd Večeře Pečení Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Hladká mouka Hovězí maso Paprika - sladká Pepř mletý Pivo Sádlo Sůl Tvrdý sýr Voda Zelená paprika
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Krupičková polévka s vejcem

Krupičková polévka s vejcem

Kuřecí salát III.

Kuřecí salát III.

Bramborové pusinky (1922)

Bramborové pusinky (1922)

Slaný mrkvový koláč

Slaný mrkvový koláč

Kakaové palačinky

Kakaové palačinky

Bylinková bešamelová omáčka (přeliv)

Bylinková bešamelová omáčka (přeliv)

Jednoduché staročeské plátky se žampiony

Jednoduché staročeské plátky se…

Česneková krkovička na tymiánových bramborách

Česneková krkovička na tymiánových…

Jemný tvarohový krémovník

Jemný tvarohový krémovník

Doporučujeme

30 minut
Špagety s kapustičkami, šunkou a ořechy

Špagety s kapustičkami, šunkou a…

45 minut
Linecké cukroví krok za krokem

Linecké cukroví krok za krokem

45 minut
Crinkles

Crinkles

55 minut
Pracny

Pracny

30 minut
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem

Těstoviny se smetanovou omáčkou,…

30 minut
Teplý salát z restované panenky

Teplý salát z restované panenky

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

45 minut
Sušenky s arašídovým krémem

Sušenky s arašídovým krémem

50 minut
Čokoládovo-karamelový koláč

Čokoládovo-karamelový koláč

Poslední sledované recepty

30
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
27
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
24
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
17
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
17
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…

Zajímavé články

Dokonalé vánoční cukroví? 12 triků, aby se vám letos všechno povedlo
Dokonalé vánoční cukroví? 12 triků, aby se vám…
Mikulášská nadílka pro malé i velké: Aby za oknem nebylo jen uhlí
Mikulášská nadílka pro malé i velké: Aby za oknem…
Jak rozlousknout vlašské ořechy? Zkuste triky, díky kterým to půjde mnohem lépe
Jak rozlousknout vlašské ořechy? Zkuste triky,…
Linecké těsto, které se nelepí a nepraská: Naučte se ho podle video návodu
Linecké těsto, které se nelepí a nepraská: Naučte…
Od pondělí do pátku: Báječné večeře, které budete mít hotové do 30 minut
Od pondělí do pátku: Báječné večeře, které budete…
AHA.cz Drzost Slováčka nezná mezí: Skandál přímo v kostele

Drzost Slováčka nezná mezí: Skandál přímo v kostele

Mimibazar Adventní čas: Víte, co symbolizuje?

Adventní čas: Víte, co symbolizuje?

Dáma.cz Jak na nejlepší vánoční cukroví? 12 tipů a triků, díky nimž zvládnete pečení jako profík!

Jak na nejlepší vánoční cukroví? 12 tipů a triků, díky nimž zvládnete pečení jako profík!

Blesk pro ženy Už nepatří jen na chalupu a na lyžařské svahy: Tuto mikinu si klidně oblečte jako módní trend

Už nepatří jen na chalupu a na lyžařské svahy: Tuto mikinu si klidně oblečte jako módní trend

Ženy.cz Mozek v základním nastavení: Proč je dobré občas nemyslet vůbec na nic?

Mozek v základním nastavení: Proč je dobré občas nemyslet vůbec na nic?

Blesk.cz Vítězové Love Island 2025 roztáčí dvoumilionovou výhru: Romantika v luxusu!

Vítězové Love Island 2025 roztáčí dvoumilionovou výhru: Romantika v luxusu!

SportRevue.cz Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Maminka.cz Máma dvojčat a trojčat: Jsem unavená, chybí mi randění s mým mužem. S pěti dětmi je to sakra těžké, ale my se nedáme!

Máma dvojčat a trojčat: Jsem unavená, chybí mi randění s mým mužem. S pěti dětmi je to sakra těžké, ale my se nedáme!

Blesk Horoskopy Prosincový superúplněk v Blížencích plný napětí, zmatku a stresu. Co dalšího nám přinese?

Prosincový superúplněk v Blížencích plný napětí, zmatku a stresu. Co dalšího nám přinese?

  • Recepty.cz
  • Pivní guláš
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact