• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pivní guláš
Napište svůj komentář k receptu

Pivní guláš

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
3.3
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pivní guláš
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 600
      g hovězí maso
    • 2
      ks cibule
    • 2
      lžíce sádlo
    • 4
      stroužek česnek
    • 200
      ml pivo
    • 200
      ml voda
    • 1
      ks zelená paprika
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • 1
      lžíce paprika - sladká
    • 2
      lžíce tvrdý sýr
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Na pánvi rozpálíme sádlo, na něm osmahneme na kostičky nakrájenou cibuli dozlatova. Přidáme na kostky nakrájené maso a zprudka asi 3 minuty opékáme. Přidáme mouku, dobře promícháme a opékáme další 3 minuty. Osolíme, přidáme utřený česnek, pepř, papriku, vodu a pivo. Přivedeme k varu a pod pokličkou dusíme asi hodinu, až je maso měkké. Nakonec přimícháme papriku, zhruba 5 minut povaříme a na talířích sypeme strouhaným sýrem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pivní guláš II.

Pivní guláš II.

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Nakládaný pivní Hermelín

Nakládaný pivní Hermelín

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • techt | 23. 4. 2012 10:00

    Jeden z nejlepších gulášů

  • pavlinka | 10. 10. 2007 11:42

    chystam se delat zitra,zatim sem si masenko nalozila do cesneku,ale podle vasich komentaru ,myslim ze to bude skvela mnamka pro toho myho chlapa,jen to budu delat bez papriky pac on zeleninu nerad :)

  • František Novák | 6. 10. 2007 13:20

    Co se týče piva, tak doporučuju jakekoli nepasterované pivo (má výraznější chuť) př. Bernard, Svijany

  • Radka Kmentová | 2. 5. 2007 14:07

    Výborné, ale příště nebudu dávat papriku. Přítel říkal, že to sice voní jako pivní guláš, ale chutná to jako plněné papriky :)Tak nevim nevim....

  • Lenka | 15. 10. 2006 02:21

    Vynikajici!!!I kdyz jsem zapomnela michat a vetsina omecky se priskvarila...bylo to velmi dobre budu delat opet!

  • Lenka Vyroubalova | 30. 9. 2006 01:57

    Je to vyborny gulas jen jsem zapomnela michat tak se mi omacka vyparila...ale i presto je to mnam mnam:-)

  • Lada Kovářová | 1. 9. 2006 09:31

    Paprika hořkne pouzer v případě, že ji dlouho restujete na tuku. V tomto receptu se sladká paprika - koření přidává na začátku viz. postup. Nakonec se přidává zelená paprika - zelenina.

  • LUCIE | 1. 9. 2006 09:24

    DOBRÝ DEN, POKUD JÁ VÍM, TAK PAPRIKA SE DÁVÁ NAKONEC Z TOHO DŮVODU, ŽE HOŘKNE A PIVO ZÁLEŽÍ NA VÁS JAKÉ TAM DÁTE. JÁ BYCH ROZHODNĚ DALA TO CO MÁ VÁŠ PŘÍTEL RÁD.

  • Lada Kovářová | 12. 7. 2006 20:00

    Nakonec se v receptu přidává zelená paprika.

  • Elimi | 12. 7. 2006 19:57

    Papriku az nakonec? Paprika neni rozpustna ve vode, ale v tuku proto se obvykle dava hned na zacatku.

  • Anonym | 14. 3. 2006 19:57

    neporadila byste mi, jake pivo tam davate? ja jsem absolutni neznalec a timto jidlem bych chtela prekvapit sveho pritele

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Oběd Večeře Pečení Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Hladká mouka Hovězí maso Paprika - sladká Pepř mletý Pivo Sádlo Sůl Tvrdý sýr Voda Zelená paprika
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Plněná bageta

Plněná bageta

Sypaná buchta

Sypaná buchta

Kuličky Raffaelo krok za krokem

Kuličky Raffaelo krok za krokem

Brokolicový krém

Brokolicový krém

Kroužky z nivy

Kroužky z nivy

Ananasový koláč III.

Ananasový koláč III.

bramborový salát bavorský

bramborový salát bavorský

Chřestový salát s bramborovou pizzou

Chřestový salát s bramborovou pizzou

Francouzská bageta

Francouzská bageta

Doporučujeme

50 minut
Čočka na kyselo

Čočka na kyselo

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

254
Švestkový koláč bez lepku s drobenkou
Švestkový koláč bez…
242
Salát s rajčaty, avokádem a nivou
Salát s rajčaty,…
96
Salámová česnečka se zeleninou
Salámová česnečka se…
50
Vepřové výpečky se zelím
Vepřové výpečky se zelím
45
Okurková limonáda s citronem
Okurková limonáda s…

Zajímavé články

Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na bouchačky od Jamieho Olivera
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na…
Jablečný koláč 4x jinak: Upečte si sypaný, z křehkého těsta, s mandlemi nebo pudinkem
Jablečný koláč 4x jinak: Upečte si sypaný, z…
Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak ho připravit doma
Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak…
Recepty z mletého masa: 6 bezkonkurenčně nejlepších obědů
Recepty z mletého masa: 6 bezkonkurenčně…
Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan, francouzský fougasse nebo italskou focacciu
Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan,…
AHA.cz Z Mareše je troska: Rozvod s Monikou, nebo vážná nemoc?

Z Mareše je troska: Rozvod s Monikou, nebo vážná nemoc?

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Blesk pro ženy Jaké boty se nosily v roce, kdy jste se narodila?

Jaké boty se nosily v roce, kdy jste se narodila?

Ženy.cz Chlapi, takhle ne! 10 věcí, které zaručeně odradí každou ženu

Chlapi, takhle ne! 10 věcí, které zaručeně odradí každou ženu

Blesk.cz Obnovená premiéra Plesu upírů: Zamilovaná Žilková a vysmátý Artur

Obnovená premiéra Plesu upírů: Zamilovaná Žilková a vysmátý Artur

SportRevue.cz FOTO: Plážové sporty. Díky roztleskávačkám pastva pro (mužské) oči

FOTO: Plážové sporty. Díky roztleskávačkám pastva pro (mužské) oči

Maminka.cz 6 výletů na unikátní místa v Česku, která byste měli s dětmi objevit. Vyrazí vám dech

6 výletů na unikátní místa v Česku, která byste měli s dětmi objevit. Vyrazí vám dech

Blesk Horoskopy Jaké jste znamení podle indického horoskopu? Najděte si to své!

Jaké jste znamení podle indického horoskopu? Najděte si to své!

  • Recepty.cz
  • Pivní guláš
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact