• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pivní chléb s cibulkou
Napište svůj komentář k receptu

Pivní chléb s cibulkou

autor: nuteverka
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pivní chléb s cibulkou
Pivní chléb s cibulkou
Pivní chléb s cibulkou
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g hladká mouka chlebová
    • 3
      dl pivo
    • 2
      ks vařené brambory
    • 2
      lžička sůl
    • 1
      lžička ocet
    • 1
      lžička drcený kmín
    • 1
      hrst sušená cibule
  • Kvásek
    • 1
      kostka droždí
    • 1
      dl vlažná voda
    • 2
      lžíce hnědý cukr
    • hladká mouka

Postup přípravy receptu

1
Droždí rozdrobíme ve vlažné vodě, přidáme cukr (na vše používám třtinový), mouku a uděláme kvásek a necháme nakynout.
2
Uvaříme brambory ve slupce, oloupeme a nastrouháme. Nastrouhané brambory smícháme s pivem (aby nebyla hmota studená). Do misky si připravíme mouku, přidáme sůl, ocet, kmín, brambory s pivem, cibulku a kvásek.
3
Necháme v teple kynout (minimálně 4 hodiny, doporučuji klidně nechat kynout přes noc).
4
Po vykynutí vytvarujeme tvar jaký chceme, dáme na pomoučen plech a necháme ještě hodinku kynout.
5
Chleba pečeme v předehřáté troubě na 200 °C 10 minut, poté zmírníme teplotu na 180°C a pečeme cca 1 hodinu
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pečené kapustičky s červenou cibulkou

Pečené kapustičky s červenou cibulkou

Gratinované brambory (nejen) s cibulkou

Gratinované brambory (nejen) s…

Krůtí ramínko na červeném víně se šťouchanými brambory s jarní cibulkou

Krůtí ramínko na červeném víně se…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • nuteverka | 3. 8. 2012 13:09

    Ano, je pravda že je řidší... Pčidám i další receptík na klasický chléb

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 30. 6. 2012 13:48

    Dělala jsem přesně podle receptu, ale těsto bylo docela řídké, na plechu nedrželo tvar. Tak jsem ho nalila do formy, fungovalo to, chleba byl dobrý.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Slané pečení
Pokrmy Pečivo Snídaně Svačina Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Drcený kmín Droždí Hladká mouka Hnědý cukr Ocet Pivo Sůl Sušená cibule Vařené brambory Vlažná voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Podvodnice

Podvodnice

Kuře po francouzsku

Kuře po francouzsku

Pravý segedínský guláš

Pravý segedínský guláš

Hrnková kávová buchta

Hrnková kávová buchta

Makové lívance

Makové lívance

Thajská kuřecí polévka s houbami

Thajská kuřecí polévka s houbami

Kuřecí prsa po asijsku

Kuřecí prsa po asijsku

Chia dezert s mangem

Chia dezert s mangem

Pečený bůček

Pečený bůček

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

63
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
24
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Švestkový koláč s…
22
Klasické lečo
Klasické lečo
17
Bramboráky s mletým masem
Bramboráky s mletým masem
16
Švestková povidla bez míchání
Švestková povidla bez…

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Překvapení u Jiřiny Bohdalové (94): Stane se prababičkou

Překvapení u Jiřiny Bohdalové (94): Stane se prababičkou

SportRevue.cz FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Další doporučené recepty:

Pivní bramborová polévka
Pivní bramborová polévka
Pivní bůček
Pivní bůček
Pivní guláš II.
Pivní guláš II.
Pivní krkovička z pečícího sáčku
Pivní krkovička z pečícího sáčku
Pivní kroupy s čočkou
Pivní kroupy s čočkou
Pivní kuřecí prsa
Pivní kuřecí prsa
  • Recepty.cz
  • Pivní chléb s cibulkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact