• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pivní chléb
Napište svůj komentář k receptu

Pivní chléb

autor: MishaAtherton
0.0
moje hodnoceni
1.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: 75 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pivní chléb
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 3
      hrnek hladká mouka
    • 3
      lžička prášek do pečiva
    • 1
      lžička sůl
    • 0,25
      hrnek cukr
    • 1
      plechovka pivo
    • 0,50
      hrnek máslo rozpuštěné

Postup přípravy receptu

1
Všechny suché ingredience smícháme s pivem. Když máme hotové těsto, dáme do vhodného vymaštěného pekáčku. Přesto přelijeme rozpuštěné máslo.
2
Troubu rozehřejeme na 190°C a pečeme alespoň jednu hodinu.
3
Dáme vychladit tak na 15 min. a můžeme podávat.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pivní chléb s cibulkou

Pivní chléb s cibulkou

Pivní kroupy s čočkou

Pivní kroupy s čočkou

Nakládaný pivní Hermelín

Nakládaný pivní Hermelín

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Michaela Atherton | 5. 5. 2006 15:12

    My kupujeme zasadne 0.5l ... ne kvuli vareni, ale muj manzilek si rad par da:o]

  • Katerina | 4. 5. 2006 23:34

    Plechovka piva jak velka - ceska 0,5l, nebo zahranicni 12oz = cca 350ml?

  • Michaela Atherton | 28. 4. 2006 14:45

    V tomto receptu slo opravu o Farenheity. Tento chleb dela dle tohoto receptu ma svagrova a vzdy chutna skvele... at rikate co chcete...

  • Yveta | 28. 4. 2006 06:27

    Prosim, nevim jak vy, ale 1/4 hrnku cukru? Anonyme, nevim, ale Tvuj prispevek me primnul k tomu, abych se ozvala. Snal 1 cajova lzicka cukru a navic ja pecu take chleb, kde davam vetsinu tekutiny piva, ale pouzivam instantni drozdi misto prasku do peciva a nepouzivam maslo. Je to mozna dobry receptik na chleba, ale nemam odvahu se do nej pustit. Neco mi tam chybi a bohuzel nevim, jak by se moje chleb.pekarnicka tvarila.

  • Ludmila Chromá | 27. 4. 2006 13:48

    No, ono asi jde o Farenheity, ne o stupně Celsia. Až to někdo zkusíte, dejte vědět, zdá se mi to (na chleba) nějak jednoduché...

  • Jana P. | 27. 4. 2006 12:49

    Na které troubě jde nastavit 375 stupňů?

  • Anonym | 27. 4. 2006 11:07

    Mouku hladkou? 1/4 hrnku cukru - nebude to moc sladké?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Slané pečení
Pokrmy Pečivo Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Hladká mouka Máslo Pivo Prášek do pečiva Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Mrkvová bábovka

Mrkvová bábovka

Dresing hami mňami

Dresing hami mňami

Pikantní nakládaný hermelín II.

Pikantní nakládaný hermelín II.

Klobásová pomazánka

Klobásová pomazánka

Povidlové kapsičky

Povidlové kapsičky

Kvasnicová polévka se zeleninou

Kvasnicová polévka se zeleninou

Brambory zapečené se zeleninou

Brambory zapečené se zeleninou

Škvarkové placky s jogurtem

Škvarkové placky s jogurtem

Mrkvový koláč s tvarohem nebo jablky, dýní...

Mrkvový koláč s tvarohem nebo jablky,…

Doporučujeme

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

297
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
55
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…
37
Domácí jablečný závin (štrůdl)
Domácí jablečný závin …
32
Pizza v trojobalu
Pizza v trojobalu
18
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli: Naučte se poctivý recept na tuhle klasiku
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli:…
Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
AHA.cz Borhyová jako paní Smečková: Tajná svatba v zahraničí

Borhyová jako paní Smečková: Tajná svatba v zahraničí

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Zlatokopky podle zvěrokruhu: Ženám v těchto znameních jde často jen o peníze

Zlatokopky podle zvěrokruhu: Ženám v těchto znameních jde často jen o peníze

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Drsná slova Lucie Vondráčkové: Proč nepečuje o přítele po operaci!

Drsná slova Lucie Vondráčkové: Proč nepečuje o přítele po operaci!

SportRevue.cz 45 let? Žádný věk! Nejslavnější fotbalová manželka světa je stále šik

45 let? Žádný věk! Nejslavnější fotbalová manželka světa je stále šik

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

  • Recepty.cz
  • Pivní chléb
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact