• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pivní buřty
Napište svůj komentář k receptu

Pivní buřty

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 8
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pivní buřty
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 10
      ks buřty
    • 1
      plechovka pivo - černé
    • cibule
    • 1
      sklenice kečup - jemný
    • 10
      ks feferonka
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Buřty nařízneme a vložíme plátek cibule a jednu feferonku.
2
Naskládáme do pekáčku zalijeme kečupem a pivem.
3
Ve vyhřáté troubě pečeme tak dlouho, až omáčka trochu zhoustne.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Marinované buřty

Marinované buřty

Mňam buřty

Mňam buřty

Buřty na pivu IV.

Buřty na pivu IV.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Karolina Ticha | 25. 3. 2005 20:02

    Tyhle buřty miluje cela naše rodinka i široke okoli, je to zradylko.

  • Evča | 3. 3. 2005 14:10

    Naše rodina vaří tento recept už asi 10 let, do buřtíku udělám tak 3-4 zářezy a do nich dám kromě cibule ještě sterilovanou papriku a posypu mletou paprikou. Je to pochutnáníčko.

  • Jirka | 24. 1. 2005 11:52

    Když se přidá ještě Nové koření a Bobkový list....mňam

  • HANKA | 16. 1. 2005 07:03

    Výborný recept,dělala jsem je v remosce,moc dobré.

  • M. D. | 13. 1. 2005 12:16

    ... a co česnek? vložte na drobno nakrajený do buřtů ... a cca 10 min před koncem posypejte syrem .... wooooooow

  • M. P. | 28. 12. 2004 11:28

    Já jsem tyto buřtíky jedla u kamarádky a ta k nim přídává spoustu cibule, červené i zelené papriky a rajčata. Bylo to pošušňáníčko.

  • Iva P. | 15. 11. 2004 17:10

    Já přidávám ještě do každého buřtíku půl podélně rozkrojené kyselé okurky.Je to taky dobré.Zkuste to.

  • Naďa B. | 25. 10. 2004 11:09

    My jsme bramboroví - zkusila jsem jako přílohu brambory a omáčkou je polila - a byla to veliká dobrota. Buřty jsem ke konci pečení pokladla tvrdým sýrem i nivou a zapekla - oboje bylo výborné.

  • Lubor | 17. 10. 2004 18:43

    Taky přidávám papriky, je to pak špica!

  • M P | 17. 8. 2004 15:21

    No, a co paprika??? Buřty na pivě nez papriky? A 1 sklenka kečupu? ...na jeden pekáč jeden menší kečup, 1 zelenou papriku, 1 červenou papriku, hodně cibule, samozřejmě pepř a černé pivo. Nesolíme! Zalijeme jen kečupem, půlkou piva a dáme péct. Cca po půl hodině odklopíme a doléváme pivo. Doba přípravy cca 50min! Podle libosti se tahle bašta připravuje i velice pikantní, samozřejmě feferonkama. Váš specialista Buřt on beer

  • Anonym | 6. 6. 2004 07:12

    Já to znám trochu jinak. Místo feferonky plátek anglické slaniny.

  • L. S. | 26. 5. 2004 19:51

    Je to opravdu výborné a rychlé jídlo, přidávám ještě hodně cibule okolo.

  • Klokan S | 26. 5. 2004 07:19

    Jednoduchý a výborný recept, který kdysi uvedl Přemek Podlaha v pořadu Receptář nejen na něděli ! :-))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
Maso Uzeniny Pečení Levně Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Buřty Cibule Feferonka Kečup - jemný Pivo - černé Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Babské kuře

Babské kuře

Ořechový chlebíček

Ořechový chlebíček

Ořechový dort mojí babičky

Ořechový dort mojí babičky

Mleté maso s houbami

Mleté maso s houbami

Laskonky dle časopisu F.O.O.D.

Laskonky dle časopisu F.O.O.D.

Pikantní vepřové se smaženou rýží

Pikantní vepřové se smaženou rýží

Máslo s medvědím česnekem

Máslo s medvědím česnekem

Gulášová polévka

Gulášová polévka

Kuřecí kousky s  bulgurem

Kuřecí kousky s bulgurem

Doporučujeme

30 minut
Fazolky nakyselo s vejci

Fazolky nakyselo s vejci

10 minut
Domácí lučina

Domácí lučina

45 minut
Bleskové kuře na paprice

Bleskové kuře na paprice

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

Poslední sledované recepty

220
Snadná hermelínová pomazánka
Snadná hermelínová…
158
Pivní výpečky s bramborovými noky
Pivní výpečky s…
41
Opilé broskvové poháry s amarettem
Opilé broskvové poháry s…
39
Celerový krém
Celerový krém
33
Drožďová zavářka
Drožďová zavářka

Zajímavé články

Těstovinový salát je chutný oběd hotový do dvaceti minut!
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do…
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z jednoho hrnce
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z…
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy, jak ji využít při přípravě oběda nebo večeře
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy,…
Moučníky ze zakysané smetany: Vyzkoušejte 5 osvědčených receptů, na kterých si pochutnáte!
Moučníky ze zakysané smetany: Vyzkoušejte 5…
Poctivá koprovka s vejcem jako od babičky: Tuhle bude milovat celá rodina
Poctivá koprovka s vejcem jako od babičky: Tuhle…
AHA.cz Modeling má novou hvězdu: Seznamte se, Mína Maxová

Modeling má novou hvězdu: Seznamte se, Mína Maxová

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Blesk pro ženy Tereza Kostková: V teplákách nejdu ani na zahradu! A co ji naučila maminka?

Tereza Kostková: V teplákách nejdu ani na zahradu! A co ji naučila maminka?

Ženy.cz Co stihnout do konce léta, aby vám nebylo líto, že skončilo

Co stihnout do konce léta, aby vám nebylo líto, že skončilo

Blesk.cz Zaskočená Farna na dovolené: U stolu se zrzavou zlodějkou!

Zaskočená Farna na dovolené: U stolu se zrzavou zlodějkou!

SportRevue.cz FOTO: Sexy holky se slunečníky. Strážní andělé motocyklových závodníků

FOTO: Sexy holky se slunečníky. Strážní andělé motocyklových závodníků

Maminka.cz Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Blesk Horoskopy Rozený vítěz, showman, nebo zamyšlený introvert? Poznejte své dítě podle dne narození!

Rozený vítěz, showman, nebo zamyšlený introvert? Poznejte své dítě podle dne narození!

  • Recepty.cz
  • Pivní buřty
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact