• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pivní buřty
Napište svůj komentář k receptu

Pivní buřty

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 8
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pivní buřty
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 10
      ks buřty
    • 1
      plechovka pivo - černé
    • cibule
    • 1
      sklenice kečup - jemný
    • 10
      ks feferonka
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Buřty nařízneme a vložíme plátek cibule a jednu feferonku.
2
Naskládáme do pekáčku zalijeme kečupem a pivem.
3
Ve vyhřáté troubě pečeme tak dlouho, až omáčka trochu zhoustne.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Marinované buřty

Marinované buřty

Mňam buřty

Mňam buřty

Buřty na pivu IV.

Buřty na pivu IV.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Karolina Ticha | 25. 3. 2005 20:02

    Tyhle buřty miluje cela naše rodinka i široke okoli, je to zradylko.

  • Evča | 3. 3. 2005 14:10

    Naše rodina vaří tento recept už asi 10 let, do buřtíku udělám tak 3-4 zářezy a do nich dám kromě cibule ještě sterilovanou papriku a posypu mletou paprikou. Je to pochutnáníčko.

  • Jirka | 24. 1. 2005 11:52

    Když se přidá ještě Nové koření a Bobkový list....mňam

  • HANKA | 16. 1. 2005 07:03

    Výborný recept,dělala jsem je v remosce,moc dobré.

  • M. D. | 13. 1. 2005 12:16

    ... a co česnek? vložte na drobno nakrajený do buřtů ... a cca 10 min před koncem posypejte syrem .... wooooooow

  • M. P. | 28. 12. 2004 11:28

    Já jsem tyto buřtíky jedla u kamarádky a ta k nim přídává spoustu cibule, červené i zelené papriky a rajčata. Bylo to pošušňáníčko.

  • Iva P. | 15. 11. 2004 17:10

    Já přidávám ještě do každého buřtíku půl podélně rozkrojené kyselé okurky.Je to taky dobré.Zkuste to.

  • Naďa B. | 25. 10. 2004 11:09

    My jsme bramboroví - zkusila jsem jako přílohu brambory a omáčkou je polila - a byla to veliká dobrota. Buřty jsem ke konci pečení pokladla tvrdým sýrem i nivou a zapekla - oboje bylo výborné.

  • Lubor | 17. 10. 2004 18:43

    Taky přidávám papriky, je to pak špica!

  • M P | 17. 8. 2004 15:21

    No, a co paprika??? Buřty na pivě nez papriky? A 1 sklenka kečupu? ...na jeden pekáč jeden menší kečup, 1 zelenou papriku, 1 červenou papriku, hodně cibule, samozřejmě pepř a černé pivo. Nesolíme! Zalijeme jen kečupem, půlkou piva a dáme péct. Cca po půl hodině odklopíme a doléváme pivo. Doba přípravy cca 50min! Podle libosti se tahle bašta připravuje i velice pikantní, samozřejmě feferonkama. Váš specialista Buřt on beer

  • Anonym | 6. 6. 2004 07:12

    Já to znám trochu jinak. Místo feferonky plátek anglické slaniny.

  • L. S. | 26. 5. 2004 19:51

    Je to opravdu výborné a rychlé jídlo, přidávám ještě hodně cibule okolo.

  • Klokan S | 26. 5. 2004 07:19

    Jednoduchý a výborný recept, který kdysi uvedl Přemek Podlaha v pořadu Receptář nejen na něděli ! :-))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
Maso Uzeniny Pečení Levně Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Buřty Cibule Feferonka Kečup - jemný Pivo - černé Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Slaný závin s plísňovým sýrem

Slaný závin s plísňovým sýrem

Babiččin koláč

Babiččin koláč

Malakov dort - starý recept po prababičce

Malakov dort - starý recept po…

Mrkvový koláč III.

Mrkvový koláč III.

Bavorský knedlík

Bavorský knedlík

Babiččin falešný tatarák

Babiččin falešný tatarák

Italská polévka Minestrone Institutu Kompliment

Italská polévka Minestrone Institutu…

Kakaové sušenky z ovesných vloček

Kakaové sušenky z ovesných vloček

Jemná česneková pomazánka

Jemná česneková pomazánka

Doporučujeme

45 minut
Cuketové placky

Cuketové placky

300 minut
Švestková povidla

Švestková povidla

45 minut
Pravé maďarské lečo

Pravé maďarské lečo

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

80 minut
Švestkový koláč s vanilkovým krémem

Švestkový koláč s vanilkovým krémem

50 minut
Roláda s mletým masem a zeleninou

Roláda s mletým masem a zeleninou

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

Poslední sledované recepty

38
Šunkové kapsy se špenátem
Šunkové kapsy se špenátem
28
Vepřové s pepřovou omáčkou
Vepřové s pepřovou…
21
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
19
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…
13
Cuketovomrkvové placky
Cuketovomrkvové placky

Zajímavé články

Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch se starou technikou zdobení dortů
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch…
Nakládané okurky 3x jinak: Ochutnejte znojemské, sladkokyselé nebo s chilli papričkou
Nakládané okurky 3x jinak: Ochutnejte znojemské,…
Recepty ze švestek nasladko i naslano. Zkuste povidla bez míchání, koláč i marinádu
Recepty ze švestek nasladko i naslano. Zkuste…
Broskvová marmeláda 4x jinak: Zkuste variantu s voňavým kořením, bylinkami nebo dalším ovocem
Broskvová marmeláda 4x jinak: Zkuste variantu s…
Velký cuketový speciál: Rady, tipy a recepty, jak chutně naložit s úrodou cuket
Velký cuketový speciál: Rady, tipy a recepty, jak…
AHA.cz Nečekaná pravda o Kodetovi (†67): Zákaz a zrada vlastní matky!

Nečekaná pravda o Kodetovi (†67): Zákaz a zrada vlastní matky!

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Blesk pro ženy Šaty, které se vám v kufru nezmačkají: S těmito 5 kousky si vystačíte!

Šaty, které se vám v kufru nezmačkají: S těmito 5 kousky si vystačíte!

Ženy.cz Profesionální trenér otestoval 10 běžných sportů. Při kterém z nich spálíte nejvíc tuku?

Profesionální trenér otestoval 10 běžných sportů. Při kterém z nich spálíte nejvíc tuku?

Blesk.cz Tom Cruise a Ana de Armasová potvrdili vztah: Randí ruku v ruce

Tom Cruise a Ana de Armasová potvrdili vztah: Randí ruku v ruce

SportRevue.cz FOTO: Jaromír Jágr a jeho 6 bejvalek. Která z nich byla nejhezčí?

FOTO: Jaromír Jágr a jeho 6 bejvalek. Která z nich byla nejhezčí?

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo bude pod velkým tlakem a kdo by neměl podcenit zdravotní prohlídku?

Horoskop na další týden: Kdo bude pod velkým tlakem a kdo by neměl podcenit zdravotní prohlídku?

  • Recepty.cz
  • Pivní buřty
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact