• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pivní buřty
Napište svůj komentář k receptu

Pivní buřty

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 8
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pivní buřty
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 10
      ks buřty
    • 1
      plechovka pivo - černé
    • cibule
    • 1
      sklenice kečup - jemný
    • 10
      ks feferonka
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Buřty nařízneme a vložíme plátek cibule a jednu feferonku.
2
Naskládáme do pekáčku zalijeme kečupem a pivem.
3
Ve vyhřáté troubě pečeme tak dlouho, až omáčka trochu zhoustne.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Marinované buřty

Marinované buřty

Mňam buřty

Mňam buřty

Buřty na pivu IV.

Buřty na pivu IV.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Karolina Ticha | 25. 3. 2005 20:02

    Tyhle buřty miluje cela naše rodinka i široke okoli, je to zradylko.

  • Evča | 3. 3. 2005 14:10

    Naše rodina vaří tento recept už asi 10 let, do buřtíku udělám tak 3-4 zářezy a do nich dám kromě cibule ještě sterilovanou papriku a posypu mletou paprikou. Je to pochutnáníčko.

  • Jirka | 24. 1. 2005 11:52

    Když se přidá ještě Nové koření a Bobkový list....mňam

  • HANKA | 16. 1. 2005 07:03

    Výborný recept,dělala jsem je v remosce,moc dobré.

  • M. D. | 13. 1. 2005 12:16

    ... a co česnek? vložte na drobno nakrajený do buřtů ... a cca 10 min před koncem posypejte syrem .... wooooooow

  • M. P. | 28. 12. 2004 11:28

    Já jsem tyto buřtíky jedla u kamarádky a ta k nim přídává spoustu cibule, červené i zelené papriky a rajčata. Bylo to pošušňáníčko.

  • Iva P. | 15. 11. 2004 17:10

    Já přidávám ještě do každého buřtíku půl podélně rozkrojené kyselé okurky.Je to taky dobré.Zkuste to.

  • Naďa B. | 25. 10. 2004 11:09

    My jsme bramboroví - zkusila jsem jako přílohu brambory a omáčkou je polila - a byla to veliká dobrota. Buřty jsem ke konci pečení pokladla tvrdým sýrem i nivou a zapekla - oboje bylo výborné.

  • Lubor | 17. 10. 2004 18:43

    Taky přidávám papriky, je to pak špica!

  • M P | 17. 8. 2004 15:21

    No, a co paprika??? Buřty na pivě nez papriky? A 1 sklenka kečupu? ...na jeden pekáč jeden menší kečup, 1 zelenou papriku, 1 červenou papriku, hodně cibule, samozřejmě pepř a černé pivo. Nesolíme! Zalijeme jen kečupem, půlkou piva a dáme péct. Cca po půl hodině odklopíme a doléváme pivo. Doba přípravy cca 50min! Podle libosti se tahle bašta připravuje i velice pikantní, samozřejmě feferonkama. Váš specialista Buřt on beer

  • Anonym | 6. 6. 2004 07:12

    Já to znám trochu jinak. Místo feferonky plátek anglické slaniny.

  • L. S. | 26. 5. 2004 19:51

    Je to opravdu výborné a rychlé jídlo, přidávám ještě hodně cibule okolo.

  • Klokan S | 26. 5. 2004 07:19

    Jednoduchý a výborný recept, který kdysi uvedl Přemek Podlaha v pořadu Receptář nejen na něděli ! :-))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
Maso Uzeniny Pečení Levně Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Buřty Cibule Feferonka Kečup - jemný Pivo - černé Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuře s paprikou a olivami

Kuře s paprikou a olivami

Domácí chléb III.

Domácí chléb III.

Jogurtové knedlíčky s jahodovou omáčkou

Jogurtové knedlíčky s jahodovou…

Bůčková roláda plněná šlehanou sekanou

Bůčková roláda plněná šlehanou sekanou

Paprikové kostky se žampiony

Paprikové kostky se žampiony

Zeleninový salát se sýrem

Zeleninový salát se sýrem

Kořeněná dýně - pečená nebo grilovaná

Kořeněná dýně - pečená nebo grilovaná

Ořechové řezy s vločkami

Ořechové řezy s vločkami

Bramborové špalíčky

Bramborové špalíčky

Doporučujeme

30 minut
Mexický hrnec s rýží

Mexický hrnec s rýží

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Poslední sledované recepty

186
Dýňová tortila
Dýňová tortila
128
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
114
Máslové řízky
Máslové řízky
37
Trojí sladká ovesná kaše
Trojí sladká ovesná kaše
35
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou

Zajímavé články

Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a je doslova nabitý živinami
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát,…
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři…
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které připravíte do půl hodiny
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které…
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na recepty pro zoufalé babičky
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na…
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch se starou technikou zdobení dortů
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch…
AHA.cz 5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Zlatokopky podle zvěrokruhu: Ženám v těchto znameních jde často jen o peníze

Zlatokopky podle zvěrokruhu: Ženám v těchto znameních jde často jen o peníze

Blesk pro ženy Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Ženy.cz Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Blesk.cz Miss Universe Česko Tomanová: Finále jedu vyhrát!

Miss Universe Česko Tomanová: Finále jedu vyhrát!

SportRevue.cz FOTO: Bayern Mnichov trochu jinak. Kdopak má v klubu nejhezčí partnerku?

FOTO: Bayern Mnichov trochu jinak. Kdopak má v klubu nejhezčí partnerku?

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy 5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

  • Recepty.cz
  • Pivní buřty
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact