• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Piškotový dort s pudinkem a čoko polevou
Napište svůj komentář k receptu

Piškotový dort s pudinkem a čoko polevou

0.0
moje hodnoceni
2.4
hodnotilo: 7
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Piškotový dort s pudinkem a čoko polevou
Piškotový dort s pudinkem a čoko polevou
Piškotový dort s pudinkem a čoko polevou
Piškotový dort s pudinkem a čoko polevou
Piškotový dort s pudinkem a čoko polevou
Piškotový dort s pudinkem a čoko polevou
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

9 porce
  • Těsto
    • 1
      ks vejce
    • cukr krystal 1/2 hrnek
    • 1
      balení vanilkový cukr
    • mléko 1/2 hrnek
    • olej 1/4 hrnek
    • 1
      hrnek hladká mouka prosátá
    • prášek do pečiva 1/2 balení
    • 1
      lžíce kakao 1-2 lžíce
    • 1
      lžička instantní káva dle chuti
  • Náplň
    • 300
      ml mléko
    • 3
      lžíce cukr krystal
    • 1
      ks pudinkový prášek vanilkový
    • 60
      g máslo
    • 250
      g tvaroh
    • 1
      lžíce hnědý rum 1-3 lžíce dle chuti
  • Poleva
    • 1
      lžička máslo
    • 50
      g čokoláda na vaření
    • 200
      g zakysaná smetana

Postup přípravy receptu

1
Vejce vyšleháme s oběma druhy cukru do světlé pěny. Následně zapracujeme olej, mléko, mouku a prášek do pečiva. Polovinu těsta nalijeme do vymazané dortové formy. Zbylou část ochutíme kakaem, kávou a přidáme do formy. Pečeme při 180 stupních cca 20 minut.

RADA: Jak na vajíčka přilepená k obalu

2
Z mléka, pudinkového prášku a cukru uvaříme hustý krém. Do horkého pudinku zašleháme máslo, tvaroh, rum. Rozetřeme na vychladlý korpus.

RADA: Máslo bez lednice

3
Ve vodní lázni rozpustíme čokoládu s máslem. Vmícháme zakysanou smetanu. Rozetřeme na náplň. Zdobíme dle fantazie ořechy, čokoládou, kokosem... Moučník necháme pár hodin ztuhnout v lednici. Dobrou chuť =))
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Piškotový vynikající dort

Piškotový vynikající dort

Dvoubarevný smetanový piškotový dort

Dvoubarevný smetanový piškotový dort

Piškotový dort „Malakov“

Piškotový dort „Malakov“

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty
Pečení Vaření Chlazení Šlehání Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda na vaření Cukr krystal Hladká mouka Hnědý rum Instantní káva Kakao Máslo Mléko Olej Prášek do pečiva Pudinkový prášek Tvaroh Vanilkový cukr Vejce Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Košíčky isidor

Košíčky isidor

Kuřecí řízky Ondráš

Kuřecí řízky Ondráš

Vepřové řízečky s nivou a smetanou

Vepřové řízečky s nivou a smetanou

Kuřecí kari s kokosovým mlékem

Kuřecí kari s kokosovým mlékem

Kulaté švestkové koláče

Kulaté švestkové koláče

Blesková rýže kari podle Lidušky

Blesková rýže kari podle Lidušky

Fazolový guláš pro vegany

Fazolový guláš pro vegany

Dršťková polévka podle mojí babičky

Dršťková polévka podle mojí babičky

Česneková surimi (krabí) pomazánka

Česneková surimi (krabí) pomazánka

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

105
Francouzský dresing
Francouzský dresing
89
Vaječné rolky s nori a uzeným lososem
Vaječné rolky s nori a…
88
Václavky (bedly, hlíva) nejen s kroupami
Václavky (bedly, hlíva)…
40
Jablečný Lotus řez - nepečený
Jablečný Lotus řez -…
29
Těstoviny s bílými fazolemi
Těstoviny s bílými…

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz LP a česká kráska Maurerová: Dojemné přiznání

LP a česká kráska Maurerová: Dojemné přiznání

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Další doporučené recepty:

Piškotový dort s ananasem
Piškotový dort s ananasem
Piškotový dort s malinovým mascarpone
Piškotový dort s malinovým mascarpone
Piškotový dort s ovocem a marmeládou
Piškotový dort s ovocem a marmeládou
Piškotový kakaový dort
Piškotový kakaový dort
Piškotový koláč s jahodami
Piškotový koláč s jahodami
Piškotový korpus - dvoupatrový dort
Piškotový korpus - dvoupatrový dort
  • Recepty.cz
  • Piškotový dort s pudinkem a čoko polevou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact