• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Piškot s pudinkovým krémem a ovocem
Napište svůj komentář k receptu

Piškot s pudinkovým krémem a ovocem

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Piškot s pudinkovým krémem a ovocem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 6
      ks vejce
    • 250
      g cukr krupice
    • 350
      g polohrubá mouka
    • 1
      ks vanilkový cukr
    • 1
      ks prášek do pečiva
    • 8
      lžíce rostlinný olej
    • 200
      ml voda
    • 1
      lžička citronová šťáva
  • Krém
    • vanilkový pudink
    • 350
      ml mléko
    • 160
      g máslo
    • 1
      ks vanilkový cukr
    • 20
      g moučkový cukr
    • 850
      g kompotované ovoce ananas, mandarinky...
  • Poleva
    • 1
      ks vanilkový pudink
    • 1
      lžíce moučkový cukr
    • voda k doplnění šťávy z kompotu na 400 ml

Postup přípravy receptu

1
Žloutek s cukry rozmícháme. Přidáme citrónovou šťávu a vodu, poté ostatní suroviny. Nakonec vmícháme sníh z bílků. Nalijeme na vymazaný a vysypaný plech. Pečeme ve středně vyhřáté troubě.
2
Krém: pudink uvaříme dle návodu. Do vychladlého pudinku zašleháme máslo. Rovnoměrně ho rozetřeme na vychladlou placku. Okapané kompotované ovoce rovnoměrně naneseme na pudink.
3
Poleva: pudinkový prášek promícháme s cukrem, rozmícháme v polovině šťávy z kompotu zředěné s vodou a vmícháme do zbylé šťávy, kterou jsme uvedli do varu. Za stálého míchání vaříme 2 minuty. Placku poléváme ještě horkou polevou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Piškot s pudinkovým krémem a šlehačkou

Piškot s pudinkovým krémem a šlehačkou

Košíčky plněné pudinkovým krémem

Košíčky plněné pudinkovým krémem

Kremeše s pudinkovým krémem

Kremeše s pudinkovým krémem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • vera | 15. 7. 2011 13:04

    právě jsem puding zchladila za stáleho míchání ve studené vodě.... zafungovalo :)

  • Veronika Hlávková | 14. 5. 2008 10:44

    jednoduše vynikající, akorát polevu jsem nedělala podle receptu, dávala jsem želatinu

  • beba | 22. 12. 2005 14:32

    Všetkým vám pekne ďakujem za radu. Určite si nejaký spôsob vyberiem a potom sa ozvem.

  • jaja 13 | 22. 12. 2005 08:51

    Když vařím pudink do krému, nesladím ho, ale po nalití do misky zasypu krystalovým cukrem, tím se zabrání vytvoření škraloupu a zároveň pudink osladím.

  • Tereza Jarčušková | 22. 12. 2005 08:14

    Milá beba, stačí ten puding občas premiešať, kým vychladne. Nechajte si ho poruke a sem tam premiešajte.

  • Jana Han | 21. 12. 2005 18:20

    Co nejdrive po uvareni pudingu dejte primo na puding plastickou folii. Pak se vam ten skraloup neudela. Ta folie musi ale byt skutecne na pudingu, ne jen pres misku.

  • Airan | 21. 12. 2005 15:22

    Beba, nepocitam se mezi vyborne kucharky ale pokusim se poradit: ta kurka se utvori urcite, takze kurku neslehat ale vyhodit - pak bude krem bez kousku:-)) Preji uspech!

  • beba | 21. 12. 2005 15:02

    Výborné kuchárky, poradte mi ako mám postupovať, aby sa mi pri vychladnutí pudingu na ňom neutvorila tuhá kôrka, ktorá sa už pri šľahaní nedá rozšľahať aj keď k pudingu pridám maslo. Krém síce nie je zlý, ale sú v ňom cítiť nerozmixované kúsky.

  • Di | 15. 6. 2005 15:47

    Dovolím si oponovat. Já zašlehávám většinou máslo do pudinku (šlehacími metlami). Máslo i pudink ovšem předem prošlhám každé zvlášť s trochou cukru.

  • Jana z VM | 15. 6. 2005 12:52

    Dovolím si jednu radu - vždycky je lépe zašlehávat puding nebo jiné přídavky do krému , do másla a ne naopak. Lépe se vyšlehá, lépe chutná. Mám mnohaleté zkušenosti!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Pečení Velikonoce Výjimečný den Posvícení Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citronová šťáva Cukr krupice Kompotované ovoce Máslo Mléko Moučkový cukr Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rostlinný olej Vanilkový cukr Vanilkový pudink Vejce Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Babiččiny rarášky

Babiččiny rarášky

Špenátový závin se špenátem, slaninou a sýrem

Špenátový závin se špenátem, slaninou…

Citronová roláda s tvarohovým krémem

Citronová roláda s tvarohovým krémem

Zapékané brambory s brokolicí a kuřecím masem

Zapékané brambory s brokolicí a…

Rychlý jahodový koláč

Rychlý jahodový koláč

Karbenátky po našem

Karbenátky po našem

Jednoduché pivní staročeské řízky

Jednoduché pivní staročeské řízky

Snadná a rychlá hrachová polévka

Snadná a rychlá hrachová polévka

Fazolová polévka s domácími flíčky

Fazolová polévka s domácími flíčky

Doporučujeme

50 minut
Francouzské brambory s pórkem

Francouzské brambory s pórkem

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

35 minut
Kapie plněné kuřecím masem

Kapie plněné kuřecím masem

30 minut
Ostružiny s mandlovou drobenkou

Ostružiny s mandlovou drobenkou

80 minut
Ratatouille

Ratatouille

40 minut
Krémová polévka s fazolkami a koprem

Krémová polévka s fazolkami a koprem

80 minut
Cuketová bábovka

Cuketová bábovka

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

66
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
42
Ryba hříbky plněná, na másle smažená
Ryba hříbky plněná, na…
32
Těstovinový salát s kuřecím masem a zeleninou
Těstovinový salát s…
19
Candát polévaný máslem s fenyklem a ředkvičkami
Candát polévaný máslem s…
16
Báječná cuketová polévka
Báječná cuketová polévka

Zajímavé články

Jak ještě zužitkovat rajčata? Vyrobte z nich místo kečupu výbornou omáčku nejen na těstoviny
Jak ještě zužitkovat rajčata? Vyrobte z nich…
Štrúdl je lahůdka! S receptem od Laďky Něrgešové ho zvládnete jedna báseň
Štrúdl je lahůdka! S receptem od Laďky Něrgešové…
Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji využít v kuchyni, aby vám chutnala
Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji…
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je uchovat na zimu
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je…
Jak na dokonalé krevety? Od výběru přes loupání až po senzační recepty
Jak na dokonalé krevety? Od výběru přes loupání…
AHA.cz Zdrcený Vydra od Bouškové: Smutné, ale tohle je prostě život

Zdrcený Vydra od Bouškové: Smutné, ale tohle je prostě život

Mimibazar Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Dáma.cz Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Blesk pro ženy Trendy podzimní šaty podle stylistky: Které jsou kritické k postavě a co naopak lichotí?

Trendy podzimní šaty podle stylistky: Které jsou kritické k postavě a co naopak lichotí?

Ženy.cz 7 maličkostí, které mě zaručeně vytočí. Máte to stejně?

7 maličkostí, které mě zaručeně vytočí. Máte to stejně?

Blesk.cz Fotograf slavných Robert Vano (77): První fotky po operaci krkavic! Cigárko si však neodpustil

Fotograf slavných Robert Vano (77): První fotky po operaci krkavic! Cigárko si však neodpustil

SportRevue.cz FOTO: Nazí cyklisté v ulicích. Naked Bike Ride frčí už v 80 městech světa

FOTO: Nazí cyklisté v ulicích. Naked Bike Ride frčí už v 80 městech světa

Maminka.cz Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Blesk Horoskopy Zdravotní problémy podle horoskopu: Jaké bylinky se hodí pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Zdravotní problémy podle horoskopu: Jaké bylinky se hodí pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

  • Recepty.cz
  • Piškot s pudinkovým krémem a ovocem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact