Smažené placky z nastrouhaných uvařených brambor, mouky, vajíčko a másla, podávané posypané moučkovým cukrem nebo obalené v krupicovém cukru se skořicí, pomazané povidly, pokapané smetanou nebo posypané strouhaným tvarohem.
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak připravit nekynuté lívance bez vajec
RADA: Bramboráky desetkrát jinak! Vyzkoušejte tradiční cmundu nebo bramborák se zelím a slaninou
"Makové milouše" - bramborové placky…
Bramborové placky s brokolicí a pórkem
Bramborové placky s pestem z rukoly a…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kremrole se šlehačkou
Sýrová pórková polévka
Zmrzlinové sendviče
Pracny - recept po babičce
Italská kuchyně- předkrmy- brusketa
Polévka z uzeného stehýnka
Dýňová bábovka (řez) s kokosem
Bešamel od maminky
Květákové placičky se schwarzwaldskou…
Quiche s červenou řepou a sýrem
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Hrnková dýňová roláda
Křížaly - sušená jablka
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou