• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Pikantní zelí s klobáskou
Napište svůj komentář k receptu

Pikantní zelí s klobáskou

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 20
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pikantní zelí s klobáskou
Pikantní zelí s klobáskou
Pikantní zelí s klobáskou
Pikantní zelí s klobáskou
Pikantní zelí s klobáskou
Pikantní zelí s klobáskou
Pikantní zelí s klobáskou
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 150
      g maďarská klobása nebo papriková, cca
    • 1
      ks cibule větší
    • olej
    • 2
      stroužek česnek
    • 1
      lžíce rajský protlak plnější
    • 1
      lžíce cukr krupice
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      lžička mletá sladká paprika nebo pálivá, plnější
    • chilli papričky dle chuti
    • 300
      g kysané zelí okapané
    • 1
      lžíce hladká mouka rovná
    • 250
      ml voda nebo vývar, cca

Postup přípravy receptu

1
Na malém množství oleje si osmažíme dosklovata drobně pokrájenou cibuli, ke které přidáme osmažit na kolečka pokrájenou klobásu. Po osmažení klobásy přidáme krátce osmažit i papriku, protlak a nasekaný nebo nastrouhaný česnek, vše zasypeme moukou, přisypeme zelí, cukr, opepříme, mírně osolíme (klobása bývá slanější), přidáme dle chuti nasekanou chilli papričku (není nutná, pokud nechceme hodně pikantní), promícháme a přilijeme cca 2,5 dl vody nebo vývaru.

RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli

2
Dusíme cca 10 minut, do změknutí zelí na skus. Občas promícháme a podlijeme dle potřeby.
3
Podáváme s čerstvým chlebem, pečivem, knedlíkem či noky a sklenicí chlazeného piva.

RADA: VIDEO, jak na houskový knedlík

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Dušené zelí s vinnou klobásou

Dušené zelí s vinnou klobásou

Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou

Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou

Kroupové zelí

Kroupové zelí

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso Salámy a šunky
Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Chilli papričky Cibule Cukr krupice Hladká mouka Kysané zelí Maďarská klobása Mletá sladká paprika Olej Pepř mletý Rajský protlak Sůl Voda

Jak loupat česnek

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ořechová bábovka III.

Ořechová bábovka III.

Nafouklá jablíčková dobrota

Nafouklá jablíčková dobrota

Cuketová buchta III.

Cuketová buchta III.

Slaná bábovka s olivami

Slaná bábovka s olivami

Pangalaktický megacloumák

Pangalaktický megacloumák

Fazolový guláš pro vegany

Fazolový guláš pro vegany

Ostružinový řez

Ostružinový řez

Jednoduché smetanové žampiony na špeku

Jednoduché smetanové žampiony na špeku

Smaženka s restovanou zeleninou

Smaženka s restovanou zeleninou

Doporučujeme

60 minut
Pečená kuřecí křídla

Pečená kuřecí křídla

40 minut
Marry Me Chicken

Marry Me Chicken

60 minut
Vánoční perníčky

Vánoční perníčky

75 minut
Klasická gulášová polévka

Klasická gulášová polévka

50 minut
Nejjednodušší jablečný koláč

Nejjednodušší jablečný koláč

30 minut
Nejlepší vaječný likér

Nejlepší vaječný likér

60 minut
Pomazánka z pečeného česneku

Pomazánka z pečeného česneku

45 minut
Sušenky s arašídovým krémem

Sušenky s arašídovým krémem

50 minut
Čokoládovo-karamelový koláč

Čokoládovo-karamelový koláč

Jak loupat česnek

Poslední sledované recepty

20
Pórkový mls
Pórkový mls
17
Filé v alobalu II.
Filé v alobalu II.
16
Nejlehčí pečené kuře a brambory
Nejlehčí pečené kuře a…
12
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
12
Řez s jogurtem a šlehačkou
Řez s jogurtem a…

Zajímavé články

Perníkové chaloupky jako z Hollywoodu: Poznáte, z kterých filmů jsou?
Perníkové chaloupky jako z Hollywoodu: Poznáte, z…
Honí vás mlsná? Udělejte si domácí vaječný likér. S rumem, vodkou, bez vajec nebo perníčkový!
Honí vás mlsná? Udělejte si domácí vaječný likér.…
Velký kalendář vánočního pečení: Kdy upéct perníčky, linecké nebo vánočku?
Velký kalendář vánočního pečení: Kdy upéct…
Nejkrásnější vánoční perníkové chaloupky: Inspirujte se v naší galerii
Nejkrásnější vánoční perníkové chaloupky:…
Banán, pepř i grapefruit: Nevinné potraviny, které mohou měnit účinek léků
Banán, pepř i grapefruit: Nevinné potraviny,…
AHA.cz Machálková o krutostech se Šípkem: Opustil ji kvůli milence!

Machálková o krutostech se Šípkem: Opustil ji kvůli milence!

Mimibazar Tipy na vánoční dárky 2025: Inspirace pro celou rodinu

Tipy na vánoční dárky 2025: Inspirace pro celou rodinu

Dáma.cz Láska mezi slavnými: 7 českých párů, kterým vztah vydržel celý život. Jaký je jejich návod na štěstí?

Láska mezi slavnými: 7 českých párů, kterým vztah vydržel celý život. Jaký je jejich návod na štěstí?

Blesk pro ženy Jak nosit ty nejodvážnější kabáty sezony? Stylistka radí, které nepřidají na objemu a protáhnou siluetu

Jak nosit ty nejodvážnější kabáty sezony? Stylistka radí, které nepřidají na objemu a protáhnou siluetu

Ženy.cz 5 let bez Instagramu. Jak se mi změnil život potom, co jsem zmáčkla „smazat účet“

5 let bez Instagramu. Jak se mi změnil život potom, co jsem zmáčkla „smazat účet“

Blesk.cz Fanoušci Zrádců nemusí smutnit: Další řada bude! Castingy se už rozjíždějí...

Fanoušci Zrádců nemusí smutnit: Další řada bude! Castingy se už rozjíždějí...

SportRevue.cz FOTO: Krásná tenistka Anna Kurnikovová. Tak se měnila v průběhu času

FOTO: Krásná tenistka Anna Kurnikovová. Tak se měnila v průběhu času

Maminka.cz Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by si měl dát pozor na své zdraví a kdo si užije žhavý románek?

Horoskop na další týden: Kdo by si měl dát pozor na své zdraví a kdo si užije žhavý románek?

Další doporučené recepty:

Pikantní vepřové se smaženou rýží
Pikantní vepřové se smaženou rýží
Pikantní výpečky z vepřového ořezu
Pikantní výpečky z vepřového ořezu
Pikantní zeleninové řízečky s Hraškou
Pikantní zeleninové řízečky s Hraškou
Pikantní žebírka na grilu
Pikantní žebírka na grilu
Pikantule
Pikantule
Pilavli kuzu kavurma, jehněčí pilaf
Pilavli kuzu kavurma, jehněčí pilaf
  • Recepty.cz
  • Pikantní zelí s klobáskou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact