• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pikantní směs
Napište svůj komentář k receptu

Pikantní směs

autor: mousse
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pikantní směs
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 150
      g hovězí roštěná
    • 50
      g drůbeží játra
    • 50
      g kapie
    • 100
      g žampiony
    • 2
      lžíce kečup - jemný
    • 1
      špetka chilli
    • vývar nebo voda
    • 1
      kelímek šlehačka

Postup přípravy receptu

1
Roštěnku nakrájíme na nudličky, orestujeme, přidáme játra, kápie, žampiony nakrájené, pak přidáme kečup, chilli koření a vývar nebo vodu, podle hustoty omáčky. Ozdoba na talíři šlehačkou.
2
Příloha těstoviny nebo rýže.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pikantní masová směs na topinky - PÁLIVKA

Pikantní masová směs na topinky -…

Dědova pikantní směs

Dědova pikantní směs

Masová směs s červeným zelím a paprikou

Masová směs s červeným zelím a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Walter Schmidt | 27. 1. 2012 18:26

    P. Šindlerová a p. Jarčušková: Kečup určite používá hodne lidí taky do varení. Skuste se zeptat profesionálního kuchaře, co Vám odpoví. Dnes, když je k dostání všecko, co je k vaření zapotřebí, není nutno dávat do vaření to, co bylo vymyšleno na jiný účel. Souhlasím s p. Andrejem. Je hřích použit napr. Heinz Kečup do vaření, když jeho chuť se v jídle stratí, ale se nestratí práve mimo vaření! V jižní Evrope se používá Tomate frito, které je ideální do vaření, protože jeho chuť je ta, pro kterou bylo vymyšleno! Kečup byl vymyšlen v USA na ochucení Hot Dogu, Hamburgeru a brambůrek přímo na ulici. Jeho chuť je specifická, ideální na ochucení již spomínaných masových jídel a fritovaných brambor.

  • romana hrabovska | 12. 12. 2006 18:58

    tento recept jsem získala z jedné restaurace,kde to tak vaří a mě teda chutná.Na zahuštění se může použít i mouka nebo jíška z krabičky.Jinak ja používám kečup na skoro všechno,já kečup miluji,mam ted domácí.má dobrou chutˇ.Nebo hořčice.

  • Anonym | 12. 12. 2006 15:58

    Vážená ha ha. I v kuchařkách, nebo v pořadech o vaření kde vaří kuchaři, je v některých receptech kečup použit přímo při vaření. Pokud použiji k dochucení rajčata, protlak nebo kečup, tak stejné jídlo, ale bude chutnat rozdílně. Píšete, že přírodních kořeníček je milion, tak mi prosím řekněte co použít místo kečupu, kromě rajčat a protlaku.

  • ha ha | 12. 12. 2006 14:58

    Souhlasím s Andrejem,kečup používat na vaření je barbarství.Kdo má rád,tak na dochucení jídla .Já sama používám čerstvá rajčata-pokud jsou pěkně uzrálá-častěji ale dobrý rajský protlak neochucený.Přírodních,nechemických kořeníček je milion.

  • Zuzana Šindlerová | 12. 12. 2006 09:18

    Milý Andreji, asi nemáš s vařením moc velké zkušenosti. Jako "príchuť do varenia" je kečup nepřekonatelný a mnoho receptů si nelze bez kečupu vůbec představit. Ochutnejte např. Kuře na čtvrtek nebo Hovězí v kečupové směsi. Napřed recept vyzkoušejte a potom ho kritizujte. Hezký den.

  • Tereza Jarčušková | 12. 12. 2006 07:09

    Andrej, budeš sa možná diviť, ale do veľa jedál sa kečup pridáva už počas tepelnej prípravy, nie len na dochutenie hotového jedla :)))

  • Andrej H. | 11. 12. 2006 18:55

    Uvazovala ste niekedy, ze kecup je hotová omácka, ktorou sa ochucuje uz hotové jedlo, ale nie je príchut do varenia. Na to má kuchyna nastastie stovky rôznych prísad.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Oběd Večeře Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Chilli Drůbeží játra Hovězí roštěná Kapie Kečup - jemný Šlehačka Vývar Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ořechové řezy III.

Ořechové řezy III.

Hovězí maso na zázvoru

Hovězí maso na zázvoru

Bůčkové závitky se zelím

Bůčkové závitky se zelím

Zabalená vepřová panenka

Zabalená vepřová panenka

Smažené špagety se zeleninou

Smažené špagety se zeleninou

Vepřové medailonky s pepřovou omáčkou

Vepřové medailonky s pepřovou omáčkou

Červená čočka a grilovaný lilek s cuketou

Červená čočka a grilovaný lilek s…

Bylinková bešamelová omáčka (přeliv)

Bylinková bešamelová omáčka (přeliv)

Jednoduchý jahodový koláč II.

Jednoduchý jahodový koláč II.

Doporučujeme

50 minut
Francouzské brambory s pórkem

Francouzské brambory s pórkem

50 minut
Šakšuka v praprikách

Šakšuka v praprikách

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

30 minut
Ostružiny s mandlovou drobenkou

Ostružiny s mandlovou drobenkou

80 minut
Ratatouille

Ratatouille

80 minut
Cuketová bábovka

Cuketová bábovka

40 minut
Kuřecí prsa Caprese

Kuřecí prsa Caprese

40 minut
Krémová polévka s fazolkami a koprem

Krémová polévka s fazolkami a koprem

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

163
Guláš (nejen) se žampiony
Guláš (nejen) se žampiony
74
Vánoční punč II.
Vánoční punč II.
58
Lehký bramborový salát s hráškem a chřestem
Lehký bramborový salát s…
36
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
27
Houbové lívance
Houbové lívance

Zajímavé články

Jak ještě zužitkovat rajčata? Vyrobte z nich místo kečupu výbornou omáčku nejen na těstoviny
Jak ještě zužitkovat rajčata? Vyrobte z nich…
Štrúdl je lahůdka! S receptem od Laďky Něrgešové ho zvládnete jedna báseň
Štrúdl je lahůdka! S receptem od Laďky Něrgešové…
Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji využít v kuchyni, aby vám chutnala
Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji…
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je uchovat na zimu
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je…
Jak na dokonalé krevety? Od výběru přes loupání až po senzační recepty
Jak na dokonalé krevety? Od výběru přes loupání…
AHA.cz Zdrcený Vydra od Bouškové: Smutné, ale tohle je prostě život

Zdrcený Vydra od Bouškové: Smutné, ale tohle je prostě život

Mimibazar Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Trendy podzimní šaty podle stylistky: Které jsou kritické k postavě a co jí naopak lichotí?

Trendy podzimní šaty podle stylistky: Které jsou kritické k postavě a co jí naopak lichotí?

Ženy.cz 7 maličkostí, které mě zaručeně vytočí. Máte to stejně?

7 maličkostí, které mě zaručeně vytočí. Máte to stejně?

Blesk.cz 18letý syn moderátorky StarDance Kostkové: Stěhuje se pryč od mámy! Chce bydlet u prarodičů...

18letý syn moderátorky StarDance Kostkové: Stěhuje se pryč od mámy! Chce bydlet u prarodičů...

SportRevue.cz Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Maminka.cz Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Blesk Horoskopy Zdravotní problémy podle horoskopu: Jaké bylinky se hodí pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Zdravotní problémy podle horoskopu: Jaké bylinky se hodí pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

  • Recepty.cz
  • Pikantní směs
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact