• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pikantní směs
Napište svůj komentář k receptu

Pikantní směs

autor: mousse
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pikantní směs
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 150
      g hovězí roštěná
    • 50
      g drůbeží játra
    • 50
      g kapie
    • 100
      g žampiony
    • 2
      lžíce kečup - jemný
    • 1
      špetka chilli
    • vývar nebo voda
    • 1
      kelímek šlehačka

Postup přípravy receptu

1
Roštěnku nakrájíme na nudličky, orestujeme, přidáme játra, kápie, žampiony nakrájené, pak přidáme kečup, chilli koření a vývar nebo vodu, podle hustoty omáčky. Ozdoba na talíři šlehačkou.
2
Příloha těstoviny nebo rýže.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pikantní masová směs na topinky - PÁLIVKA

Pikantní masová směs na topinky -…

Dědova pikantní směs

Dědova pikantní směs

Myslivecká směs

Myslivecká směs

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Walter Schmidt | 27. 1. 2012 18:26

    P. Šindlerová a p. Jarčušková: Kečup určite používá hodne lidí taky do varení. Skuste se zeptat profesionálního kuchaře, co Vám odpoví. Dnes, když je k dostání všecko, co je k vaření zapotřebí, není nutno dávat do vaření to, co bylo vymyšleno na jiný účel. Souhlasím s p. Andrejem. Je hřích použit napr. Heinz Kečup do vaření, když jeho chuť se v jídle stratí, ale se nestratí práve mimo vaření! V jižní Evrope se používá Tomate frito, které je ideální do vaření, protože jeho chuť je ta, pro kterou bylo vymyšleno! Kečup byl vymyšlen v USA na ochucení Hot Dogu, Hamburgeru a brambůrek přímo na ulici. Jeho chuť je specifická, ideální na ochucení již spomínaných masových jídel a fritovaných brambor.

  • romana hrabovska | 12. 12. 2006 18:58

    tento recept jsem získala z jedné restaurace,kde to tak vaří a mě teda chutná.Na zahuštění se může použít i mouka nebo jíška z krabičky.Jinak ja používám kečup na skoro všechno,já kečup miluji,mam ted domácí.má dobrou chutˇ.Nebo hořčice.

  • Anonym | 12. 12. 2006 15:58

    Vážená ha ha. I v kuchařkách, nebo v pořadech o vaření kde vaří kuchaři, je v některých receptech kečup použit přímo při vaření. Pokud použiji k dochucení rajčata, protlak nebo kečup, tak stejné jídlo, ale bude chutnat rozdílně. Píšete, že přírodních kořeníček je milion, tak mi prosím řekněte co použít místo kečupu, kromě rajčat a protlaku.

  • ha ha | 12. 12. 2006 14:58

    Souhlasím s Andrejem,kečup používat na vaření je barbarství.Kdo má rád,tak na dochucení jídla .Já sama používám čerstvá rajčata-pokud jsou pěkně uzrálá-častěji ale dobrý rajský protlak neochucený.Přírodních,nechemických kořeníček je milion.

  • Zuzana Šindlerová | 12. 12. 2006 09:18

    Milý Andreji, asi nemáš s vařením moc velké zkušenosti. Jako "príchuť do varenia" je kečup nepřekonatelný a mnoho receptů si nelze bez kečupu vůbec představit. Ochutnejte např. Kuře na čtvrtek nebo Hovězí v kečupové směsi. Napřed recept vyzkoušejte a potom ho kritizujte. Hezký den.

  • Tereza Jarčušková | 12. 12. 2006 07:09

    Andrej, budeš sa možná diviť, ale do veľa jedál sa kečup pridáva už počas tepelnej prípravy, nie len na dochutenie hotového jedla :)))

  • Andrej H. | 11. 12. 2006 18:55

    Uvazovala ste niekedy, ze kecup je hotová omácka, ktorou sa ochucuje uz hotové jedlo, ale nie je príchut do varenia. Na to má kuchyna nastastie stovky rôznych prísad.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Oběd Večeře Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Chilli Drůbeží játra Hovězí roštěná Kapie Kečup - jemný Šlehačka Vývar Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hovězí maso na pepři

Hovězí maso na pepři

Salát z červené řepy s fazolemi

Salát z červené řepy s fazolemi

Australská čokoládová buchta z červené řepy

Australská čokoládová buchta z…

Škvarkové pagáčky

Škvarkové pagáčky

Kokosový dort nebo řez

Kokosový dort nebo řez

Řízky v klobásovém zelí

Řízky v klobásovém zelí

Kuřecí prsíčka se žampiony

Kuřecí prsíčka se žampiony

Ukrajinský boršč

Ukrajinský boršč

Trhané vepřové

Trhané vepřové

Doporučujeme

30 minut
Tortilla wrap s lilkem a halloumi

Tortilla wrap s lilkem a halloumi

300 minut
Švestková povidla

Švestková povidla

45 minut
Pravé maďarské lečo

Pravé maďarské lečo

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

80 minut
Švestkový koláč s vanilkovým krémem

Švestkový koláč s vanilkovým krémem

50 minut
Roláda s mletým masem a zeleninou

Roláda s mletým masem a zeleninou

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

Poslední sledované recepty

61
Domácí šťáva z josty
Domácí šťáva z josty
52
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
52
Kynutý knedlík z mikrovlnky
Kynutý knedlík z…
36
Tvarohové řezy s mákem
Tvarohové řezy s mákem
30
Losos (nejen) v bylinkách
Losos (nejen) v bylinkách

Zajímavé články

Velký cuketový speciál: Rady, tipy a recepty, jak chutně naložit s úrodou cuket
Velký cuketový speciál: Rady, tipy a recepty, jak…
Rychlé buchty s broskvemi: 5 receptů na sladké letní moučníky, které mají šťávu
Rychlé buchty s broskvemi: 5 receptů na sladké…
Domácí vepřová konzerva: Pochoutka k letní večeři nebo na cesty, kterou zvládnete připravit i v paneláku
Domácí vepřová konzerva: Pochoutka k letní večeři…
Sezóna rajčat je tady! S našimi 50 recepty si s úrodou hravě poradíte. A ještě si pochutnáte!
Sezóna rajčat je tady! S našimi 50 recepty si s…
Letní mlsání? Pojďte na to chytře
Letní mlsání? Pojďte na to chytře
AHA.cz Laďka Něrgešová v paruce: Zdrcující verdikt lékařů

Laďka Něrgešová v paruce: Zdrcující verdikt lékařů

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Blesk pro ženy Manikúra, kterou milují celebrity: Hitem sociálních sítí jsou mléčné nehty

Manikúra, kterou milují celebrity: Hitem sociálních sítí jsou mléčné nehty

Ženy.cz Profesionální trenér otestoval 10 běžných sportů. Při kterém z nich spálíte nejvíc tuku?

Profesionální trenér otestoval 10 běžných sportů. Při kterém z nich spálíte nejvíc tuku?

Blesk.cz Velká proměna Richarda Genzera: Zhubnul a přestal pít! Kvůli krásné přítelkyni

Velká proměna Richarda Genzera: Zhubnul a přestal pít! Kvůli krásné přítelkyni

SportRevue.cz FOTO: Nejzoufalejší sportovní disciplína? Basket ve spodním prádle

FOTO: Nejzoufalejší sportovní disciplína? Basket ve spodním prádle

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy 5 znamení, která vůbec nestárnou: Kdo zraje jako víno a těžko by mu někdo hádal jeho skutečný věk?

5 znamení, která vůbec nestárnou: Kdo zraje jako víno a těžko by mu někdo hádal jeho skutečný věk?

  • Recepty.cz
  • Pikantní směs
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact