• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pikantní segedínek
Napište svůj komentář k receptu

Pikantní segedínek

autor: Uživatel (#121882)
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 9
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pikantní segedínek
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 0,50
      kg vepřové maso
    • 1
      balíček kysané zelí
    • slunečnicový olej
    • 2
      cibule
    • 1
      ks klobása
    • 1
      ks zakysaná smetana
    • masox
    • kmín
    • 2
      lžička červená paprika
    • pepř mletý
    • sůl
    • majoránka

Postup přípravy receptu

1
Do rozpáleného oleje vložíme na kostky nakrájené maso a dobře opečeme. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, vsypeme asi 2 lžičky červené papriky, pepř, sůl a kmín. Promícháme, podlejeme studenou vodou, vhodíme kostku masoxu a pod poklicí dusíme.
2
Až je masíčko měkké, přidáme nakrájenou klobásku a zelí, které jsme si mezitím uvařili zvlášť. Nakonec zahustíme zakysanou smetanou a přidáme špetku majoránky. Pokud by se zdál gulášek málo hustý, lze jej zahustit moukou, kterou jsme si rozmíchali v trošce vody. Jako příloha je vhodná klasika - knedlík, ale my to máme nejraději s chlebíčkem a pivíčkem :o)
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pikantní vepřové na zázvoru - dušené

Pikantní vepřové na zázvoru - dušené

Dědova pikantní směs

Dědova pikantní směs

Pikantní vepřová játra

Pikantní vepřová játra

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • recepty73
    recepty73 | 26. 6. 2013 19:58

    ...klobásu doporučuji pikantní a paprikovou :-P ...

  • girlska
    girlska | 24. 6. 2013 18:54

    Ještě jsem přiadala cukr, dobré je to, za 1.

  • Jakub | 3. 10. 2012 09:52

    Perfektni jen krom klobasky je v tom i dobre nakrajena debrecinka mnam

  • Jarda | 27. 1. 2012 17:59

    Pikantní segedínek - naše oblíbené jídlo. Tenhle je pikantní jenom v názvu...

  • nnln | 15. 5. 2011 11:16

    děláme doma stejně, nepřidávám ale masox a majoránku, jen bobkový list a kysanou smetanu dávám až na talíř. Dnes jsem přidala i kousek strouhaného zázvoru, segedin je trochu pikantnější. Dávám 1 a přidávám foto.

  • Lily Bily | 22. 8. 2006 12:41

    Nebylo doma moc masa,tak jsme dali více klobásy a bylo to moc dobré.Jedli jsme to s rohlíkama,možná je to pro někoho divné,ale my můžeme rohlíky ke všemu,i k polívce.

  • Anonym | 1. 5. 2006 12:27

    Dnes jseme to uvařili,povedlo se,je to moc dobré a pokud se tam nedá žádná mouka a jen smetana-dá se to zařadit do receptů na dělenou stravu.Děkuji

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Segedín Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená paprika Cibule Klobása Kmín Kysané zelí Majoránka Masox Pepř mletý Slunečnicový olej Sůl Vepřové maso Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zapečené palačinky se špenátem

Zapečené palačinky se špenátem

Alibábovka

Alibábovka

Cuketový dort

Cuketový dort

Bábovka "perníková"

Bábovka "perníková"

Katův šleh (drůbeží)

Katův šleh (drůbeží)

Česnekové těstoviny se sýrovými rajčátky

Česnekové těstoviny se sýrovými…

Kuřecí pomazánka

Kuřecí pomazánka

Maso jako z KFC

Maso jako z KFC

Kávový korpus

Kávový korpus

Doporučujeme

50 minut
Francouzské brambory s pórkem

Francouzské brambory s pórkem

50 minut
Šakšuka v praprikách

Šakšuka v praprikách

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

30 minut
Ostružiny s mandlovou drobenkou

Ostružiny s mandlovou drobenkou

80 minut
Ratatouille

Ratatouille

80 minut
Cuketová bábovka

Cuketová bábovka

40 minut
Kuřecí prsa Caprese

Kuřecí prsa Caprese

40 minut
Krémová polévka s fazolkami a koprem

Krémová polévka s fazolkami a koprem

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

264
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
38
Spaghetti Carbonara – La ricetta tradizionale
Spaghetti Carbonara – La…
22
Šakšuka v praprikách
Šakšuka v praprikách
22
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
21
Trojbarevné tvarohové řezy "mňamka"
Trojbarevné tvarohové…

Zajímavé články

Jak ještě zužitkovat rajčata? Vyrobte z nich místo kečupu výbornou omáčku nejen na těstoviny
Jak ještě zužitkovat rajčata? Vyrobte z nich…
Štrúdl je lahůdka! S receptem od Laďky Něrgešové ho zvládnete jedna báseň
Štrúdl je lahůdka! S receptem od Laďky Něrgešové…
Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji využít v kuchyni, aby vám chutnala
Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji…
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je uchovat na zimu
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je…
Jak na dokonalé krevety? Od výběru přes loupání až po senzační recepty
Jak na dokonalé krevety? Od výběru přes loupání…
AHA.cz Zdrcený Vydra od Bouškové: Smutné, ale tohle je prostě život

Zdrcený Vydra od Bouškové: Smutné, ale tohle je prostě život

Mimibazar Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Dáma.cz Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Blesk pro ženy Trendy podzimní šaty podle stylistky: Které jsou kritické k postavě a co naopak lichotí?

Trendy podzimní šaty podle stylistky: Které jsou kritické k postavě a co naopak lichotí?

Ženy.cz 7 maličkostí, které mě zaručeně vytočí. Máte to stejně?

7 maličkostí, které mě zaručeně vytočí. Máte to stejně?

Blesk.cz Igor Bareš (59), hvězda nového seriálu Mladá krev: Tchán na svatbě trpěl!

Igor Bareš (59), hvězda nového seriálu Mladá krev: Tchán na svatbě trpěl!

SportRevue.cz FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy Zdravotní problémy podle horoskopu: Jaké bylinky se hodí pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Zdravotní problémy podle horoskopu: Jaké bylinky se hodí pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Další doporučené recepty:

Pikantní pomazánka z avokáda
Pikantní pomazánka z avokáda
Pikantní rybí filé s hlívou ústřičnou
Pikantní rybí filé s hlívou ústřičnou
Pikantní salát s čočkou
Pikantní salát s čočkou
Pikantní sendvič
Pikantní sendvič
Pikantní sladkokyselá polévka na pekingský způsob
Pikantní sladkokyselá polévka na…
Pikantní smažené tvarůžky
Pikantní smažené tvarůžky
  • Recepty.cz
  • Pikantní segedínek
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact