• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pikantní segedínek
Napište svůj komentář k receptu

Pikantní segedínek

autor: Uživatel (#121882)
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 9
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pikantní segedínek
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 0,50
      kg vepřové maso
    • 1
      balíček kysané zelí
    • slunečnicový olej
    • 2
      cibule
    • 1
      ks klobása
    • 1
      ks zakysaná smetana
    • masox
    • kmín
    • 2
      lžička červená paprika
    • pepř mletý
    • sůl
    • majoránka

Postup přípravy receptu

1
Do rozpáleného oleje vložíme na kostky nakrájené maso a dobře opečeme. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, vsypeme asi 2 lžičky červené papriky, pepř, sůl a kmín. Promícháme, podlejeme studenou vodou, vhodíme kostku masoxu a pod poklicí dusíme.
2
Až je masíčko měkké, přidáme nakrájenou klobásku a zelí, které jsme si mezitím uvařili zvlášť. Nakonec zahustíme zakysanou smetanou a přidáme špetku majoránky. Pokud by se zdál gulášek málo hustý, lze jej zahustit moukou, kterou jsme si rozmíchali v trošce vody. Jako příloha je vhodná klasika - knedlík, ale my to máme nejraději s chlebíčkem a pivíčkem :o)
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pikantní vepřové na zázvoru - dušené

Pikantní vepřové na zázvoru - dušené

Pikantní vepřová játra

Pikantní vepřová játra

Pikantní květákový salát

Pikantní květákový salát

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • recepty73
    recepty73 | 26. 6. 2013 19:58

    ...klobásu doporučuji pikantní a paprikovou :-P ...

  • girlska
    girlska | 24. 6. 2013 18:54

    Ještě jsem přiadala cukr, dobré je to, za 1.

  • Jakub | 3. 10. 2012 09:52

    Perfektni jen krom klobasky je v tom i dobre nakrajena debrecinka mnam

  • Jarda | 27. 1. 2012 17:59

    Pikantní segedínek - naše oblíbené jídlo. Tenhle je pikantní jenom v názvu...

  • nnln | 15. 5. 2011 11:16

    děláme doma stejně, nepřidávám ale masox a majoránku, jen bobkový list a kysanou smetanu dávám až na talíř. Dnes jsem přidala i kousek strouhaného zázvoru, segedin je trochu pikantnější. Dávám 1 a přidávám foto.

  • Lily Bily | 22. 8. 2006 12:41

    Nebylo doma moc masa,tak jsme dali více klobásy a bylo to moc dobré.Jedli jsme to s rohlíkama,možná je to pro někoho divné,ale my můžeme rohlíky ke všemu,i k polívce.

  • Anonym | 1. 5. 2006 12:27

    Dnes jseme to uvařili,povedlo se,je to moc dobré a pokud se tam nedá žádná mouka a jen smetana-dá se to zařadit do receptů na dělenou stravu.Děkuji

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Segedín Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená paprika Cibule Klobása Kmín Kysané zelí Majoránka Masox Pepř mletý Slunečnicový olej Sůl Vepřové maso Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vizovické pečivo

Vizovické pečivo

Quiche

Quiche

Hermelínové karbanátky

Hermelínové karbanátky

Med ze sedmikrásek

Med ze sedmikrásek

Brokolicová polévka s brambory

Brokolicová polévka s brambory

Pomazánka "hned pryč"

Pomazánka "hned pryč"

Kotlety s houbovou omáčkou

Kotlety s houbovou omáčkou

Mexický předkrm Guacamole

Mexický předkrm Guacamole

Čokoládové řezy se zakysanou smetanou

Čokoládové řezy se zakysanou smetanou

Doporučujeme

25 minut
Vietnamské palačinky s krevetami

Vietnamské palačinky s krevetami

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

294
Bramborovo-zeleninový guláš
Bramborovo-zeleninový…
63
Kančí guláš s bramborami
Kančí guláš s bramborami
48
Šťavnaté masové koule s parmazánem a rajčaty
Šťavnaté masové koule s…
47
Zapečené croissanty s kadeřávkem
Zapečené croissanty s…
44
Zelný salát se zeleninou
Zelný salát se zeleninou

Zajímavé články

Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a připravit, aby chutnala jako z restaurace
Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a…
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito, Mango Lassí nebo nealko Gin Tonic
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito,…
7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez zbytečného cukru a umělých aromat
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez…
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
AHA.cz Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Culíková inspirace: Jak ho ozvláštnit s minimem námahy?

Culíková inspirace: Jak ho ozvláštnit s minimem námahy?

Ženy.cz Co znamená LGBTQ+? Malý tahák pro ty, co se v tom ztrácí jako já

Co znamená LGBTQ+? Malý tahák pro ty, co se v tom ztrácí jako já

Blesk.cz Místo tryzny mejdan? Dcery Petra Dopity (†77) plánují na pohřbu koncert

Místo tryzny mejdan? Dcery Petra Dopity (†77) plánují na pohřbu koncert

SportRevue.cz Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Cikánský horoskop o vás řekne víc, než myslíte! Jakou povahu vám přisoudil?

Cikánský horoskop o vás řekne víc, než myslíte! Jakou povahu vám přisoudil?

Další doporučené recepty:

Pikantní pomazánka z avokáda
Pikantní pomazánka z avokáda
Pikantní rybí filé s hlívou ústřičnou
Pikantní rybí filé s hlívou ústřičnou
Pikantní salát s čočkou
Pikantní salát s čočkou
Pikantní sendvič
Pikantní sendvič
Pikantní sladkokyselá polévka na pekingský způsob
Pikantní sladkokyselá polévka na…
Pikantní smažené tvarůžky
Pikantní smažené tvarůžky
  • Recepty.cz
  • Pikantní segedínek
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact