• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pikantní segedínek
Napište svůj komentář k receptu

Pikantní segedínek

autor: Uživatel (#121882)
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 9
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pikantní segedínek
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 0,50
      kg vepřové maso
    • 1
      balíček kysané zelí
    • slunečnicový olej
    • 2
      cibule
    • 1
      ks klobása
    • 1
      ks zakysaná smetana
    • masox
    • kmín
    • 2
      lžička červená paprika
    • pepř mletý
    • sůl
    • majoránka

Postup přípravy receptu

1
Do rozpáleného oleje vložíme na kostky nakrájené maso a dobře opečeme. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, vsypeme asi 2 lžičky červené papriky, pepř, sůl a kmín. Promícháme, podlejeme studenou vodou, vhodíme kostku masoxu a pod poklicí dusíme.
2
Až je masíčko měkké, přidáme nakrájenou klobásku a zelí, které jsme si mezitím uvařili zvlášť. Nakonec zahustíme zakysanou smetanou a přidáme špetku majoránky. Pokud by se zdál gulášek málo hustý, lze jej zahustit moukou, kterou jsme si rozmíchali v trošce vody. Jako příloha je vhodná klasika - knedlík, ale my to máme nejraději s chlebíčkem a pivíčkem :o)
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pikantní vepřové na zázvoru - dušené

Pikantní vepřové na zázvoru - dušené

Dědova pikantní směs

Dědova pikantní směs

Pikantní vepřová játra

Pikantní vepřová játra

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • recepty73
    recepty73 | 26. 6. 2013 19:58

    ...klobásu doporučuji pikantní a paprikovou :-P ...

  • girlska
    girlska | 24. 6. 2013 18:54

    Ještě jsem přiadala cukr, dobré je to, za 1.

  • Jakub | 3. 10. 2012 09:52

    Perfektni jen krom klobasky je v tom i dobre nakrajena debrecinka mnam

  • Jarda | 27. 1. 2012 17:59

    Pikantní segedínek - naše oblíbené jídlo. Tenhle je pikantní jenom v názvu...

  • nnln | 15. 5. 2011 11:16

    děláme doma stejně, nepřidávám ale masox a majoránku, jen bobkový list a kysanou smetanu dávám až na talíř. Dnes jsem přidala i kousek strouhaného zázvoru, segedin je trochu pikantnější. Dávám 1 a přidávám foto.

  • Lily Bily | 22. 8. 2006 12:41

    Nebylo doma moc masa,tak jsme dali více klobásy a bylo to moc dobré.Jedli jsme to s rohlíkama,možná je to pro někoho divné,ale my můžeme rohlíky ke všemu,i k polívce.

  • Anonym | 1. 5. 2006 12:27

    Dnes jseme to uvařili,povedlo se,je to moc dobré a pokud se tam nedá žádná mouka a jen smetana-dá se to zařadit do receptů na dělenou stravu.Děkuji

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Segedín Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená paprika Cibule Klobása Kmín Kysané zelí Majoránka Masox Pepř mletý Slunečnicový olej Sůl Vepřové maso Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pravý upírský bramborák

Pravý upírský bramborák

Rychlé tvarohové koblížky

Rychlé tvarohové koblížky

Vynikající zapečené palačinky

Vynikající zapečené palačinky

Hrstkové ovocné knedlíky

Hrstkové ovocné knedlíky

Lehký těstovinový salát s cherry rajčátky

Lehký těstovinový salát s cherry…

Čokoládový dort V.

Čokoládový dort V.

Rumové kuličky nepečené a snadné

Rumové kuličky nepečené a snadné

Těstovinový salát s tuňákem a fazolkami

Těstovinový salát s tuňákem a…

Bezlepkové čokoládové cupcakes

Bezlepkové čokoládové cupcakes

Doporučujeme

20 minut
Marinované řecké kuře

Marinované řecké kuře

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

21
Knedlíčky ze strouhanky
Knedlíčky ze strouhanky
20
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
19
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Švestkový koláč s…
19
Buřty na pivu
Buřty na pivu
18
Domácí kečup
Domácí kečup

Zajímavé články

Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených polévek
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených…
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
Osvěžující snídaňová smoothie: Odstartujte horký letní den svěžím a zdravým drinkem
Osvěžující snídaňová smoothie: Odstartujte horký…
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na pánvi
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na…
AHA.cz Nedvěd po večerech bez Dary: Idylka se hroutí

Nedvěd po večerech bez Dary: Idylka se hroutí

Mimibazar Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Dáma.cz Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Blesk pro ženy Kraťasy a široká stehna? Klidně, když víte, po jakých sáhnout!

Kraťasy a široká stehna? Klidně, když víte, po jakých sáhnout!

Ženy.cz Chození pěšky mi změnilo život. Přestalo mě bolet břicho a zlepšila se mi psychika

Chození pěšky mi změnilo život. Přestalo mě bolet břicho a zlepšila se mi psychika

Blesk.cz Zpěvák Michal Hrůza smutní: Zemřel mu tatínek

Zpěvák Michal Hrůza smutní: Zemřel mu tatínek

SportRevue.cz FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

Maminka.cz Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Blesk Horoskopy Největší pedanti a puntičkáři z celého zvěrokruhu: Kdo je opravdu nesnesitelný?

Největší pedanti a puntičkáři z celého zvěrokruhu: Kdo je opravdu nesnesitelný?

Další doporučené recepty:

Pikantní pomazánka z avokáda
Pikantní pomazánka z avokáda
Pikantní rybí filé s hlívou ústřičnou
Pikantní rybí filé s hlívou ústřičnou
Pikantní salát s čočkou
Pikantní salát s čočkou
Pikantní sendvič
Pikantní sendvič
Pikantní sladkokyselá polévka na pekingský způsob
Pikantní sladkokyselá polévka na…
Pikantní smažené tvarůžky
Pikantní smažené tvarůžky
  • Recepty.cz
  • Pikantní segedínek
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact