• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pikantní rybí filé s hlívou ústřičnou
Napište svůj komentář k receptu

Pikantní rybí filé s hlívou ústřičnou

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 9
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pikantní rybí filé s hlívou ústřičnou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • rybí file podle počtu strávníků
    • koření na ryby
    • vegeta
    • chilli
    • šlehačka
    • 1
      ks cibule větší
    • worcestrová omáčka
    • sojová omáčka
    • žampiony nebo hlíva ústřičná

Postup přípravy receptu

1
Filé okořeníme, houby očistíme a cibuli nakrájíme na půlkolečka.
2
Na dno zap. mísy klademe střídavě. cibuli, houby, rybu a končíme cibulí a houbama. Klademe těsně na sebe. Nakonec zalejeme šlehačkou do které zamícháme chilli. Může být čerstvá, nebo i sušená. Zapékáme zakryté asi 20 min a bez poklice ještě 10 min., až má pokrm zlatavou barvu.
3
Výborné s bramborovou kaší, nebo vařeným bramborem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hrášková terina s hlívou ústřičnou

Hrášková terina s hlívou ústřičnou

Sójové kostky s hlívou ústřičnou

Sójové kostky s hlívou ústřičnou

Smetanová omáčka s hlívou ústřičnou

Smetanová omáčka s hlívou ústřičnou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • arkana | 22. 5. 2014 02:47

    Výborný recept. Místo worchestrovské omáčky, kterou jsem neměl po ruce, jsem smíchal smetanu s dijonskou hořčicí a houbovou omáčkou. Skutečná dobrůtka :-)

  • Buchy | 10. 4. 2008 16:41

    Zapoměla jsem ještě napsat, že lze dělat i mikrovlnce ( kratší dobu ) a potom dát pod gril pro zlatavou kůrčičku. Buchy

  • Anonym | 4. 4. 2008 11:51

    Z pangasa jsem to dělal a bylo to žůžo.Dospod jsem dala cibuli a přidala porek a trochu mrkve.Na to žampiony a nakladla zmrzlého okořeněného grilovacím kořením pangase.To všechno jsem pokryla tenounkými plátky libové anglické.do rohů kousíček másla a upekla.Ani sýr ani smetanu jsem nedala.S bramborem výborné.PS

  • Jana Remková | 3. 4. 2008 12:43

    No,hups a je tady tip na nedělní oběd.Mám plný mražák filetů s pangasia,tak snad mohou být tady na tu přípravu ryb.Děkuji za recept a k hodnocení se vrátím po konzumaci.Jana

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Rychlá večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Chilli Cibule Koření na ryby Rybí file Šlehačka Sojová omáčka Vegeta Worcestrová omáčka Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kedlubnová polévka

Kedlubnová polévka

Slaný závin s plísňovým sýrem

Slaný závin s plísňovým sýrem

Jablkový mřížkový koláč

Jablkový mřížkový koláč

Bábovka s jablíčky a skořicí

Bábovka s jablíčky a skořicí

Babeta (buchta)

Babeta (buchta)

Zelný salát z kysaného zelí

Zelný salát z kysaného zelí

Spaghetti Carbonara

Spaghetti Carbonara

Jednoduchá avokádová pomazánka

Jednoduchá avokádová pomazánka

Rybízový nepečený dort

Rybízový nepečený dort

Doporučujeme

20 minut
Francouzské brambory podle časopisu F.O.O.D.

Francouzské brambory podle časopisu F…

300 minut
Švestková povidla

Švestková povidla

45 minut
Pravé maďarské lečo

Pravé maďarské lečo

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

80 minut
Švestkový koláč s vanilkovým krémem

Švestkový koláč s vanilkovým krémem

50 minut
Roláda s mletým masem a zeleninou

Roláda s mletým masem a zeleninou

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

Poslední sledované recepty

46
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
40
Klasické lečo
Klasické lečo
30
Pravé maďarské lečo
Pravé maďarské lečo
26
Švestková povidla
Švestková povidla
26
Švestkový koláč s vanilkovým krémem
Švestkový koláč s…

Zajímavé články

Domácí vepřová konzerva: Pochoutka k letní večeři nebo na cesty, kterou zvládnete připravit i v paneláku
Domácí vepřová konzerva: Pochoutka k letní večeři…
Sezóna rajčat je tady! S našimi 50 recepty si s úrodou hravě poradíte. A ještě si pochutnáte!
Sezóna rajčat je tady! S našimi 50 recepty si s…
Letní mlsání? Pojďte na to chytře
Letní mlsání? Pojďte na to chytře
Krémová cuketová polévka 5x jinak: Je pěkně hustá i bez jíšky a chutná i těm, kteří cuketu moc nemusí
Krémová cuketová polévka 5x jinak: Je pěkně hustá…
Guláš na 5 způsobů: Uvařte si chalupářskou klasiku v jednom „kotlíku“
Guláš na 5 způsobů: Uvařte si chalupářskou…
AHA.cz Krize s Nvotou? Kostková už poznává svět bez manžela

Krize s Nvotou? Kostková už poznává svět bez manžela

Mimibazar Vyzkoušeli jsme: Suchý olej Mixa proti celulitidě - přirozená cesta k hladší kůži bez jizev!

Vyzkoušeli jsme: Suchý olej Mixa proti celulitidě - přirozená cesta k hladší kůži bez jizev!

Dáma.cz Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Blesk pro ženy Ďábel nosí Pradu po 19 letech: Tyto fotky dokazují, že se hlavní rivalky téměř nezměnily!

Ďábel nosí Pradu po 19 letech: Tyto fotky dokazují, že se hlavní rivalky téměř nezměnily!

Ženy.cz Spolubydlení po třicítce? Něco, co miluju a nepotřebuju před nikým obhajovat

Spolubydlení po třicítce? Něco, co miluju a nepotřebuju před nikým obhajovat

Blesk.cz Kašák se vrací televizní obrazovky, ale... Jedna chyba a letí!

Kašák se vrací televizní obrazovky, ale... Jedna chyba a letí!

SportRevue.cz FOTO: Polonahé holky ve spodním prádle. To je americká X League

FOTO: Polonahé holky ve spodním prádle. To je americká X League

Maminka.cz „Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

„Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

Blesk Horoskopy 5 znamení, která vůbec nestárnou: Kdo zraje jako víno a těžko by mu někdo hádal jeho skutečný věk?

5 znamení, která vůbec nestárnou: Kdo zraje jako víno a těžko by mu někdo hádal jeho skutečný věk?

Další doporučené recepty:

Pikantní plátky
Pikantní plátky
Pikantní poke bowl s tuňákem
Pikantní poke bowl s tuňákem
Pikantní pomazánka z avokáda
Pikantní pomazánka z avokáda
Pikantní salát s čočkou
Pikantní salát s čočkou
Pikantní segedínek
Pikantní segedínek
Pikantní sendvič
Pikantní sendvič
  • Recepty.cz
  • Pikantní rybí filé s hlívou ústřičnou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact