• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pikantní rybí filé s hlívou ústřičnou
Napište svůj komentář k receptu

Pikantní rybí filé s hlívou ústřičnou

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 9
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pikantní rybí filé s hlívou ústřičnou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • rybí file podle počtu strávníků
    • koření na ryby
    • vegeta
    • chilli
    • šlehačka
    • 1
      ks cibule větší
    • worcestrová omáčka
    • sojová omáčka
    • žampiony nebo hlíva ústřičná

Postup přípravy receptu

1
Filé okořeníme, houby očistíme a cibuli nakrájíme na půlkolečka.
2
Na dno zap. mísy klademe střídavě. cibuli, houby, rybu a končíme cibulí a houbama. Klademe těsně na sebe. Nakonec zalejeme šlehačkou do které zamícháme chilli. Může být čerstvá, nebo i sušená. Zapékáme zakryté asi 20 min a bez poklice ještě 10 min., až má pokrm zlatavou barvu.
3
Výborné s bramborovou kaší, nebo vařeným bramborem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hrášková terina s hlívou ústřičnou

Hrášková terina s hlívou ústřičnou

Sójové kostky s hlívou ústřičnou

Sójové kostky s hlívou ústřičnou

Smetanová omáčka s hlívou ústřičnou

Smetanová omáčka s hlívou ústřičnou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • arkana | 22. 5. 2014 02:47

    Výborný recept. Místo worchestrovské omáčky, kterou jsem neměl po ruce, jsem smíchal smetanu s dijonskou hořčicí a houbovou omáčkou. Skutečná dobrůtka :-)

  • Buchy | 10. 4. 2008 16:41

    Zapoměla jsem ještě napsat, že lze dělat i mikrovlnce ( kratší dobu ) a potom dát pod gril pro zlatavou kůrčičku. Buchy

  • Anonym | 4. 4. 2008 11:51

    Z pangasa jsem to dělal a bylo to žůžo.Dospod jsem dala cibuli a přidala porek a trochu mrkve.Na to žampiony a nakladla zmrzlého okořeněného grilovacím kořením pangase.To všechno jsem pokryla tenounkými plátky libové anglické.do rohů kousíček másla a upekla.Ani sýr ani smetanu jsem nedala.S bramborem výborné.PS

  • Jana Remková | 3. 4. 2008 12:43

    No,hups a je tady tip na nedělní oběd.Mám plný mražák filetů s pangasia,tak snad mohou být tady na tu přípravu ryb.Děkuji za recept a k hodnocení se vrátím po konzumaci.Jana

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Rychlá večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Chilli Cibule Koření na ryby Rybí file Šlehačka Sojová omáčka Vegeta Worcestrová omáčka Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Plněné bramborové knedlíky

Plněné bramborové knedlíky

Hrníčková buchta

Hrníčková buchta

Sýrový dort II.

Sýrový dort II.

Smetanovo-křenová nebo česneková pochoutka - pomazánka

Smetanovo-křenová nebo česneková…

Jablkový páj

Jablkový páj

Bílková poleva na perníčky

Bílková poleva na perníčky

Kuřecí maso na houbách se smetanou

Kuřecí maso na houbách se smetanou

Vepřová játra obalovaná

Vepřová játra obalovaná

Brokolice (květák) se sýrovou smetanou - zapečená

Brokolice (květák) se sýrovou…

Doporučujeme

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

66
Jahodové muffiny
Jahodové muffiny
42
Houskové knedlíky - pečené
Houskové knedlíky -…
32
Marinované řecké kuře
Marinované řecké kuře
22
Slaný koláč se špenátem a kozím sýrem
Slaný koláč se špenátem…
21
Guláš (nejen) se žampiony
Guláš (nejen) se žampiony

Zajímavé články

Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin: Krása a kreativita v jednom
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin:…
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj připravit lahodný nápoj i dezert podle receptu Josefa Maršálka
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj…
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou dobrotu prince Harryho, čokoládový tiffin nebo karamelové pokušení
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou…
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl, a jak poznat ten kvalitní?
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl,…
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na bouchačky od Jamieho Olivera
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na…
AHA.cz Třaskavý konec u Boučka? Vyjádření moderátora mluví za vše

Třaskavý konec u Boučka? Vyjádření moderátora mluví za vše

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Blesk pro ženy Jak nosit černou, aby vám nepřidala na věku? Tyhle triky radí stylistka!

Jak nosit černou, aby vám nepřidala na věku? Tyhle triky radí stylistka!

Ženy.cz Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Blesk.cz Hnátková z Okresního přeboru Jaroslava Pokorná (79): Vyrůstala v Kafkově rodině!

Hnátková z Okresního přeboru Jaroslava Pokorná (79): Vyrůstala v Kafkově rodině!

SportRevue.cz FOTO: Plážové sporty. Díky roztleskávačkám pastva pro (mužské) oči

FOTO: Plážové sporty. Díky roztleskávačkám pastva pro (mužské) oči

Maminka.cz Šílené dětské nápady: Podívejte se na 20 situací, které se mohou stát jen dětem. A rodiče se buď smějí, nebo pláčou!

Šílené dětské nápady: Podívejte se na 20 situací, které se mohou stát jen dětem. A rodiče se buď smějí, nebo pláčou!

Blesk Horoskopy Psychologické testy s obrázky: Ukažte na kresbu a zjistěte, jací jste. 7 testů pro vás!

Psychologické testy s obrázky: Ukažte na kresbu a zjistěte, jací jste. 7 testů pro vás!

Další doporučené recepty:

Pikantní plátky
Pikantní plátky
Pikantní poke bowl s tuňákem
Pikantní poke bowl s tuňákem
Pikantní pomazánka z avokáda
Pikantní pomazánka z avokáda
Pikantní salát s čočkou
Pikantní salát s čočkou
Pikantní segedínek
Pikantní segedínek
Pikantní sendvič
Pikantní sendvič
  • Recepty.cz
  • Pikantní rybí filé s hlívou ústřičnou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact