• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pikantní plátky z kuřecích stehen
Napište svůj komentář k receptu

Pikantní plátky z kuřecích stehen

autor: Vlastina
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 22
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pikantní plátky z kuřecích stehen
Nahrát fotku
 

Suroviny

6 porce
    • 6
      plátek kuřecí maso plátky ze stehen (koupit již vykostěná stehna balená na podtácku)
    • 1
      ks cibule Velká
    • 5
      stroužek česnek
    • sůl
    • drcený kmín
    • chilli papričky (Sušené, čerstvé nebo nakládané)
    • 2
      ks paprika Nejlépe červené
    • 1
      ks paprika - sladká
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • zakysaná smetana

Postup přípravy receptu

1
Plátky stehen odblaníme a lehce naklepeme. Cibuli nakrájíme na kostičky a na oleji osmahneme, maso vložíme na cibuli a asi 5 minut dusíme. Přidáme, drobounce nakrájené nebo rozdrcené papričky, koření, česnek, sůl, nakrájenou papriku a dusíme asi 10 minut doměkka.
2
Můžeme trošku podlít vodou (nebývá ale moc potřeba). Na závěr zahustíme měkké maso zakysanou smetanou, ve které jsme rozmíchali lžíci hladké mouky. Necháme prohřát a podáváme s rýží nebo noky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ragú z kuřecích jater

Ragú z kuřecích jater

Dršťková polévka z kuřecích žaludků

Dršťková polévka z kuřecích žaludků

Domácí paštika z kuřecích jater

Domácí paštika z kuřecích jater

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jarka | 17. 3. 2007 11:03

    Prosím o radu. Zakysaná smetana se nezdrcne? Nemám dát raději sladkou smetanu, nebo šlehačku?

  • salenaci saleny | 12. 11. 2006 10:11

    je to dobreee

  • Jarda Horák | 13. 3. 2006 21:47

    Souhlasím s Evou. mám také rád více omačky. hlavně když je tak dobrá. Přidám recept na rýži. Klasika dát vařit a přidat nastrouhanou pomerančovou nebo mandarikovou kůru a nebo další skvělá chuť strouhaný kokos. Lze použít ke každému receptu z kuřete s přílohou rýže. Věřte nebo ne je to skvělé.

  • Emča | 9. 3. 2006 14:34

    To je pravda, mouka se musí převařit, ale jíška kupovaná je dobrá, tu dávám do všeho. Když to dělám, tak to s kysanou smetanou nechám přejít varem.

  • Anonym | 9. 3. 2006 12:37

    Tu mouku bych doporučovala povařit nebo zahustit hotovou jíškou.Elena

  • Aja | 8. 3. 2006 14:00

    Vyzkoušela jsem a je moc dobré, pikantní

  • Emča | 7. 3. 2006 22:38

    Stejně jako Eva dávám smetany dvě v receptu není uvedeno kolik smetany, tak mě na 6 řízků vychází 2 kelímky zakysané smetany. Moc, moc dobré

  • Lubor | 23. 9. 2005 20:55

    Moc dobré, pěkně pálí

  • Eva | 2. 8. 2005 15:11

    Výborné, jen mám raději více omáčky a tak jsem dala jen 2 plátky kuřecích stehen. Bylo to tak akorát, aby byla omáčka k rýži. 1 smetana na 6 plátků je docela málo

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Smažení Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Chilli papričky Cibule Drcený kmín Hladká mouka Kuřecí maso Paprika Paprika - sladká Sůl Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Houbová čalamáda

Houbová čalamáda

Jednoduchý koláč s jablkovými povidly a tvarohem

Jednoduchý koláč s jablkovými povidly…

Čokoládová bábovka bez vajec

Čokoládová bábovka bez vajec

Dukátové buchtičky III.

Dukátové buchtičky III.

Balkánský listový závin slaný

Balkánský listový závin slaný

Pivní palačinky

Pivní palačinky

Uzené tofu na kari

Uzené tofu na kari

Salát z grilované zeleniny

Salát z grilované zeleniny

Kefírový koláč s ořechy

Kefírový koláč s ořechy

Doporučujeme

20 minut
Těstoviny se sušenými rajčaty

Těstoviny se sušenými rajčaty

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

86
Jablkový koláč se švestkami a drobenkou
Jablkový koláč se…
40
Jablečná / hrušková buchta (nejen) z remosky
Jablečná / hrušková…
40
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
31
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
31
Švestková povidla bez míchání
Švestková povidla bez…

Zajímavé články

Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin: Krása a kreativita v jednom
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin:…
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj připravit lahodný nápoj i dezert podle receptu Josefa Maršálka
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj…
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou dobrotu prince Harryho, čokoládový tiffin nebo karamelové pokušení
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou…
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl, a jak poznat ten kvalitní?
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl,…
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na bouchačky od Jamieho Olivera
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na…
AHA.cz Třaskavý konec u Boučka? Vyjádření moderátora mluví za vše

Třaskavý konec u Boučka? Vyjádření moderátora mluví za vše

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Blesk pro ženy Jak nosit černou, aby vám nepřidala na věku? Tyhle triky radí stylistka!

Jak nosit černou, aby vám nepřidala na věku? Tyhle triky radí stylistka!

Ženy.cz Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Blesk.cz Belohorcová a Hájek: Manželství v troskách!?

Belohorcová a Hájek: Manželství v troskách!?

SportRevue.cz FOTO: Martina Čechová, Radka Rosická a 35 dalších fotbalových sexy (ex)partnerek

FOTO: Martina Čechová, Radka Rosická a 35 dalších fotbalových sexy (ex)partnerek

Maminka.cz Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Blesk Horoskopy Snaží se s vámi spojit andělé? Podle času poznáte, co vám chtějí říct

Snaží se s vámi spojit andělé? Podle času poznáte, co vám chtějí říct

  • Recepty.cz
  • Pikantní plátky z kuřecích stehen
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact