• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pikantní játra tety Milice
Napište svůj komentář k receptu

Pikantní játra tety Milice

autor: airan
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pikantní játra tety Milice
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g drůbeží játra
    • hladká mouka
    • sůl
    • pepř mletý
    • tymián
  • Omáčka
    • 1
      ks cibule velká
    • 500
      g rajčata oloupaná nakrájená na jemno
    • 2
      ks paprika pečená, oloupaná
    • 4
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      lžíce jablečný ocet
    • 1
      lžíce hnědý cukr
    • 3
      česnekové výhonky 3 stonky nebo 2 stroužky na jemné plátky

Postup přípravy receptu

1
Cibule nakrájíme na proužky, a dáme spolu s česnekem do silně rozehřátého oleje na 30 vteřin. Pak posypeme hnědým cukrem a hned zamícháme rajčata.
2
Přidáme papriky a necháme 5 minut dusit na slabém plameni.
3
Mezitím smícháme mouku se solí, tymiánem a pepřem. Játra v tom obalíme a klademe do omáčky.
4
Asi za 2 minuty opatrně promícháme a necháme povařit ještě 15 minut. Nakonec dochutíme octem, solí a pálivou paprikou.
5
Jíme s bílým pečivem, nejlépe pod pergolou ve stínu listu z hroznového vína :-)
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Cukety na grilu tety Milice

Cukety na grilu tety Milice

Pikantní vepřová játra

Pikantní vepřová játra

Zelňačka tety Vandy

Zelňačka tety Vandy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • mina kubikova | 23. 6. 2007 16:38

    musim sa ospravedlnit za svoje predosle neslane nemastne ohodnotenie. Stala sa mi taka vec, ze som do hotoveho jedla nedodala ovocny ocot. manzel si ho tam cvrkol sam a preto som nevedela pochopit, preco on to jedlo tak ocenuje a mne sa vidi obycajne. skoda ze som dala tu 2 a nemozem to zmenit na 1. rozhodne to jedlo budem varit castejsie a odporucam ho do pozornosti. a este raz sa opsravedlnujem

  • mina kubikova | 23. 6. 2007 15:31

    take kludne vecerne jedlo to je.....pecienka je jedlo s kt. sa vela robit neda a tato oslovi svojou omackou. Mna to teda nejako zvlast neoslnilo, ale manzel si to pochvaluje. Davam si to do oblubenych, ako pecienkove osviezenie a z mojho hladiska by to bolo za 3, ale manzel ma prehlasoval a tak davam za 2.

  • Tereza Jarčušková | 14. 6. 2006 15:36

    ...a s nápojom z hrozna : ))) Pečeň máme radi, toto vyzerá veľmi dobre. Vyskúšam a dám vedieť. Ale určite to bude výborné.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vnitřnosti
Maso Vnitřnosti Svačina Večeře Smažení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnekové výhonky Cibule Drůbeží játra Hladká mouka Hnědý cukr Jablečný ocet Paprika Pepř mletý Rajčata oloupaná Rostlinný olej Sůl Tymián
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Selská směs

Selská směs

Tvarohová štola

Tvarohová štola

Karamelové hrušky

Karamelové hrušky

Tvarohový mřížkový koláč II.

Tvarohový mřížkový koláč II.

Pečený králík se žampiony

Pečený králík se žampiony

Kokosovo-ananasový dort

Kokosovo-ananasový dort

Podzimní polévka s houbami

Podzimní polévka s houbami

Bramborová frittata

Bramborová frittata

Ananasová bábovka - vláčná

Ananasová bábovka - vláčná

Doporučujeme

50 minut
Francouzské brambory s pórkem

Francouzské brambory s pórkem

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

35 minut
Kapie plněné kuřecím masem

Kapie plněné kuřecím masem

30 minut
Ostružiny s mandlovou drobenkou

Ostružiny s mandlovou drobenkou

80 minut
Ratatouille

Ratatouille

40 minut
Krémová polévka s fazolkami a koprem

Krémová polévka s fazolkami a koprem

80 minut
Cuketová bábovka

Cuketová bábovka

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

39
Hruškový koláč s tvarohovým těstem a žmolenkou
Hruškový koláč s…
23
Mechový dort s mascarpone
Mechový dort s mascarpone
22
Kukuřičný vdolek kynutý, základní recept
Kukuřičný vdolek kynutý,…
20
Papriky se šlehanou sekanou s rajskou omáčkou
Papriky se šlehanou…
18
Kuře na paprice s jemnými krupicovými noky
Kuře na paprice s…

Zajímavé články

Jak ještě zužitkovat rajčata? Vyrobte z nich místo kečupu výbornou omáčku nejen na těstoviny
Jak ještě zužitkovat rajčata? Vyrobte z nich…
Štrúdl je lahůdka! S receptem od Laďky Něrgešové ho zvládnete jedna báseň
Štrúdl je lahůdka! S receptem od Laďky Něrgešové…
Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji využít v kuchyni, aby vám chutnala
Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji…
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je uchovat na zimu
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je…
Jak na dokonalé krevety? Od výběru přes loupání až po senzační recepty
Jak na dokonalé krevety? Od výběru přes loupání…
AHA.cz Zdrcený Vydra od Bouškové: Smutné, ale tohle je prostě život

Zdrcený Vydra od Bouškové: Smutné, ale tohle je prostě život

Mimibazar Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Dáma.cz Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Blesk pro ženy Trendy podzimní šaty podle stylistky: Které jsou kritické k postavě a co naopak lichotí?

Trendy podzimní šaty podle stylistky: Které jsou kritické k postavě a co naopak lichotí?

Ženy.cz Nesnesitelný hluk v hlavě aneb Můj tragikomický boj s tinnitem

Nesnesitelný hluk v hlavě aneb Můj tragikomický boj s tinnitem

Blesk.cz Fotograf slavných Robert Vano (77): První fotky po operaci krkavic! Cigárko si však neodpustil

Fotograf slavných Robert Vano (77): První fotky po operaci krkavic! Cigárko si však neodpustil

SportRevue.cz Jedou z kopce. 9 slavných fotbalistů, jejichž kdysi zářivá kariéra padá strmě dolů

Jedou z kopce. 9 slavných fotbalistů, jejichž kdysi zářivá kariéra padá strmě dolů

Maminka.cz Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Blesk Horoskopy Bohyní po padesátce? Odbornice prozrazuje rituály, které změní váš pohled na stárnutí!

Bohyní po padesátce? Odbornice prozrazuje rituály, které změní váš pohled na stárnutí!

  • Recepty.cz
  • Pikantní játra tety Milice
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact