Křupavá cizrna s pikantní zálivkou
Cizrna na italský způsob
Meruňková cizrna
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Moc dobrá!
cizrnu jsem zkoušela poprvé a musím uznat, že na tenhle způsob neměla chybu...fakt dobrota ;-)
Zařazení: Maso, Zdravě i chutně, Luštěniny, Uzeniny :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Právě jsme si na této dobrůtce s holkama pochutnaly. S arabským chlebem to nemělo chybu:-)) Příště zkusím místo protlaku rajčata.
Brokolicová polévka se žampiony
Mleté maso zapečené s bramborem,…
Krůtí medajlonky se sýrem
Frankfurtská polévka
Tzaziky
Smažák z hrnku podle Ládi Hrušky
Brambory (těstoviny) s fazolkami
Kuřecí zapečené s rajčaty a…
Kynuté buchty z remosky
Letní bramboračka s rajčaty
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki