Křupavá cizrna s pikantní zálivkou
Cizrna na italský způsob
Meruňková cizrna
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Moc dobrá!
cizrnu jsem zkoušela poprvé a musím uznat, že na tenhle způsob neměla chybu...fakt dobrota ;-)
Zařazení: Maso, Zdravě i chutně, Luštěniny, Uzeniny :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Právě jsme si na této dobrůtce s holkama pochutnaly. S arabským chlebem to nemělo chybu:-)) Příště zkusím místo protlaku rajčata.
Dvoubarevná roláda
Olejové koláčky naší babičky
Krevety středozemí
Polévka z vepřových kostí s haluškami
"Řepáky" bramboráky z červené řepy
Hermelín / Camembert v listovém těstě
Klouzáky s masem (chlupaté knedlíky)…
Univerzální jednoduché těsto na…
Drůbeží výpečky
Marinované řecké kuře
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki