• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pikantní bezmasé rizoto se sýrem
Napište svůj komentář k receptu

Pikantní bezmasé rizoto se sýrem

autor: TheKacabi
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 35 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pikantní bezmasé rizoto se sýrem
Pikantní bezmasé rizoto se sýrem
Pikantní bezmasé rizoto se sýrem
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

5 porce
    • 2
      lžíce sádlo
    • 1
      ks cibule
    • 2
      lžička mletá paprika
    • 6
      lžíce passata (rajčatová šťáva)
    • 2
      šálek rýže
    • voda 4 -7 šálků (podle druhu rýže)
    • 1
      šálek kukuřice mražená nebo sterilovaná
    • 1
      šálek hrášek mražený nebo sterilovaný
    • 1
      šálek mrkev mražená nebo sterilovaná
    • naložené papriky půl šálku nkrájené na proužky
    • chilli papričky 1-2 ks (podle pálivosti a vaší chuti)
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      šálek sýr čedar, gouda nebo pecorino

Postup přípravy receptu

1
Cibuli nakrájejte nadrobno, krátce orestujte na sádle, dokud nezesklovatí. Pak přidejte mletou papriku a rajčatovou passatu - dejte pozor, aby se paprika nespálila nebo rizoto zhořkne. Ztlumte plamen asi na polovinu, vmíchejte rýži a část vody, osolte a opepřete a za občasného míchání vařte, dokud se většina tekutiny nevstřebá. Přidejte zeleninu, promíchejte a postupně přidávejte vodu, dokud se rýže zcela neuvaří.
2
Ochutnejte a podle potřeby dosolte a opepřete. Sundejte z ohně a vmíchejte část nastrouhaného sýru. Zbytkem posypte rizoto na talíři.
3
Můžete podávat s nakládanou chilli papričkou nebo kyselou okurkou.
4
Pokud budete používat pecorino sýr, buďte opatrnější se solí.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bezmasé zapékané brambory

Bezmasé zapékané brambory

Plněné bezmasé bramborové knedlíky

Plněné bezmasé bramborové knedlíky

Zeleninové těstoviny - bezmasé

Zeleninové těstoviny - bezmasé

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • recepty73
    recepty73 | 10. 7. 2014 21:10

    ...taky bych doporučil vyzkoušet, protože zeleninové rizoto nebo rýže je výborné a ochutit se dá jakkoliv podle nálady ...jen bych (když už bezmasé) použil například olej, ale jinak proti sádlu nic nemám ;-)

  • TheKacabi
    TheKacabi | 10. 7. 2014 18:45

    prosím? zkoušela jste to, že něco takového tvrdíte? mě i bráchovi to chutnalo a to je dost vybíravý...

  • miska | 10. 7. 2014 15:51

    co to ma byt za hnus. :-$ :-( :-X

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Rýže Zelenina
Pokrmy Z rýže Ze zeleniny Oběd Večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Chilli papričky Cibule Hrášek Kukuřice Mletá paprika Mrkev Naložené papriky Passata Pepř mletý Rýže Sádlo Sůl Sýr Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Nejlepší makovec

Nejlepší makovec

Salsa guacamole

Salsa guacamole

Avokádo zapečené se sýrem

Avokádo zapečené se sýrem

Vánoční likér z ledových  kaštanů

Vánoční likér z ledových kaštanů

Bábovka triviální olejová

Bábovka triviální olejová

Zapečené těstoviny co dům dal

Zapečené těstoviny co dům dal

Tažený štrůdl (závin)

Tažený štrůdl (závin)

Penne s tuňákem a kukuřicí

Penne s tuňákem a kukuřicí

Borůvkový koláč

Borůvkový koláč

Doporučujeme

50 minut
Francouzské brambory s pórkem

Francouzské brambory s pórkem

50 minut
Šakšuka v praprikách

Šakšuka v praprikách

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

30 minut
Ostružiny s mandlovou drobenkou

Ostružiny s mandlovou drobenkou

80 minut
Ratatouille

Ratatouille

80 minut
Cuketová bábovka

Cuketová bábovka

40 minut
Kuřecí prsa Caprese

Kuřecí prsa Caprese

40 minut
Krémová polévka s fazolkami a koprem

Krémová polévka s fazolkami a koprem

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

24
Vegetariánské karbanátky (rýžovo-zeleninové)
Vegetariánské karbanátky…
15
Krůtí závitky se sušenými rajčaty a fetou
Krůtí závitky se…
15
Chlebíčky s vejcem
Chlebíčky s vejcem
12
Cuketová žemlovka (nádivka)
Cuketová žemlovka …
11
Senzační schwarzwaldský dort
Senzační schwarzwaldský…

Zajímavé články

Jak ještě zužitkovat rajčata? Vyrobte z nich místo kečupu výbornou omáčku nejen na těstoviny
Jak ještě zužitkovat rajčata? Vyrobte z nich…
Štrúdl je lahůdka! S receptem od Laďky Něrgešové ho zvládnete jedna báseň
Štrúdl je lahůdka! S receptem od Laďky Něrgešové…
Zažijte hvězdy F.O.O.D. pikniku
Zažijte hvězdy F.O.O.D. pikniku
Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji využít v kuchyni, aby vám chutnala
Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji…
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je uchovat na zimu
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je…
AHA.cz Kate vyděsila svým vzhledem: NEMOC SE VRÁTILA

Kate vyděsila svým vzhledem: NEMOC SE VRÁTILA

Mimibazar Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Dáma.cz Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Blesk pro ženy Trendy podzimní šaty podle stylistky: Které jsou kritické k postavě a co jí naopak lichotí?

Trendy podzimní šaty podle stylistky: Které jsou kritické k postavě a co jí naopak lichotí?

Ženy.cz 7 maličkostí, které mě zaručeně vytočí. Máte to stejně?

7 maličkostí, které mě zaručeně vytočí. Máte to stejně?

Blesk.cz Těhotná Ráchel z Love Islandu: Svatba bude ještě letos!

Těhotná Ráchel z Love Islandu: Svatba bude ještě letos!

SportRevue.cz FOTO: 24 fotbalových děv, které jsme mohli vidět v roce 2016 na Euru ve Francii

FOTO: 24 fotbalových děv, které jsme mohli vidět v roce 2016 na Euru ve Francii

Maminka.cz Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Blesk Horoskopy Zdravotní problémy podle horoskopu: Jaké bylinky se hodí pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Zdravotní problémy podle horoskopu: Jaké bylinky se hodí pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Další doporučené recepty:

Píchaná ořechová (kokosová) buchta z dýně
Píchaná ořechová (kokosová) buchta z…
Pikant salát
Pikant salát
Pikantnější kuřecí tortilla
Pikantnější kuřecí tortilla
Pikantní bramborový guláš
Pikantní bramborový guláš
Pikantní bůčkové nudličky
Pikantní bůčkové nudličky
Pikantní burger
Pikantní burger
  • Recepty.cz
  • Pikantní bezmasé rizoto se sýrem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact