Houby čili "slizouny"
Vláčný makovník / makovec
Makovec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborný! To, co se prodává v obchodě, bylo pro mě vždycky to nejlepší, ale tento Makovec není svou výbornou chutí vůbec srovnatelný, je o tolik lepší, než ten z obchodu, že Vám děkuji za tuto kulinářskou delikatesní zkušenost! Doporučuji všem!!!
Mák patří do receptu celý nebo mletý?
Krůtí ragú se žampiony
Brynzová pomazánka III.
Italská kuchyně- předkrmy- brusketa
Listové řezy s vanilkovo-nugátovým…
Gnocchi s rajčatovo-smetanovou…
Frýdecká kotleta v alobalu
Rychlé banánové lívance
Polévka pho se zeleninovými nudlemi a…
Melounový nanuk
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Chřestové Caprese
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…