• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • PHO
Napište svůj komentář k receptu

PHO

autor: majlika3
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 4
doba přípravy: 480 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
PHO
PHO
PHO
PHO
PHO
PHO
PHO
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
  • vývar
    • 1
      kg hovězí žebra s kostí nebo kosti
    • hovězí maso roštěná/svíčková
    • 1
      lžíce sůl růžová
    • 1
      lžička hnědý cukr je důležité, aby to byl hnědý
    • 4
      ks badyán
    • 4
      ks kardamom
    • 2
      ks skořice
    • 1
      lžička sladká sojová omáčka Hoisin/někdo dáváá, někdo ne.
    • 1
      ks citronová tráva
    • 4
      ks hřebíček nedávám vždy
  • přísady do misky
    • rýžové nudle
    • koriandr
    • jarní cibulka
    • výhonky mungo
    • bazalka thajská
    • citron nebo limeta
    • maso syrové, nebo uvařené z vývaru

Postup přípravy receptu

1
Den předem uvařím kosti (několik hodin) ve slané vodě, vývar nechám odstát abych odebrala ztuhlý tuk, tento krok lze vynechat, ale nemám ráda mastná oka na pho.
2
Do vývaru přidám maso a všechny ostatní přísady. Pokud máte rádi silnou vůni skořice, pár minut před koncem přidejte skořici znovu, stačí už jen mletá. Vývar vařím cca 3 hodiny. Během vaření sbírám pěnu, ať je vývar čirý.
3
Do misky připravím nudle a čerstvé bylinky. Maso může být buď z vývaru, nebo syrové nakrájené na velmi tenké plátky a přelít ho vařicím vývarem vývarem. Horký vývar nelijeme přímo na bylinky. Já dávám i půlku citronu. Lze dát i čili. Receptů a úprav je mnoho, pokaždé mám pho trochu jinou. Foto - jeden z mých prvních pokusů, ale ostatní jsem nefotila.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Polévka pho se zeleninovými nudlemi a jarní cibulkou

Polévka pho se zeleninovými nudlemi a…

Bun bo Nam Bo

Bun bo Nam Bo

Kuřecí "pholévka"

Kuřecí "pholévka"

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Polévky Jiné / speciální polévky Pho
Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Badyán Bazalka Citron Citronová tráva Hnědý cukr Hovězí maso Hovězí žebra s kostí Hřebíček Jarní cibulka Kardamom Koriandr Maso Rýžové nudle Skořice Sladká sojová omáčka Sůl Výhonky mungo

Zdravé jídlo do krabičky: Deník veganky

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Husa po staročesku

Husa po staročesku

Kotlety po čínsku

Kotlety po čínsku

Pomazánka na topinky a toasty

Pomazánka na topinky a toasty

Koblížky jedna báseň

Koblížky jedna báseň

Pomazánka na jednohubky

Pomazánka na jednohubky

Česnekové závitky se slaninou v omáčce

Česnekové závitky se slaninou v omáčce

Nejlepší vánoční krůta

Nejlepší vánoční krůta

Čokoládový koláč "kokoska"

Čokoládový koláč "kokoska"

Italské Tiramisu (Florencie)

Italské Tiramisu (Florencie)

Doporučujeme

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

300 minut
Švestková povidla

Švestková povidla

45 minut
Pravé maďarské lečo

Pravé maďarské lečo

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

80 minut
Švestkový koláč s vanilkovým krémem

Švestkový koláč s vanilkovým krémem

50 minut
Roláda s mletým masem a zeleninou

Roláda s mletým masem a zeleninou

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

Zdravé jídlo do krabičky: Deník veganky

Poslední sledované recepty

300
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…
145
Kynutý švestkový závin (štrůdl)
Kynutý švestkový závin …
82
Steak s vejcem, žampiony a sýrovou omáčkou
Steak s vejcem, žampiony…
42
Domácí jablečný závin (štrůdl)
Domácí jablečný závin …
26
Klasické lečo
Klasické lečo

Zajímavé články

Recepty ze švestek nasladko i naslano. Zkuste povidla bez míchání, koláč i marinádu
Recepty ze švestek nasladko i naslano. Zkuste…
Broskvová marmeláda 4x jinak: Zkuste variantu s voňavým kořením, bylinkami nebo dalším ovocem
Broskvová marmeláda 4x jinak: Zkuste variantu s…
Velký cuketový speciál: Rady, tipy a recepty, jak chutně naložit s úrodou cuket
Velký cuketový speciál: Rady, tipy a recepty, jak…
Rychlé buchty s broskvemi: 5 receptů na sladké letní moučníky, které mají šťávu
Rychlé buchty s broskvemi: 5 receptů na sladké…
Domácí vepřová konzerva: Pochoutka k letní večeři nebo na cesty, kterou zvládnete připravit i v paneláku
Domácí vepřová konzerva: Pochoutka k letní večeři…
AHA.cz Deník Aha! 2.8.2025

Deník Aha! 2.8.2025

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Blesk pro ženy Jiřina Bohdalová je pro mě Tina Turner, říká její kadeřnice. Ukázala poklady z archivu!

Jiřina Bohdalová je pro mě Tina Turner, říká její kadeřnice. Ukázala poklady z archivu!

Ženy.cz Profesionální trenér otestoval 10 běžných sportů. Při kterém z nich spálíte nejvíc tuku?

Profesionální trenér otestoval 10 běžných sportů. Při kterém z nich spálíte nejvíc tuku?

Blesk.cz Vrátí se na místa, kde točil Ano, šéfe? Pohlreich otevřeně: Tohle pojistka nepokryje!

Vrátí se na místa, kde točil Ano, šéfe? Pohlreich otevřeně: Tohle pojistka nepokryje!

SportRevue.cz FOTO: Krásky z bazénů. Simona Baumrtová, Bára Seemanová a 30 dalších nejhezčích (ex)plavkyň světa

FOTO: Krásky z bazénů. Simona Baumrtová, Bára Seemanová a 30 dalších nejhezčích (ex)plavkyň světa

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Kniha podle znamení zvěrokruhu: Jaké letní čtení si máte přibalit na dovolenou?

Kniha podle znamení zvěrokruhu: Jaké letní čtení si máte přibalit na dovolenou?

Další doporučené recepty:

Petřina jablka v županu
Petřina jablka v županu
Pettole - italské smaženky z kynutého těsta
Pettole - italské smaženky z kynutého…
Philadelphsko-kyjevský řízek
Philadelphsko-kyjevský řízek
Pho Bo polévka
Pho Bo polévka
Piegusek čili makovec
Piegusek čili makovec
Pierogi ‒ pirožky
Pierogi ‒ pirožky
  • Recepty.cz
  • PHO
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact