• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Philadelphsko-kyjevský řízek
Napište svůj komentář k receptu

Philadelphsko-kyjevský řízek

autor: Redakce
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: 43 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Philadelphsko-kyjevský řízek
Philadelphsko-kyjevský řízek
Philadelphsko-kyjevský řízek
Philadelphsko-kyjevský řízek
Philadelphsko-kyjevský řízek
Philadelphsko-kyjevský řízek
Philadelphsko-kyjevský řízek
5fotografií
Nahrát fotku
 

Vyzkoušejte obzvlášť šťavnatý kyjevský řízek v trojobalu. Báječně voní po bylinkách i po česneku. Podávejte s bramborovým salátem nebo se šťouchanými brambory.

Suroviny

4 porce
    • 4
      ks kuřecí prsa bez kůže
    • bylinky petržel, řeřicha
    • 1
      stroužek česnek
    • 0,25
      citronová kůra
    • 125
      g sýr Philadelphia Original
    • sůl
    • pepř mletý
    • hladká mouka
    • vejce
    • strouhanka lze kombinovat s asijskou panko-strouhankou
    • olej na smažení

Postup přípravy receptu

1
Na náplň použijte klasický sýr Philadelphia, sůl, pepř, z bylinek dle chuti petrželku, tymián, řeřichu nebo estragon. Přidejte menší množství nastrouhaného nebo drceného česneku a přistrouhněte kousek citronové kůry. Důkladně promíchejte.

RADA: Jak skladovat česnek?

2
Prsa zbavte blan a tenkých postranních částí. Od špičatého konce si odměřte třetinu délky celého prsa a v tomto místě prořízněte kapsičku až k druhému konci. Kapsu vyplňte důkladným množstvím nádivky a nakonec ji „zašpuntujte“ odkrojeným kusem masa. Jednu stranu prsou můžete náplní pomazat, abyste ji ochutili.
3
Maso budete obalovat v trojobalu. Potřebovat budete hladkou mouku, vajíčko a strouhanku, kterou můžete pro efekt smíchat s asijskou panko strouhankou. Maso obalte v mouce nejprve pomazanou částí, zatímco druhou můžete dosolit, poté ve vajíčku a ve strouhance.
4
Troubu rozehřejte na 160 °C.
5
Do pánve nalijte větší množství oleje a řízky smažte dvě minuty po každé straně. Pak je vložte – pokud máte – na mřížku, kterou dáte na pekáček.
6
V troubě pečte 15 až 28 minut dle velikosti masa.

RADA: Jak na křupavé pečené kuře?

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kyjevský kotlet pro gurmány

Kyjevský kotlet pro gurmány

Kyjevský řízek

Kyjevský řízek

Kyjevský řízek s brokolicovou kaší

Kyjevský řízek s brokolicovou kaší

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Maso Kuřecí
Oběd Večeře Pečení Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bylinky Česnek Citronová kůra Hladká mouka Kuřecí prsa Olej Pepř mletý Strouhanka Sůl Sýr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Delikatesní salát

Delikatesní salát

Linecké koláčky

Linecké koláčky

Ananasová podkova

Ananasová podkova

Houbový kuba II.

Houbový kuba II.

Pomazánka s rajčetem

Pomazánka s rajčetem

Houbová polévka II.

Houbová polévka II.

Ajťácké Chilli con carne

Ajťácké Chilli con carne

Cuketové řezy s tvarohovým krémem a polevou

Cuketové řezy s tvarohovým krémem a…

Smetanové fleky se zelím

Smetanové fleky se zelím

Doporučujeme

20 minut
Marinované řecké kuře

Marinované řecké kuře

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

172
Hasenöhrl (zaječí uši)
Hasenöhrl (zaječí uši)
104
Zapečené kroupy s brambory a žampiony
Zapečené kroupy s…
99
Zapečené těstoviny se sýrem a kuřetem
Zapečené těstoviny se…
98
Zapečené těstoviny s masem a kukuřicí
Zapečené těstoviny s…
61
Zapečená vejce po italsku
Zapečená vejce po italsku

Zajímavé články

Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených polévek
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených…
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
Osvěžující snídaňová smoothie: Odstartujte horký letní den svěžím a zdravým drinkem
Osvěžující snídaňová smoothie: Odstartujte horký…
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na pánvi
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na…
AHA.cz Nedvěd po večerech bez Dary: Idylka se hroutí

Nedvěd po večerech bez Dary: Idylka se hroutí

Mimibazar Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Dáma.cz Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Blesk pro ženy Kraťasy a široká stehna? Klidně, když víte, po jakých sáhnout!

Kraťasy a široká stehna? Klidně, když víte, po jakých sáhnout!

Ženy.cz Chození pěšky mi změnilo život. Přestalo mě bolet břicho a zlepšila se mi psychika

Chození pěšky mi změnilo život. Přestalo mě bolet břicho a zlepšila se mi psychika

Blesk.cz Hvězdy v slzách po smrti zpěváka Dopity (†77):  Burešová mu vyznala lásku! Truchlí i Hůlka, Ruml a další

Hvězdy v slzách po smrti zpěváka Dopity (†77): Burešová mu vyznala lásku! Truchlí i Hůlka, Ruml a další

SportRevue.cz VIDEO: 10 nejkrásnějších tenistek všech dob. Světu vládnou slovanské holky

VIDEO: 10 nejkrásnějších tenistek všech dob. Světu vládnou slovanské holky

Maminka.cz Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Blesk Horoskopy Největší pedanti a puntičkáři z celého zvěrokruhu: Kdo je opravdu nesnesitelný?

Největší pedanti a puntičkáři z celého zvěrokruhu: Kdo je opravdu nesnesitelný?

Další doporučené recepty:

Petrželová polévka
Petrželová polévka
Petřina jablka v županu
Petřina jablka v županu
Pettole - italské smaženky z kynutého těsta
Pettole - italské smaženky z kynutého…
PHO
PHO
Pho Bo polévka
Pho Bo polévka
Piegusek čili makovec
Piegusek čili makovec
  • Recepty.cz
  • Philadelphsko-kyjevský řízek
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact