Petrželová polévka
Omáčka ke svatomartinské huse
Halali-smetanová omáčka po našem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
My jsme měli upečené králičí stehna,tak jsem místo vývaru použil ten sos z pod masa a mírně zahustil moukou.Bylo to vynikající.
Já to dělám k lososu. Třeba udělat pirohy z listového těsta uvniř s kousky osileného lososa. Upéct a k tomu tuto omáčku.
k čemu se to hodí udělat?
já teda petrželovou omáčku dělám taky, sice jinak, bez smetany ale s tou smetanou to zkusím taky ....:-))
To vypadá dobře.To jisto jistě vyzkoušíme.
Houbová omáčka II.
Červená řepa po řecku
Rebarborové muffiny
Listové těsto dle časopisu F.O.O.D.
Báječný sněhovo-tvarohový řez s ovocem
Jednoduché tiramisu
Bůčkové výpečky se zázvorem, aneb…
Hovězí guláš s domácím Bavorským…
Krowky
Mexický hrnec s rýží
Švestkové knedlíky z bramborového…
Klasické lečo
Domácí kečup
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí