• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Penne s rajčaty, bazalkou a mozzarellou
Napište svůj komentář k receptu

Penne s rajčaty, bazalkou a mozzarellou

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 17
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Penne s rajčaty, bazalkou a mozzarellou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balíček těstoviny Penne
    • 140
      g sekaná rajčata v plechovce
    • 120
      g mozzarella kostky
    • 80
      g sýr
    • 50
      ml olivový olej panenský
    • 20
      ks bazalka
    • 1
      špetka pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Těstoviny uvaříme al dente. Na pánvi zahřejeme olivový olej, přidáme lístky bazalky a nakrájená rajčata. Pár minut restujeme, osolíme opepříme. Přidáme těstoviny a mozzarellu. Na talířích posypeme strouhaným parmazánem, ozdobíme lístkem bazalky a ihned podáváme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Penne s rajčaty, rukolou a mozzarellou

Penne s rajčaty, rukolou a mozzarellou

Kapsy s mozzarellou a bazalkou - minutka

Kapsy s mozzarellou a bazalkou -…

Špagety s rajčaty a bazalkou

Špagety s rajčaty a bazalkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Adriana | 13. 4. 2014 15:18

    Výborné, přidala jsem ještě černé olivy a i když samotné černé olivy nemusím, tak se k tomu skvěle hodily a výborné ;-)

  • Hanka | 11. 7. 2013 18:28

    Výborné, dělala jsem pouze z čerstvých rajčat a nemělo to chybu. :-)

  • mataj | 2. 5. 2008 15:39

    Výborné, taky jsem tam dala česnek a k tomu čerstvá rajčata+protlak. Jednoduché, rychle a chutné. Doporučuji. Dávam za 1.

  • Michal Kolář | 7. 11. 2007 19:35

    Jednoduše geniální, trochu česneku a čerstvá rajčata.

  • Lee | 2. 10. 2007 14:00

    Já přidávám česnek a navíc brokolici. Ale je to super.

  • Anonym | 10. 5. 2007 19:32

    Uzasne...uzasne....uzasne... ,pridala jsem take strouzek cecneku pri restovani.Veronika

  • babetka | 9. 4. 2007 14:30

    delikatesní, místo rajčat z plechovky jsem dala čerstvé a olizovala jsem se až za ušima :-)

  • Zuzana | 30. 3. 2007 06:10

    Vynikajici, jen ty pomery jsem upravila - dala jem vice rajcat a mene syru parmezan. Pridala jsem take kecup a par cerstvych rajcat, protoze rajcata z plechovky nemaji tu pravou rajcatovou chut. Udelala jsem tento recept jiz nekolikrat, je opravdu vynikajici, jak z italske restaurace.

  • marti | 15. 11. 2005 10:18

    Výborné! Omáčku z rajčat jsem udělala z celé plechovky a na jedno balení těstovin to bylo tak akorát.

  • Anonym | 19. 10. 2005 13:04

    Já do toho oleje k bazalce přidám a krátce osmahnu ještě česnek.To je mňamka.

  • airan | 18. 10. 2005 16:55

    Je to vyborne, doporucuji. Nezamenitelna chut!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota
Pokrmy Z těstovin Oběd Večeře Restování Dobrůtka Itálie Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Mozzarella Olivový olej Pepř mletý Sekaná rajčata Sýr Těstoviny
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Křupavý bůček

Křupavý bůček

Švýcarské fondue

Švýcarské fondue

Domácí chléb III.

Domácí chléb III.

Krtkův dort II.

Krtkův dort II.

Alsasko-lotrinsko-německý cibulový koláč

Alsasko-lotrinsko-německý cibulový…

Troubový segedinský guláš

Troubový segedinský guláš

Sýrové pečivo

Sýrové pečivo

Bílá vosí hnízda (marcipánová chuť)

Bílá vosí hnízda (marcipánová chuť)

Citronovo-makové muffiny

Citronovo-makové muffiny

Doporučujeme

60 minut
Chilli con carne

Chilli con carne

75 minut
Klasická gulášová polévka

Klasická gulášová polévka

40 minut
Marry Me Chicken

Marry Me Chicken

50 minut
Nejjednodušší jablečný koláč

Nejjednodušší jablečný koláč

90 minut
Perníčky

Perníčky

60 minut
Pomazánka z pečeného česneku

Pomazánka z pečeného česneku

30 minut
Teplý salát z restované panenky

Teplý salát z restované panenky

30 minut
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem

Těstoviny se smetanovou omáčkou,…

50 minut
Čokoládovo-karamelový koláč

Čokoládovo-karamelový koláč

Poslední sledované recepty

24
Moravský vrabec
Moravský vrabec
21
Květákovo-pórková polévka
Květákovo-pórková polévka
19
Krůtí prso jedna báseň
Krůtí prso jedna báseň
18
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
13
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…

Zajímavé články

Jak poznat nejchutnější mandarinky? Dva ověřené tipy a trik, jak udělat z kyselých plodů sladké
Jak poznat nejchutnější mandarinky? Dva ověřené…
Nejhezčí vánoční trhy u nás i za hranicemi: Kam vyrazit na svařák, trdelník a další dobroty?
Nejhezčí vánoční trhy u nás i za hranicemi: Kam…
Trápí vás úzkosti? Těchto 10 potravin vám od nich uleví
Trápí vás úzkosti? Těchto 10 potravin vám od nich…
Naučte se jíst hygge: Zkuste severský recept, díky kterému budete v pohodě i během ponurých dnů
Naučte se jíst hygge: Zkuste severský recept,…
Od pondělí do pátku: Rychlé a zdravé večeře z plechu
Od pondělí do pátku: Rychlé a zdravé večeře z…
AHA.cz Muži v životě Kotrbové (†78): Velkou lásku  zničila vojna!

Muži v životě Kotrbové (†78): Velkou lásku zničila vojna!

Mimibazar Tipy na vánoční dárky 2025: Inspirace pro celou rodinu

Tipy na vánoční dárky 2025: Inspirace pro celou rodinu

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Oslňte na večírku i s omezeným rozpočtem! Výběr šatů do 600 Kč, které se hodí i na Vánoce a silvestra

Oslňte na večírku i s omezeným rozpočtem! Výběr šatů do 600 Kč, které se hodí i na Vánoce a silvestra

Ženy.cz Vysoký bodycount: Proč je chlap frajer, a žena levná?

Vysoký bodycount: Proč je chlap frajer, a žena levná?

Blesk.cz Havlová (72) vypadá fantasticky: Zázračně omládla! Co za tím stojí?

Havlová (72) vypadá fantasticky: Zázračně omládla! Co za tím stojí?

SportRevue.cz FOTO: Kateřina Elhotová a 30 dalších nejhezčích (ex)basketbalistek na světě

FOTO: Kateřina Elhotová a 30 dalších nejhezčích (ex)basketbalistek na světě

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Znamení zvěrokruhu, která patří mezi největší zbabělce. Kdo se bojí nejvíce?

Znamení zvěrokruhu, která patří mezi největší zbabělce. Kdo se bojí nejvíce?

  • Recepty.cz
  • Penne s rajčaty, bazalkou a mozzarellou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact