• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Penne s rajčaty, bazalkou a mozzarellou
Napište svůj komentář k receptu

Penne s rajčaty, bazalkou a mozzarellou

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 17
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Penne s rajčaty, bazalkou a mozzarellou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balíček těstoviny Penne
    • 140
      g sekaná rajčata v plechovce
    • 120
      g mozzarella kostky
    • 80
      g sýr
    • 50
      ml olivový olej panenský
    • 20
      ks bazalka
    • 1
      špetka pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Těstoviny uvaříme al dente. Na pánvi zahřejeme olivový olej, přidáme lístky bazalky a nakrájená rajčata. Pár minut restujeme, osolíme opepříme. Přidáme těstoviny a mozzarellu. Na talířích posypeme strouhaným parmazánem, ozdobíme lístkem bazalky a ihned podáváme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Penne s rajčaty, rukolou a mozzarellou

Penne s rajčaty, rukolou a mozzarellou

Kapsy s mozzarellou a bazalkou - minutka

Kapsy s mozzarellou a bazalkou -…

Špagety s rajčaty a bazalkou

Špagety s rajčaty a bazalkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Adriana | 13. 4. 2014 15:18

    Výborné, přidala jsem ještě černé olivy a i když samotné černé olivy nemusím, tak se k tomu skvěle hodily a výborné ;-)

  • Hanka | 11. 7. 2013 18:28

    Výborné, dělala jsem pouze z čerstvých rajčat a nemělo to chybu. :-)

  • mataj | 2. 5. 2008 15:39

    Výborné, taky jsem tam dala česnek a k tomu čerstvá rajčata+protlak. Jednoduché, rychle a chutné. Doporučuji. Dávam za 1.

  • Michal Kolář | 7. 11. 2007 19:35

    Jednoduše geniální, trochu česneku a čerstvá rajčata.

  • Lee | 2. 10. 2007 14:00

    Já přidávám česnek a navíc brokolici. Ale je to super.

  • Anonym | 10. 5. 2007 19:32

    Uzasne...uzasne....uzasne... ,pridala jsem take strouzek cecneku pri restovani.Veronika

  • babetka | 9. 4. 2007 14:30

    delikatesní, místo rajčat z plechovky jsem dala čerstvé a olizovala jsem se až za ušima :-)

  • Zuzana | 30. 3. 2007 06:10

    Vynikajici, jen ty pomery jsem upravila - dala jem vice rajcat a mene syru parmezan. Pridala jsem take kecup a par cerstvych rajcat, protoze rajcata z plechovky nemaji tu pravou rajcatovou chut. Udelala jsem tento recept jiz nekolikrat, je opravdu vynikajici, jak z italske restaurace.

  • marti | 15. 11. 2005 10:18

    Výborné! Omáčku z rajčat jsem udělala z celé plechovky a na jedno balení těstovin to bylo tak akorát.

  • Anonym | 19. 10. 2005 13:04

    Já do toho oleje k bazalce přidám a krátce osmahnu ještě česnek.To je mňamka.

  • airan | 18. 10. 2005 16:55

    Je to vyborne, doporucuji. Nezamenitelna chut!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota
Pokrmy Z těstovin Oběd Večeře Restování Dobrůtka Itálie Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Mozzarella Olivový olej Pepř mletý Sekaná rajčata Sýr Těstoviny
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pepřový dip

Pepřový dip

Rychlá zelňačka

Rychlá zelňačka

Avokádová pomazánka II.

Avokádová pomazánka II.

Kvasnicová polévka se zeleninou

Kvasnicová polévka se zeleninou

Krkovička po cigánsku

Krkovička po cigánsku

Farmářská vepřová krkovice s šalotkou pečená souse-vide

Farmářská vepřová krkovice s šalotkou…

Nepečené ovesné placičky s arašídovým máslem

Nepečené ovesné placičky s arašídovým…

Jidáše - medové

Jidáše - medové

Kuřecí prsa na žampionech s rýží

Kuřecí prsa na žampionech s rýží

Doporučujeme

60 minut
Chilli con carne

Chilli con carne

75 minut
Klasická gulášová polévka

Klasická gulášová polévka

40 minut
Marry Me Chicken

Marry Me Chicken

50 minut
Nejjednodušší jablečný koláč

Nejjednodušší jablečný koláč

90 minut
Perníčky

Perníčky

60 minut
Pomazánka z pečeného česneku

Pomazánka z pečeného česneku

30 minut
Teplý salát z restované panenky

Teplý salát z restované panenky

30 minut
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem

Těstoviny se smetanovou omáčkou,…

50 minut
Čokoládovo-karamelový koláč

Čokoládovo-karamelový koláč

Poslední sledované recepty

20
Čočka na kyselo
Čočka na kyselo
20
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
19
Jarní brambory
Jarní brambory
19
Čínské žampiony
Čínské žampiony
18
Jarní koláčky s hráškem
Jarní koláčky s hráškem

Zajímavé články

Jak poznat nejchutnější mandarinky? Dva ověřené tipy a trik, jak udělat z kyselých plodů sladké
Jak poznat nejchutnější mandarinky? Dva ověřené…
Nejhezčí vánoční trhy u nás i za hranicemi: Kam vyrazit na svařák, trdelník a další dobroty?
Nejhezčí vánoční trhy u nás i za hranicemi: Kam…
Trápí vás úzkosti? Těchto 10 potravin vám od nich uleví
Trápí vás úzkosti? Těchto 10 potravin vám od nich…
Naučte se jíst hygge: Zkuste severský recept, díky kterému budete v pohodě i během ponurých dnů
Naučte se jíst hygge: Zkuste severský recept,…
Od pondělí do pátku: Rychlé a zdravé večeře z plechu
Od pondělí do pátku: Rychlé a zdravé večeře z…
AHA.cz Muži v životě Kotrbové (†78): Velkou lásku  zničila vojna!

Muži v životě Kotrbové (†78): Velkou lásku zničila vojna!

Mimibazar Tipy na vánoční dárky 2025: Inspirace pro celou rodinu

Tipy na vánoční dárky 2025: Inspirace pro celou rodinu

Dáma.cz Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Blesk pro ženy Oslňte na večírku i s omezeným rozpočtem! Výběr šatů do 600 Kč, které se hodí i na Vánoce a silvestra

Oslňte na večírku i s omezeným rozpočtem! Výběr šatů do 600 Kč, které se hodí i na Vánoce a silvestra

Ženy.cz Vysoký bodycount: Proč je chlap frajer, a žena levná?

Vysoký bodycount: Proč je chlap frajer, a žena levná?

Blesk.cz Tara Reidová z Prci, prci, prcičky zcela mimo sebe: Někdo mě zdrogoval!

Tara Reidová z Prci, prci, prcičky zcela mimo sebe: Někdo mě zdrogoval!

SportRevue.cz FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

Maminka.cz 7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

Blesk Horoskopy Nový díl Eroskopu: Velká erotická předpověď! Rady od sexy řemeslníka...

Nový díl Eroskopu: Velká erotická předpověď! Rady od sexy řemeslníka...

  • Recepty.cz
  • Penne s rajčaty, bazalkou a mozzarellou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact