• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Penne s rajčaty, bazalkou a mozzarellou
Napište svůj komentář k receptu

Penne s rajčaty, bazalkou a mozzarellou

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 17
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Penne s rajčaty, bazalkou a mozzarellou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balíček těstoviny Penne
    • 140
      g sekaná rajčata v plechovce
    • 120
      g mozzarella kostky
    • 80
      g sýr
    • 50
      ml olivový olej panenský
    • 20
      ks bazalka
    • 1
      špetka pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Těstoviny uvaříme al dente. Na pánvi zahřejeme olivový olej, přidáme lístky bazalky a nakrájená rajčata. Pár minut restujeme, osolíme opepříme. Přidáme těstoviny a mozzarellu. Na talířích posypeme strouhaným parmazánem, ozdobíme lístkem bazalky a ihned podáváme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Penne s rajčaty, rukolou a mozzarellou

Penne s rajčaty, rukolou a mozzarellou

Kapsy s mozzarellou a bazalkou - minutka

Kapsy s mozzarellou a bazalkou -…

Špagety s rajčaty a bazalkou

Špagety s rajčaty a bazalkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Adriana | 13. 4. 2014 15:18

    Výborné, přidala jsem ještě černé olivy a i když samotné černé olivy nemusím, tak se k tomu skvěle hodily a výborné ;-)

  • Hanka | 11. 7. 2013 18:28

    Výborné, dělala jsem pouze z čerstvých rajčat a nemělo to chybu. :-)

  • mataj | 2. 5. 2008 15:39

    Výborné, taky jsem tam dala česnek a k tomu čerstvá rajčata+protlak. Jednoduché, rychle a chutné. Doporučuji. Dávam za 1.

  • Michal Kolář | 7. 11. 2007 19:35

    Jednoduše geniální, trochu česneku a čerstvá rajčata.

  • Lee | 2. 10. 2007 14:00

    Já přidávám česnek a navíc brokolici. Ale je to super.

  • Anonym | 10. 5. 2007 19:32

    Uzasne...uzasne....uzasne... ,pridala jsem take strouzek cecneku pri restovani.Veronika

  • babetka | 9. 4. 2007 14:30

    delikatesní, místo rajčat z plechovky jsem dala čerstvé a olizovala jsem se až za ušima :-)

  • Zuzana | 30. 3. 2007 06:10

    Vynikajici, jen ty pomery jsem upravila - dala jem vice rajcat a mene syru parmezan. Pridala jsem take kecup a par cerstvych rajcat, protoze rajcata z plechovky nemaji tu pravou rajcatovou chut. Udelala jsem tento recept jiz nekolikrat, je opravdu vynikajici, jak z italske restaurace.

  • marti | 15. 11. 2005 10:18

    Výborné! Omáčku z rajčat jsem udělala z celé plechovky a na jedno balení těstovin to bylo tak akorát.

  • Anonym | 19. 10. 2005 13:04

    Já do toho oleje k bazalce přidám a krátce osmahnu ještě česnek.To je mňamka.

  • airan | 18. 10. 2005 16:55

    Je to vyborne, doporucuji. Nezamenitelna chut!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota
Pokrmy Z těstovin Oběd Večeře Restování Dobrůtka Itálie Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Mozzarella Olivový olej Pepř mletý Sekaná rajčata Sýr Těstoviny
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kapr po mlynářsku

Kapr po mlynářsku

Gratinovaný květák

Gratinovaný květák

Arabská rýže

Arabská rýže

Zapečené těstoviny se slaninou a smetanou

Zapečené těstoviny se slaninou a…

Makový jablečník

Makový jablečník

Kuře pečené s rýží

Kuře pečené s rýží

Gnocchi se slaninou, špenátem a sýrovou omáčkou

Gnocchi se slaninou, špenátem a…

Fitness špagety s hovězím masem

Fitness špagety s hovězím masem

Kachna pomalu pečená

Kachna pomalu pečená

Doporučujeme

45 minut
Kuře na paprice

Kuře na paprice

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

40 minut
Lamington

Lamington

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

77
Špenátový kuskus
Špenátový kuskus
52
Smoothie bowl s jahodami
Smoothie bowl s jahodami
23
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…
20
Sypánky s mákem
Sypánky s mákem
18
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…

Zajímavé články

Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která obzvlášť miluje jeden koláč
Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která…
Cookies 4x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky, které jsou perfektní k snídani i svačině
Cookies 4x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky…
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle skvěle zamaskovat a vařit s ní je legrace
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle…
Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých potravin by vám doma nemělo chybět
Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých…
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a jak je poznáte?
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a…
AHA.cz Senior dostal po dovolené účet za telefon: Data za 897 tisíc

Senior dostal po dovolené účet za telefon: Data za 897 tisíc

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Yvetta Blanarovičová slaví neuvěřitelné 62. narozeniny: 5 věcí, které stojí za jejím mladistvým vzhledem

Yvetta Blanarovičová slaví neuvěřitelné 62. narozeniny: 5 věcí, které stojí za jejím mladistvým vzhledem

Ženy.cz Otravuje vám život vnitřní kritik? Kde se vzal a jak s ním zatočit

Otravuje vám život vnitřní kritik? Kde se vzal a jak s ním zatočit

Blesk.cz Tragická smrt krásné moderátorky (†43): Zemřela při pádu letadla!

Tragická smrt krásné moderátorky (†43): Zemřela při pádu letadla!

SportRevue.cz Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Maminka.cz Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Blesk Horoskopy Tajemství andělského čísla 111. Co znamená, když vidíte často tři jedničky? Na tohle se zaměřte

Tajemství andělského čísla 111. Co znamená, když vidíte často tři jedničky? Na tohle se zaměřte

  • Recepty.cz
  • Penne s rajčaty, bazalkou a mozzarellou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact