• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pekingský hrnec
Napište svůj komentář k receptu

Pekingský hrnec

autor: Arltová Jana
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pekingský hrnec
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 750
      g hlávkové zelí
    • 400
      g mleté maso
    • 50
      g máslo
    • 2
      ks cibule
    • 6
      ks rajčata
    • 6
      ks brambory 4-6
    • 0,25
      l voda
    • česnek
    • sůl
    • pepř mletý
    • masox
    • 2
      lžíce kečup - jemný

Postup přípravy receptu

1
Na másle zpěníme cibuli do zlatova, přidáme maso. Opečeme, osolíme, opepříme, přidáme utřený česnek a podlijeme. Přidáme na drobno nakrájené zelí, na kostičky nakrájené brambory a rajčata, masox a dusíme do měkka. Na konec přidáme kečup. Baštíme s chlebem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pikantní sladkokyselá polévka na pekingský způsob

Pikantní sladkokyselá polévka na…

Kapustový hrnec

Kapustový hrnec

Maqlubi - obrácený hrnec s lilkem a kuřecím masem

Maqlubi - obrácený hrnec s lilkem a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Janka | 18. 10. 2015 09:06

    Správně má být pekingské zelí, dělám to už mnoho let a nezklamalo. :-D

  • Iveta Bílková | 15. 9. 2008 08:19

    Na pohled jídlo nevypadalo moc vábně, ale chuť překvapila. Moc nám to chutnalo. Děkuji za jednoduchý a troufám si říct, že i dietní recept. Dávám do oblíbených.

  • Petule B. | 5. 9. 2008 18:01

    Tak je uvařeno. Jednoduché a moc dobré. Akorát jsem ještě přidala lžičku červené papriky a půl lžičky drceného kmínu, jinak přesně podle receptu. Nezklamal mě.

  • Petule B. | 4. 9. 2008 23:22

    Mě by zajímalo, zda to někdo už vyzkoušel a jak mu šmakovalo...mám chuť se do toho pustit. Kdyžtak budu první, no.

  • Jana Arltová | 27. 4. 2008 09:53

    Děkuji za opravu a omlouvám se,jsem v psaní jěště učedník.

  • Kuchařka on-line | 26. 4. 2008 12:10

    Poslala jste recept s názve "Pekingské zelí" já připsala pouze to mleté maso, protože mi to jaksi nesedělo :-)

  • Jana Arltová | 26. 4. 2008 09:19

    Správně má být hlávkové,a jmenuje se to Pekingský hrnec nevím proč došlo ke změně názvu.

  • já já | 25. 4. 2008 22:10

    Také by mě zajímalo jak je to s tím zelím ,já bych volila hlávkové .

  • Ivana Přikrylová | 23. 4. 2008 21:05

    Prosím upřesnit, používá se pekingské, nebo hlávkové zelí ? V názvu je pekingské v ingradiencích hlávkové.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Karbanátky
Maso Mleté Oběd Večeře Smažení Dušení Čína Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Cibule Hlávkové zelí Kečup - jemný Máslo Masox Mleté maso Pepř mletý Rajčata Sůl Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Babiččiny rarášky

Babiččiny rarášky

Lehký ovocný koláč

Lehký ovocný koláč

Máslové řízky

Máslové řízky

Hovězí na houbách s kořenovou zeleninou

Hovězí na houbách s kořenovou…

Meruňkový dort (řez) - nepečený

Meruňkový dort (řez) - nepečený

Svíčková dle Ládi Hrušky

Svíčková dle Ládi Hrušky

Čokoládové muffiny s banánem

Čokoládové muffiny s banánem

Čokoládová pěna s jahodami

Čokoládová pěna s jahodami

Dýňový krém s kari

Dýňový krém s kari

Doporučujeme

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

29
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
29
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Plněné papriky podle…
28
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Švestkový koláč s…
21
Švestková povidla bez míchání
Švestková povidla bez…
21
Nepečený ovocný dort
Nepečený ovocný dort

Zajímavé články

Lžícový švestkový koláč podle Stelly Zázvorkové: Rychlý recept na víkend, který vám zmizí pod rukama
Lžícový švestkový koláč podle Stelly Zázvorkové:…
Dokonalé letní guacamole: Připravte si klasiku nebo variantu s pečenými rajčaty, mangem či slaninou
Dokonalé letní guacamole: Připravte si klasiku…
Salát, který miluje princezna Kate: Je ideální do horkých letních dní
Salát, který miluje princezna Kate: Je ideální do…
Pozor na jedovaté cukety! Podle čeho poznáte, že se jim máte vyhnout?
Pozor na jedovaté cukety! Podle čeho poznáte, že…
Grilovací sezóna zahájena: 6 nezbytných pomůcek pro každého gril mistra
Grilovací sezóna zahájena: 6 nezbytných pomůcek…
AHA.cz Ivana Gottová před komisí: Boj o manžela!

Ivana Gottová před komisí: Boj o manžela!

Mimibazar Román Návrat do zátoky: Ideální kniha pro letní dny. Prožijte příběh plný lásky a romantiky!

Román Návrat do zátoky: Ideální kniha pro letní dny. Prožijte příběh plný lásky a romantiky!

Dáma.cz Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Blesk pro ženy Styl Wednesday ovládne podzim! Temná estetika jako nová posedlost

Styl Wednesday ovládne podzim! Temná estetika jako nová posedlost

Ženy.cz Namísto rovnocennosti válka pohlaví. Kam až zajde moderní feminismus?

Namísto rovnocennosti válka pohlaví. Kam až zajde moderní feminismus?

Blesk.cz Moderátor Evropy 2 Cerha a Tess Lojkásková: Tajuplná svatba

Moderátor Evropy 2 Cerha a Tess Lojkásková: Tajuplná svatba

SportRevue.cz FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

Maminka.cz 25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

Blesk Horoskopy Pijavice, vůdkyně nebo hasička konfliktů? Co prozradí den, kdy jste se narodila?

Pijavice, vůdkyně nebo hasička konfliktů? Co prozradí den, kdy jste se narodila?

  • Recepty.cz
  • Pekingský hrnec
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact