• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pekingský hrnec
Napište svůj komentář k receptu

Pekingský hrnec

autor: Arltová Jana
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pekingský hrnec
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 750
      g hlávkové zelí
    • 400
      g mleté maso
    • 50
      g máslo
    • 2
      ks cibule
    • 6
      ks rajčata
    • 6
      ks brambory 4-6
    • 0,25
      l voda
    • česnek
    • sůl
    • pepř mletý
    • masox
    • 2
      lžíce kečup - jemný

Postup přípravy receptu

1
Na másle zpěníme cibuli do zlatova, přidáme maso. Opečeme, osolíme, opepříme, přidáme utřený česnek a podlijeme. Přidáme na drobno nakrájené zelí, na kostičky nakrájené brambory a rajčata, masox a dusíme do měkka. Na konec přidáme kečup. Baštíme s chlebem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pikantní sladkokyselá polévka na pekingský způsob

Pikantní sladkokyselá polévka na…

Kapustový hrnec

Kapustový hrnec

Maqlubi - obrácený hrnec s lilkem a kuřecím masem

Maqlubi - obrácený hrnec s lilkem a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Janka | 18. 10. 2015 09:06

    Správně má být pekingské zelí, dělám to už mnoho let a nezklamalo. :-D

  • Iveta Bílková | 15. 9. 2008 08:19

    Na pohled jídlo nevypadalo moc vábně, ale chuť překvapila. Moc nám to chutnalo. Děkuji za jednoduchý a troufám si říct, že i dietní recept. Dávám do oblíbených.

  • Petule B. | 5. 9. 2008 18:01

    Tak je uvařeno. Jednoduché a moc dobré. Akorát jsem ještě přidala lžičku červené papriky a půl lžičky drceného kmínu, jinak přesně podle receptu. Nezklamal mě.

  • Petule B. | 4. 9. 2008 23:22

    Mě by zajímalo, zda to někdo už vyzkoušel a jak mu šmakovalo...mám chuť se do toho pustit. Kdyžtak budu první, no.

  • Jana Arltová | 27. 4. 2008 09:53

    Děkuji za opravu a omlouvám se,jsem v psaní jěště učedník.

  • Kuchařka on-line | 26. 4. 2008 12:10

    Poslala jste recept s názve "Pekingské zelí" já připsala pouze to mleté maso, protože mi to jaksi nesedělo :-)

  • Jana Arltová | 26. 4. 2008 09:19

    Správně má být hlávkové,a jmenuje se to Pekingský hrnec nevím proč došlo ke změně názvu.

  • já já | 25. 4. 2008 22:10

    Také by mě zajímalo jak je to s tím zelím ,já bych volila hlávkové .

  • Ivana Přikrylová | 23. 4. 2008 21:05

    Prosím upřesnit, používá se pekingské, nebo hlávkové zelí ? V názvu je pekingské v ingradiencích hlávkové.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Karbanátky
Maso Mleté Oběd Večeře Smažení Dušení Čína Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Cibule Hlávkové zelí Kečup - jemný Máslo Masox Mleté maso Pepř mletý Rajčata Sůl Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí prsíčka ala iNDY

Kuřecí prsíčka ala iNDY

Zdravý sirup z kopřiv

Zdravý sirup z kopřiv

Milánské špagety ala zuzanka

Milánské špagety ala zuzanka

Zapečené kuře s bramborem

Zapečené kuře s bramborem

Domácí kandovaný zázvor

Domácí kandovaný zázvor

Tvaroh s rakytníkovým pyré

Tvaroh s rakytníkovým pyré

Francouzský křehký jablečný koláč

Francouzský křehký jablečný koláč

Drůbeží výpečky

Drůbeží výpečky

Smetanovo - čokoládový dort

Smetanovo - čokoládový dort

Doporučujeme

120 minut
Zapečené brambory s masem a smetanou

Zapečené brambory s masem a smetanou

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

30 minut
Krupicový dezert se švestkovým rozvarem

Krupicový dezert se švestkovým…

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

87
Uzená krkovice s lepenicí s kysaným zelím
Uzená krkovice s…
72
Česnekové kotlety na špeku
Česnekové kotlety na…
68
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Jednoduchý rýžový nákyp…
65
Bramborové knedlíky s vekou
Bramborové knedlíky s…
45
Bramborový guláš s baby karotkou
Bramborový guláš s baby…

Zajímavé články

Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých potravin by vám doma nemělo chybět
Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých…
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a jak je poznáte?
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a…
Od pondělí do pátku: 5 rychlých a originálních večeří z brambor
Od pondělí do pátku: 5 rychlých a originálních…
7 českých podzimních superpotravin: Jsou levné, pochutnáte si na nich a někdy dokáží i zázraky
7 českých podzimních superpotravin: Jsou levné,…
Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti, které potěší nejen vášnivé houbaře
Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti,…
AHA.cz Šok pro partnerku Etzlera: Čtyři měsíce utajovaný vztah

Šok pro partnerku Etzlera: Čtyři měsíce utajovaný vztah

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Blesk pro ženy Stylově v dešti: Ultra trendy bundy a kabátky v barvách sezony, které vás nenechají zmoknout!

Stylově v dešti: Ultra trendy bundy a kabátky v barvách sezony, které vás nenechají zmoknout!

Ženy.cz Horoskopy, hvězdy, tarotové karty. Proč nás lákají, i když jim stoprocentně nevěříme?

Horoskopy, hvězdy, tarotové karty. Proč nás lákají, i když jim stoprocentně nevěříme?

Blesk.cz Agáta po soudu Dopity se Soukupem: Už toho mám po krk!

Agáta po soudu Dopity se Soukupem: Už toho mám po krk!

SportRevue.cz Svatá přírodo! Petra Kvitová a 30 dalších nejprsatějších sportovkyň všech dob

Svatá přírodo! Petra Kvitová a 30 dalších nejprsatějších sportovkyň všech dob

Maminka.cz Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Blesk Horoskopy Mysterium podzimních barev: Jak ovlivňují váš život, sexualitu i duševní zdraví?

Mysterium podzimních barev: Jak ovlivňují váš život, sexualitu i duševní zdraví?

  • Recepty.cz
  • Pekingský hrnec
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact