• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pekáček mnoha chutí, mnoha vůní
Napište svůj komentář k receptu

Pekáček mnoha chutí, mnoha vůní

autor: haluška50
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pekáček mnoha chutí, mnoha vůní
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 100
      g čočka vařená - na skus!
    • 100
      g pohanka vařená
    • 500
      g brambory vařené
    • 1
      plechovka fazole oblíbené
    • 1
      plechovka rajčata oloupaná
    • 300
      g měkký salám
    • 50
      g špek
    • 50
      g slanina
    • 2
      ks cibule
    • 4
      stroužek česnek
    • 100
      g kořenová zelenina strouhaná - mrkev, celer, petržel
    • 2
      lžíce ocet
    • 1
      lžička cukr
    • 1
      lžička chilli pasta nemusí být
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      lžička červená paprika
    • 3
      ks vejce
    • 100
      g sýr

Postup přípravy receptu

1
Na pánvi necháme vyškvařit špek, přidáme cibulku a zpěníme, přidáme strouhanou zeleninu na kostky pokrájenou slaninu a salám. Osmažíme dozlatova, přidáme fazole, rajčata i s nálevem, chilli pastu a cukr. Osolíme, opepříme, přidáme strouhaný česnek a odstavíme.
2
Na dno pekáče nalijeme trochu oleje, naskládáme na kolečka pokrájené brambory, které osolíme a okmínujeme. Na brambory přijde směs čočky a pohanky, do které jsme přidali 2 lžíce octa. Další vrstva tvoří směs zeleniny s fazolí a rajčaty. Na tutu vrstvu rozklepneme vejce - dle strávníků, žloutky osolíme a opepříme. Celé zasypeme sýrem, poprášíme paprikou a zapékáme asi 30 minut.
3
Podáváme s kyselou okurkou či zeleninou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuře mnoha vůní

Kuře mnoha vůní

Bramborový pekáček nejen z brambor

Bramborový pekáček nejen z brambor

Bramborový pekáček nejen z brambor 2

Bramborový pekáček nejen z brambor 2

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Arny | 30. 3. 2007 11:08

    Uf,vypadá to na pořádný kus dlabance,v sobotu prubnu a dám vědět,ale nevim co nato žena :o)i když jídla tohoto tipu ona ráda...

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Brambory
Pokrmy Z brambor Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Červená paprika Česnek Chilli pasta Cibule Čočka Cukr Fazole Kořenová zelenina Měkký salám Ocet Pepř mletý Pohanka Rajčata oloupaná Slanina Špek Sůl Sýr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kavak

Kavak

Dýňový koláč

Dýňový koláč

Salát z červené řepy s fazolemi

Salát z červené řepy s fazolemi

Srbský vepřový guláš

Srbský vepřový guláš

Rizoto z pánve-po našem

Rizoto z pánve-po našem

Prošívaná deka II.

Prošívaná deka II.

bramborový salát bavorský

bramborový salát bavorský

Krůtí guláš s těstovinami

Krůtí guláš s těstovinami

Dušené maso (nejen) na špeku s dušenou mrkví

Dušené maso (nejen) na špeku s…

Doporučujeme

70 minut
Holandský řízek a šťouchané brambory

Holandský řízek a šťouchané brambory

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

377
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
51
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…
24
Pikantní sladkokyselá polévka na pekingský způsob
Pikantní sladkokyselá…
24
Rýžový nákyp s meruňkami
Rýžový nákyp s meruňkami
23
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
AHA.cz Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Hvězdy na červeném koberci a velká sláva

ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Hvězdy na červeném koberci a velká sláva

SportRevue.cz FOTO: Nazí cyklisté v ulicích. Naked Bike Ride frčí už v 80 městech světa

FOTO: Nazí cyklisté v ulicích. Naked Bike Ride frčí už v 80 městech světa

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

  • Recepty.cz
  • Pekáček mnoha chutí, mnoha vůní
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact