• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Pečené vepřové plátky v debrecínském zelí
Napište svůj komentář k receptu

Pečené vepřové plátky v debrecínském zelí

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 37
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pečené vepřové plátky v debrecínském zelí
Pečené vepřové plátky v debrecínském zelí
Pečené vepřové plátky v debrecínském zelí
Pečené vepřové plátky v debrecínském zelí
Pečené vepřové plátky v debrecínském zelí
Pečené vepřové plátky v debrecínském zelí
Pečené vepřové plátky v debrecínském zelí
Pečené vepřové plátky v debrecínském zelí
Pečené vepřové plátky v debrecínském zelí
7fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 800
      g vepřové maso bez kosti: krkovice, kotleta, plec cca
    • sůl
    • pepř mletý
    • olej nebo sádlo na vymazání
    • 1
      kg kysané zelí okapané, NEPROPLACHOVAT!
    • 4
      stroužek česnek cca
    • 1
      lžíce mletá sladká paprika nebo namíchaná s pálivou (dle chuti) , plnější
    • 300
      g debrecínské párky 250 -
    • 250
      ml šlehačka

Postup přípravy receptu

1
Maso nakrájíme na plátky nebo kostky, osolíme, opepříme a dáme na dno vymazaného pekáče. Do mísy si nasypeme okapané zelí, které ochutíme česnekem (4-6 stroužků), paprikou, pepřem a solí. Se solí opatrně, párky mohou být slané až dost. Do mísy přidáme i na kolečka pokrájené pásky a vše důkladně promícháme. Promíchané zelí nasypeme do pekáče na maso, trochu ho "uplácáme" a zalijeme smetanou. Pekáč zaklopíme dalším pekáčem nebo zakryjeme alobalem a dáme péct do předehřáté trouby na 190 stupňů na cca 60 minut do změknutí masa - vyzkoušíme vidličkou. Během pečení zkontrolujeme, zda není třeba maso podlít (vývarem, vodou nebo mlékem).
2
Podáváme s knedlíkem, bramborem nebo bramborovými noky.
3
K masu můžeme vložit i pokrájenou slaninu nebo plátky můžeme položit na drobně pokrájený uzený špek.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuře na debrecínském zelí

Kuře na debrecínském zelí

Pečené vepřové plátky delikates

Pečené vepřové plátky delikates

Pečené vepřové koleno na zelí

Pečené vepřové koleno na zelí

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Zuzana | 4. 12. 2016 06:53

    Měli jsme je včera k obědu a byly vynikající. Trochu zbylo, tak jsem do pekáče dala i zbytek brambor a k ránu jsem jen slyšela cvakání lžíce o dno. To když se manžel vrátil z cest, zbouchal ten zbytek i bez ohřátí. :-D

  • Tereza | 11. 5. 2015 20:24

    Výborné a docela pikantní, zapili jsme to pivečkem a je nám blaze :-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Zelenina
Maso Pokrmy Ze zeleniny Vepřové Oběd Večeře Pečení Velikonoce Výjimečný den Posvícení Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Debrecínské párky Kysané zelí Mletá sladká paprika Olej Pepř mletý Šlehačka Sůl Vepřové maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Špagety s houbami a sýrovou omáčkou

Špagety s houbami a sýrovou omáčkou

Brokolicový koláč

Brokolicový koláč

Tvarohové smaženky jako dezert

Tvarohové smaženky jako dezert

Rychle naložené okurky

Rychle naložené okurky

Thajské kari

Thajské kari

Tvarohový dort se strouhanou čokoládou

Tvarohový dort se strouhanou čokoládou

Medové řezy alá falešný medovník

Medové řezy alá falešný medovník

Česneková krkovička na tymiánových bramborách

Česneková krkovička na tymiánových…

Ruské vejce

Ruské vejce

Doporučujeme

Burgundská hovězí pečeně

Burgundská hovězí pečeně

60 minut
Mandlové vanilkové rohlíčky

Mandlové vanilkové rohlíčky

50 minut
Vánoční marokánky

Vánoční marokánky

120 minut
Masarykovo cukroví

Masarykovo cukroví

70 minut
Pudinkové cukroví

Pudinkové cukroví

30 minut
Nejlepší vaječný likér

Nejlepší vaječný likér

50 minut
Podvodnice

Podvodnice

20 minut
Pralinky s burisony

Pralinky s burisony

30 minut
Florentýnky

Florentýnky

Poslední sledované recepty

52
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
40
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
19
Plněné papriky v rajčatové omáčce
Plněné papriky v…
18
Čoko dort s jablkovým pyré
Čoko dort s jablkovým…
16
Kedlubnové zelí na cidru s bramborami na bouchačku
Kedlubnové zelí na cidru…

Zajímavé články

Toskánské vánoční sušenky bez mouky, které chutnají jako marcipán: Upečte si ricciarelli!
Toskánské vánoční sušenky bez mouky, které…
Nejkrásnější vánoční dorty: Inspirujte se v naší galerii
Nejkrásnější vánoční dorty: Inspirujte se v naší…
Vaječný koňak ze salka: 3 recepty, které oceníte nejen na Vánoce
Vaječný koňak ze salka: 3 recepty, které oceníte…
Upečeno za víkend: Čtyři těsta, z nichž uděláte spoustu druhů cukroví
Upečeno za víkend: Čtyři těsta, z nichž uděláte…
Nepečené vánoční kuličky: Cukroví, které zvládne úplně každý
Nepečené vánoční kuličky: Cukroví, které zvládne…
AHA.cz Poslední mejdan pro Hezuckého: Podivné chování Mareše s manželkou

Poslední mejdan pro Hezuckého: Podivné chování Mareše s manželkou

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Vánoční a zimní manikúra: 50+ nádherných nápadů, které musíte vidět

Vánoční a zimní manikúra: 50+ nádherných nápadů, které musíte vidět

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo naletí podvodníkům a kdo bude čelit nevěře?

Horoskop na další týden: Kdo naletí podvodníkům a kdo bude čelit nevěře?

Ženy.cz Vymezování hranic. Nutná obrana, nebo  moderní výmluva pro sobectví?

Vymezování hranic. Nutná obrana, nebo moderní výmluva pro sobectví?

Blesk.cz Statečná Nikola Hezucká po pohřbu Patrika (†55): První úsměvy vdovy!

Statečná Nikola Hezucká po pohřbu Patrika (†55): První úsměvy vdovy!

SportRevue.cz FOTO: Divoké kočky z ringů a klecí. Podívejte se na 22 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Divoké kočky z ringů a klecí. Podívejte se na 22 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo naletí podvodníkům a kdo bude čelit nevěře?

Horoskop na další týden: Kdo naletí podvodníkům a kdo bude čelit nevěře?

Další doporučené recepty:

Pečené vepřové ocásky (nejen) s bramborami
Pečené vepřové ocásky (nejen) s…
Pečené vepřové ocásky s kořenovou zeleninou
Pečené vepřové ocásky s kořenovou…
Pečené vepřové plátky delikates
Pečené vepřové plátky delikates
Pečené zelí s dýní
Pečené zelí s dýní
Pečení pstruzi
Pečení pstruzi
Pečený (grilovaný) hrášek
Pečený (grilovaný) hrášek
  • Recepty.cz
  • Pečené vepřové plátky v debrecínském zelí
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact