• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pečené vepřové plátky v debrecínském zelí
Napište svůj komentář k receptu

Pečené vepřové plátky v debrecínském zelí

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 36
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pečené vepřové plátky v debrecínském zelí
Pečené vepřové plátky v debrecínském zelí
Pečené vepřové plátky v debrecínském zelí
Pečené vepřové plátky v debrecínském zelí
Pečené vepřové plátky v debrecínském zelí
Pečené vepřové plátky v debrecínském zelí
Pečené vepřové plátky v debrecínském zelí
Pečené vepřové plátky v debrecínském zelí
Pečené vepřové plátky v debrecínském zelí
7fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 800
      g vepřové maso bez kosti: krkovice, kotleta, plec cca
    • sůl
    • pepř mletý
    • olej nebo sádlo na vymazání
    • 1
      kg kysané zelí okapané, NEPROPLACHOVAT!
    • 4
      stroužek česnek cca
    • 1
      lžíce mletá sladká paprika nebo namíchaná s pálivou (dle chuti) , plnější
    • 300
      g debrecínské párky 250 -
    • 250
      ml šlehačka

Postup přípravy receptu

1
Maso nakrájíme na plátky nebo kostky, osolíme, opepříme a dáme na dno vymazaného pekáče. Do mísy si nasypeme okapané zelí, které ochutíme česnekem (4-6 stroužků), paprikou, pepřem a solí. Se solí opatrně, párky mohou být slané až dost. Do mísy přidáme i na kolečka pokrájené pásky a vše důkladně promícháme. Promíchané zelí nasypeme do pekáče na maso, trochu ho "uplácáme" a zalijeme smetanou. Pekáč zaklopíme dalším pekáčem nebo zakryjeme alobalem a dáme péct do předehřáté trouby na 190 stupňů na cca 60 minut do změknutí masa - vyzkoušíme vidličkou. Během pečení zkontrolujeme, zda není třeba maso podlít (vývarem, vodou nebo mlékem).
2
Podáváme s knedlíkem, bramborem nebo bramborovými noky.
3
K masu můžeme vložit i pokrájenou slaninu nebo plátky můžeme položit na drobně pokrájený uzený špek.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuře na debrecínském zelí

Kuře na debrecínském zelí

Pečené vepřové plátky delikates

Pečené vepřové plátky delikates

Pečené vepřové koleno na zelí

Pečené vepřové koleno na zelí

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Zuzana | 4. 12. 2016 06:53

    Měli jsme je včera k obědu a byly vynikající. Trochu zbylo, tak jsem do pekáče dala i zbytek brambor a k ránu jsem jen slyšela cvakání lžíce o dno. To když se manžel vrátil z cest, zbouchal ten zbytek i bez ohřátí. :-D

  • Tereza | 11. 5. 2015 20:24

    Výborné a docela pikantní, zapili jsme to pivečkem a je nám blaze :-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Zelenina
Maso Pokrmy Ze zeleniny Vepřové Oběd Večeře Pečení Velikonoce Výjimečný den Posvícení Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Debrecínské párky Kysané zelí Mletá sladká paprika Olej Pepř mletý Šlehačka Sůl Vepřové maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Salát z mozzarelly a rajčat

Salát z mozzarelly a rajčat

Meruňkové kefírové řezy

Meruňkové kefírové řezy

Kváskový chléb

Kváskový chléb

Domácí Pribináček

Domácí Pribináček

Marlenka na můj způsob

Marlenka na můj způsob

Kuskus salát

Kuskus salát

Šunková pomazánka

Šunková pomazánka

Fazolky s vepřovou panenkou

Fazolky s vepřovou panenkou

Vláčný velikonoční beránek

Vláčný velikonoční beránek

Doporučujeme

20 minut
Marinované řecké kuře

Marinované řecké kuře

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

43
Vepřové s pepřovou omáčkou
Vepřové s pepřovou…
24
Výborné pečené plněné papriky
Výborné pečené plněné…
23
Klasické lečo
Klasické lečo
22
Svíčková z kuřete
Svíčková z kuřete
20
Telecí líčka na víně
Telecí líčka na víně

Zajímavé články

Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených polévek
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených…
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
Osvěžující snídaňová smoothie: Odstartujte horký letní den svěžím a zdravým drinkem
Osvěžující snídaňová smoothie: Odstartujte horký…
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na pánvi
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na…
AHA.cz Nedvěd po večerech bez Dary: Idylka se hroutí

Nedvěd po večerech bez Dary: Idylka se hroutí

Mimibazar Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Kraťasy a široká stehna? Klidně, když víte, po jakých sáhnout!

Kraťasy a široká stehna? Klidně, když víte, po jakých sáhnout!

Ženy.cz Chození pěšky mi změnilo život. Přestalo mě bolet břicho a zlepšila se mi psychika

Chození pěšky mi změnilo život. Přestalo mě bolet břicho a zlepšila se mi psychika

Blesk.cz Divoká oslava Chrise Hemswortha na jachtě: Zadečky, panáky a Matt Damon přes palubu!

Divoká oslava Chrise Hemswortha na jachtě: Zadečky, panáky a Matt Damon přes palubu!

SportRevue.cz FOTO: Úsměvy a velká prsa v akci. To jsou americké roztleskávačky

FOTO: Úsměvy a velká prsa v akci. To jsou americké roztleskávačky

Maminka.cz Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Blesk Horoskopy Největší pedanti a puntičkáři z celého zvěrokruhu: Kdo je opravdu nesnesitelný?

Největší pedanti a puntičkáři z celého zvěrokruhu: Kdo je opravdu nesnesitelný?

Další doporučené recepty:

Pečené vepřové ocásky (nejen) s bramborami
Pečené vepřové ocásky (nejen) s…
Pečené vepřové ocásky s kořenovou zeleninou
Pečené vepřové ocásky s kořenovou…
Pečené vepřové plátky delikates
Pečené vepřové plátky delikates
Pečené zelí s dýní
Pečené zelí s dýní
Pečení pstruzi
Pečení pstruzi
Pečený (grilovaný) hrášek
Pečený (grilovaný) hrášek
  • Recepty.cz
  • Pečené vepřové plátky v debrecínském zelí
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact