• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pečené vepřové plátky v debrecínském zelí
Napište svůj komentář k receptu

Pečené vepřové plátky v debrecínském zelí

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 36
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pečené vepřové plátky v debrecínském zelí
Pečené vepřové plátky v debrecínském zelí
Pečené vepřové plátky v debrecínském zelí
Pečené vepřové plátky v debrecínském zelí
Pečené vepřové plátky v debrecínském zelí
Pečené vepřové plátky v debrecínském zelí
Pečené vepřové plátky v debrecínském zelí
Pečené vepřové plátky v debrecínském zelí
Pečené vepřové plátky v debrecínském zelí
7fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 800
      g vepřové maso bez kosti: krkovice, kotleta, plec cca
    • sůl
    • pepř mletý
    • olej nebo sádlo na vymazání
    • 1
      kg kysané zelí okapané, NEPROPLACHOVAT!
    • 4
      stroužek česnek cca
    • 1
      lžíce mletá sladká paprika nebo namíchaná s pálivou (dle chuti) , plnější
    • 300
      g debrecínské párky 250 -
    • 250
      ml šlehačka

Postup přípravy receptu

1
Maso nakrájíme na plátky nebo kostky, osolíme, opepříme a dáme na dno vymazaného pekáče. Do mísy si nasypeme okapané zelí, které ochutíme česnekem (4-6 stroužků), paprikou, pepřem a solí. Se solí opatrně, párky mohou být slané až dost. Do mísy přidáme i na kolečka pokrájené pásky a vše důkladně promícháme. Promíchané zelí nasypeme do pekáče na maso, trochu ho "uplácáme" a zalijeme smetanou. Pekáč zaklopíme dalším pekáčem nebo zakryjeme alobalem a dáme péct do předehřáté trouby na 190 stupňů na cca 60 minut do změknutí masa - vyzkoušíme vidličkou. Během pečení zkontrolujeme, zda není třeba maso podlít (vývarem, vodou nebo mlékem).
2
Podáváme s knedlíkem, bramborem nebo bramborovými noky.
3
K masu můžeme vložit i pokrájenou slaninu nebo plátky můžeme položit na drobně pokrájený uzený špek.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuře na debrecínském zelí

Kuře na debrecínském zelí

Pečené vepřové plátky delikates

Pečené vepřové plátky delikates

Pečené vepřové koleno na zelí

Pečené vepřové koleno na zelí

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Zuzana | 4. 12. 2016 06:53

    Měli jsme je včera k obědu a byly vynikající. Trochu zbylo, tak jsem do pekáče dala i zbytek brambor a k ránu jsem jen slyšela cvakání lžíce o dno. To když se manžel vrátil z cest, zbouchal ten zbytek i bez ohřátí. :-D

  • Tereza | 11. 5. 2015 20:24

    Výborné a docela pikantní, zapili jsme to pivečkem a je nám blaze :-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Zelenina
Maso Pokrmy Ze zeleniny Vepřové Oběd Večeře Pečení Velikonoce Výjimečný den Posvícení Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Debrecínské párky Kysané zelí Mletá sladká paprika Olej Pepř mletý Šlehačka Sůl Vepřové maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vepřové na houbách

Vepřové na houbách

Pikantní segedínek

Pikantní segedínek

Karamelové hrušky

Karamelové hrušky

Rychlé kuřecí nudličky

Rychlé kuřecí nudličky

Jemná křenová pomazánka

Jemná křenová pomazánka

Jahodové řezy s bílou čokoládou

Jahodové řezy s bílou čokoládou

Moravskoslezský bigos

Moravskoslezský bigos

Red velvet cupcakes

Red velvet cupcakes

Špekové knedlíky s máslem

Špekové knedlíky s máslem

Doporučujeme

15 minut
Řecký salát s cizrnou

Řecký salát s cizrnou

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

35 minut
Kapie plněné kuřecím masem

Kapie plněné kuřecím masem

30 minut
Ostružiny s mandlovou drobenkou

Ostružiny s mandlovou drobenkou

80 minut
Ratatouille

Ratatouille

40 minut
Krémová polévka s fazolkami a koprem

Krémová polévka s fazolkami a koprem

80 minut
Cuketová bábovka

Cuketová bábovka

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

107
Bramborovo-dýňový buřtguláš
Bramborovo-dýňový…
75
Francouzská cibulačka
Francouzská cibulačka
60
Těstoviny ala Lasagne bez bešamelu a bez lasagnových plátů
Těstoviny ala Lasagne…
40
Výpečky z remosky po každé jinak
Výpečky z remosky po…
31
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Claudia Schiffer jedla v dětství stále dokola jedno jídlo. Do dietního jídelníčku byste ho asi nezařadili
Claudia Schiffer jedla v dětství stále dokola…
Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A dokonce pro celou rodinu!
Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A…
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů, které zvednou náladu smutným dětem a dodají energii unaveným rodičům
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů,…
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty, které tak vůbec nevypadají
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty,…
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla, džem i čatní
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla,…
AHA.cz Už není sám! Margita po třech letech přiznal vztah

Už není sám! Margita po třech letech přiznal vztah

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Blesk pro ženy Nečekané rozchody slavných: Nevěra, tchyně „na zabití“ i výkyvy nálad

Nečekané rozchody slavných: Nevěra, tchyně „na zabití“ i výkyvy nálad

Ženy.cz Empatie jako dar i prokletí. Když vám vnímavost ničí život

Empatie jako dar i prokletí. Když vám vnímavost ničí život

Blesk.cz Co je to na Ibize za řeckého hrdinu? Namakaný Odysseus Matt Damon

Co je to na Ibize za řeckého hrdinu? Namakaný Odysseus Matt Damon

SportRevue.cz FOTO: Sonia Isaza - tahle osvalená ženská s umělými ňadry je novou přítelkyní Arturo Vidala

FOTO: Sonia Isaza - tahle osvalená ženská s umělými ňadry je novou přítelkyní Arturo Vidala

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy Zvěrokruh a karma: Která znamení si to obvykle nejvíce odskáčou?

Zvěrokruh a karma: Která znamení si to obvykle nejvíce odskáčou?

Další doporučené recepty:

Pečené vepřové ocásky (nejen) s bramborami
Pečené vepřové ocásky (nejen) s…
Pečené vepřové ocásky s kořenovou zeleninou
Pečené vepřové ocásky s kořenovou…
Pečené vepřové plátky delikates
Pečené vepřové plátky delikates
Pečené zelí s dýní
Pečené zelí s dýní
Pečení pstruzi
Pečení pstruzi
Pečený (grilovaný) hrášek
Pečený (grilovaný) hrášek
  • Recepty.cz
  • Pečené vepřové plátky v debrecínském zelí
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact