• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pečené vepřové plátky delikates
Napište svůj komentář k receptu

Pečené vepřové plátky delikates

autor: Jitka 37
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 165
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pečené vepřové plátky delikates
Pečené vepřové plátky delikates
Pečené vepřové plátky delikates
Pečené vepřové plátky delikates
Pečené vepřové plátky delikates
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 750
      g vepřová kýta
    • 2
      lžíce olej
    • 1
      špetka sůl
    • 4
      stroužek česnek
    • 1
      ks cibule větší
  • Na zálivku
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      lžíce sojová omáčka
    • 1
      lžíce worcestrová omáčka
    • 3
      lžíce kečup - jemný
    • 0,50
      lžička cukr
    • 1
      špetka mletá paprika
    • 1
      špetka pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Z vepřové kýty nakrájíme plátky, mírně je naklepeme, okraje nařízneme a potřeme česnekem utřeným se solí. Pekáček vytřeme olejem, vložíme maso, posypeme sekanou cibulí a zalijeme zálivkou. Pečeme ve vyhřáté troubě doměkka. Během pečení můžeme plátky trochu podlít vlažnou vodou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Toasty delikates

Toasty delikates

Pečené vepřové plátky v debrecínském zelí

Pečené vepřové plátky v debrecínském…

Vepřové plátky zapečené s cuketou

Vepřové plátky zapečené s cuketou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Kepsar | 29. 12. 2019 08:36

    Dělala jsem s vícekrát s různými přílohami..nejvíce nám chutná s kaší..

  • Jiří Kundrát | 14. 3. 2018 12:52

    Výborné, zařadil jsem si tento recept do kuchařky.

  • max | 13. 12. 2016 12:59

    Ano, chuťově je to dobré, jen hodně mastné - udělala jsem někde chybu?

  • mejdylko | 4. 1. 2016 15:23

    Udělala jsem dvojnásobnou dávku zálivky, místo cukru použila med a podle doporučení jsem dala ještě hořčici. Podlila jsem to trochou piva a dělala cca 50 minut (asi 20min pod poklicí a pak zbytek bez). Jako přílohu jsem zvolila pečenou dýni hokaido, kterou jsem rozmačkala a přidala osmaženou cibulku. Výborná věc. Velmi doporučuji :) <3

  • Deni | 28. 11. 2015 18:24

    Tento recept můžu jenom doporučit. Přidala sem do zálivky doporučenou hořčicí. Zapekla sem dohromady s neloupanými brambory. Během chvilky úžasné jídlo. :-)

  • Adéla | 9. 10. 2015 12:59

    Je to velmi dobré, chválím recept, a fotka odpovídá, je to výpek, dle mého, marináda je na mase, červená od kečupu.

  • jenda77 | 16. 2. 2014 08:51

    Tento recept je fakt dost dobrý ! Ale já ho trochu vylepšil :-) Dal jsem vše na pekáč a musel odjet ! Takže to 1 den bylo v lednici ! Jedna báseň . Nechte to marinovat a uvidíte , fakt mňamka

  • Jenda77 | 16. 2. 2014 08:50

    Tento recept je fakt dost dobrý ! Ale já ho trochu vylepšil :-) Dal jsem vše na pekáč a musel odjet ! Takže to 1 den bylo v lednici ! Jedna báseň . Nechte to marinovat a uvidíte , fakt mňamka

  • Kamilek77 | 17. 8. 2013 12:54

    Dílo bylo právě dokončeno a je snědeno :-P Přidal jsem do zálivky taky lžičku hořčice, podle níže uvedené "Lady detox", neuvěřitelná mňamka ;-) a jako příloha mi příjde opravdu nejvhodnější a nejchutnější klasicky vařený, solený brambor.

  • Maru | 2. 6. 2013 13:25

    Dneska jsem vařila a moc nám všem chutnalo. Přílohu jsme měli vařené brambory sypané pažitkou a oběd byl super. Jen malá poznámečka, přijde mi, ža ta fotečka je k jinému jídlu, měla jsem sůsek pěkně hnědý po té, co se tam dává sojová omáčka a worchester. ;-) Výsledku to však vůbec nevadí. dík za recept.

  • jura | 20. 1. 2013 12:34

    tak se dilo zdařilo

  • jura | 20. 1. 2013 08:56

    mám to v troubě, tak uvidíme ;-)

  • jaran.terek | 30. 11. 2012 12:25

    Taky se mi to povedlo.Mooc dobré :-P

  • Lady Detox | 28. 2. 2011 12:55

    Taky sem udělala tento recept. Úžasný. Na popud přítele jsem přidala do zálivky lžíci hořčice a jsem ráda že sem ho poslechla. Jako přílohu sem zvolila očištěné brambory nakrájené na měsíčky, posypané kořením na americké brambory, osolené, opepřené a pečené spolu s plátky. Po upečení brambor sem je přelila zakysanou smetanou, smíchanou s bazalkou solí a papřem. Chrochteli sme blahem :-)

  • adulis | 21. 1. 2011 16:30

    :-$

  • Matej Beno | 14. 3. 2009 10:53

    Ako prilohu by som odporucil zapekane brambory

  • Jitka Klusová | 10. 12. 2007 17:36

    Záleží na troubě jak peče, ta moje dost rychle, takže peču ze začátku tak na 180 a pak stáhnu na 150, někdy přikryju alobalem, to když vidím, že maso rychle tmavne. A délka pečení podle druhu masa, prostě to zkouším vidličkou, jestli už je měkké. Odhaduji tak 45min. až hodinu.

  • p v | 10. 12. 2007 11:07

    Zatim neumim moc s troubou, na kolik vyhrata a jak dlouho se asi pece?

  • Alena | 7. 8. 2007 15:41

    Moc nám chutnalo, podávala jsem s opečeným bramborem.

  • Anonym | 13. 11. 2006 17:59

    Zkuste k tomu brambůrky ala tuty.Skvělé

  • Zdeňka | 13. 11. 2006 13:49

    Hanko,já bych k tomu dala brambory,opečené brambory,americké brambory,event.hranolky.

  • Hana Rožníčková | 13. 11. 2006 10:04

    Prosím, jaká se hodí příloha?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Cukr Kečup - jemný Mletá paprika Olej Pepř mletý Rostlinný olej Sojová omáčka Sůl Vepřová kýta Worcestrová omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vánoční rybí polévka

Vánoční rybí polévka

Kokosovo-tvarohový dort

Kokosovo-tvarohový dort

Celerovo-mrkvová pomazánka s pečivem

Celerovo-mrkvová pomazánka s pečivem

Losos v sezamové krustě

Losos v sezamové krustě

Kokosová bábovka ze šlehačky

Kokosová bábovka ze šlehačky

Citronovo-tvarohová buchta

Citronovo-tvarohová buchta

Vajíčková pomazánka se sýrem

Vajíčková pomazánka se sýrem

Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

Gyros krkovice na cibuli

Gyros krkovice na cibuli

Doporučujeme

50 minut
Francouzské brambory s pórkem

Francouzské brambory s pórkem

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

35 minut
Kapie plněné kuřecím masem

Kapie plněné kuřecím masem

30 minut
Ostružiny s mandlovou drobenkou

Ostružiny s mandlovou drobenkou

80 minut
Ratatouille

Ratatouille

40 minut
Krémová polévka s fazolkami a koprem

Krémová polévka s fazolkami a koprem

80 minut
Cuketová bábovka

Cuketová bábovka

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

151
Vodová ančka (žitná kaše), základní recept
Vodová ančka (žitná kaše…
79
Jarní salát Jaroslaw
Jarní salát Jaroslaw
69
Tousty do školy
Tousty do školy
59
Čokoládový závin - nejrychlejší
Čokoládový závin -…
27
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…

Zajímavé články

Jak ještě zužitkovat rajčata? Vyrobte z nich místo kečupu výbornou omáčku nejen na těstoviny
Jak ještě zužitkovat rajčata? Vyrobte z nich…
Štrúdl je lahůdka! S receptem od Laďky Něrgešové ho zvládnete jedna báseň
Štrúdl je lahůdka! S receptem od Laďky Něrgešové…
Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji využít v kuchyni, aby vám chutnala
Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji…
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je uchovat na zimu
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je…
Jak na dokonalé krevety? Od výběru přes loupání až po senzační recepty
Jak na dokonalé krevety? Od výběru přes loupání…
AHA.cz Zdrcený Vydra od Bouškové: Smutné, ale tohle je prostě život

Zdrcený Vydra od Bouškové: Smutné, ale tohle je prostě život

Mimibazar Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Trendy podzimní šaty podle stylistky: Které jsou kritické k postavě a co naopak lichotí?

Trendy podzimní šaty podle stylistky: Které jsou kritické k postavě a co naopak lichotí?

Ženy.cz Nesnesitelný hluk v hlavě aneb Můj tragikomický boj s tinnitem

Nesnesitelný hluk v hlavě aneb Můj tragikomický boj s tinnitem

Blesk.cz Fotograf slavných Robert Vano (77): První fotky po operaci krkavic! Cigárko si však neodpustil

Fotograf slavných Robert Vano (77): První fotky po operaci krkavic! Cigárko si však neodpustil

SportRevue.cz Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Maminka.cz Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Blesk Horoskopy Zdravotní problémy podle horoskopu: Jaké bylinky se hodí pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Zdravotní problémy podle horoskopu: Jaké bylinky se hodí pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Další doporučené recepty:

Pečené vepřové koleno na zelí
Pečené vepřové koleno na zelí
Pečené vepřové ocásky (nejen) s bramborami
Pečené vepřové ocásky (nejen) s…
Pečené vepřové ocásky s kořenovou zeleninou
Pečené vepřové ocásky s kořenovou…
Pečené vepřové plátky v debrecínském zelí
Pečené vepřové plátky v debrecínském…
Pečené zelí s dýní
Pečené zelí s dýní
Pečení pstruzi
Pečení pstruzi
  • Recepty.cz
  • Pečené vepřové plátky delikates
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact