• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pečené vepřové plátky delikates
Napište svůj komentář k receptu

Pečené vepřové plátky delikates

autor: Jitka 37
0.0
moje hodnoceni
3.4
hodnotilo: 132
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pečené vepřové plátky delikates
Pečené vepřové plátky delikates
Pečené vepřové plátky delikates
Pečené vepřové plátky delikates
Pečené vepřové plátky delikates
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 750
      g vepřová kýta
    • 2
      lžíce olej
    • 1
      špetka sůl
    • 4
      stroužek česnek
    • 1
      ks cibule větší
  • Na zálivku
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      lžíce sojová omáčka
    • 1
      lžíce worcestrová omáčka
    • 3
      lžíce kečup - jemný
    • 0,50
      lžička cukr
    • 1
      špetka mletá paprika
    • 1
      špetka pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Z vepřové kýty nakrájíme plátky, mírně je naklepeme, okraje nařízneme a potřeme česnekem utřeným se solí. Pekáček vytřeme olejem, vložíme maso, posypeme sekanou cibulí a zalijeme zálivkou. Pečeme ve vyhřáté troubě doměkka. Během pečení můžeme plátky trochu podlít vlažnou vodou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Toasty delikates

Toasty delikates

Pečené vepřové plátky v debrecínském zelí

Pečené vepřové plátky v debrecínském…

Vepřové plátky zapečené s cuketou

Vepřové plátky zapečené s cuketou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Kepsar | 29. 12. 2019 08:36

    Dělala jsem s vícekrát s různými přílohami..nejvíce nám chutná s kaší..

  • Jiří Kundrát | 14. 3. 2018 12:52

    Výborné, zařadil jsem si tento recept do kuchařky.

  • max | 13. 12. 2016 12:59

    Ano, chuťově je to dobré, jen hodně mastné - udělala jsem někde chybu?

  • mejdylko | 4. 1. 2016 15:23

    Udělala jsem dvojnásobnou dávku zálivky, místo cukru použila med a podle doporučení jsem dala ještě hořčici. Podlila jsem to trochou piva a dělala cca 50 minut (asi 20min pod poklicí a pak zbytek bez). Jako přílohu jsem zvolila pečenou dýni hokaido, kterou jsem rozmačkala a přidala osmaženou cibulku. Výborná věc. Velmi doporučuji :) <3

  • Deni | 28. 11. 2015 18:24

    Tento recept můžu jenom doporučit. Přidala sem do zálivky doporučenou hořčicí. Zapekla sem dohromady s neloupanými brambory. Během chvilky úžasné jídlo. :-)

  • Adéla | 9. 10. 2015 12:59

    Je to velmi dobré, chválím recept, a fotka odpovídá, je to výpek, dle mého, marináda je na mase, červená od kečupu.

  • jenda77 | 16. 2. 2014 08:51

    Tento recept je fakt dost dobrý ! Ale já ho trochu vylepšil :-) Dal jsem vše na pekáč a musel odjet ! Takže to 1 den bylo v lednici ! Jedna báseň . Nechte to marinovat a uvidíte , fakt mňamka

  • Jenda77 | 16. 2. 2014 08:50

    Tento recept je fakt dost dobrý ! Ale já ho trochu vylepšil :-) Dal jsem vše na pekáč a musel odjet ! Takže to 1 den bylo v lednici ! Jedna báseň . Nechte to marinovat a uvidíte , fakt mňamka

  • Kamilek77 | 17. 8. 2013 12:54

    Dílo bylo právě dokončeno a je snědeno :-P Přidal jsem do zálivky taky lžičku hořčice, podle níže uvedené "Lady detox", neuvěřitelná mňamka ;-) a jako příloha mi příjde opravdu nejvhodnější a nejchutnější klasicky vařený, solený brambor.

  • Maru | 2. 6. 2013 13:25

    Dneska jsem vařila a moc nám všem chutnalo. Přílohu jsme měli vařené brambory sypané pažitkou a oběd byl super. Jen malá poznámečka, přijde mi, ža ta fotečka je k jinému jídlu, měla jsem sůsek pěkně hnědý po té, co se tam dává sojová omáčka a worchester. ;-) Výsledku to však vůbec nevadí. dík za recept.

  • jura | 20. 1. 2013 12:34

    tak se dilo zdařilo

  • jura | 20. 1. 2013 08:56

    mám to v troubě, tak uvidíme ;-)

  • jaran.terek | 30. 11. 2012 12:25

    Taky se mi to povedlo.Mooc dobré :-P

  • Lady Detox | 28. 2. 2011 12:55

    Taky sem udělala tento recept. Úžasný. Na popud přítele jsem přidala do zálivky lžíci hořčice a jsem ráda že sem ho poslechla. Jako přílohu sem zvolila očištěné brambory nakrájené na měsíčky, posypané kořením na americké brambory, osolené, opepřené a pečené spolu s plátky. Po upečení brambor sem je přelila zakysanou smetanou, smíchanou s bazalkou solí a papřem. Chrochteli sme blahem :-)

  • adulis | 21. 1. 2011 16:30

    :-$

  • Matej Beno | 14. 3. 2009 10:53

    Ako prilohu by som odporucil zapekane brambory

  • Jitka Klusová | 10. 12. 2007 17:36

    Záleží na troubě jak peče, ta moje dost rychle, takže peču ze začátku tak na 180 a pak stáhnu na 150, někdy přikryju alobalem, to když vidím, že maso rychle tmavne. A délka pečení podle druhu masa, prostě to zkouším vidličkou, jestli už je měkké. Odhaduji tak 45min. až hodinu.

  • p v | 10. 12. 2007 11:07

    Zatim neumim moc s troubou, na kolik vyhrata a jak dlouho se asi pece?

  • Alena | 7. 8. 2007 15:41

    Moc nám chutnalo, podávala jsem s opečeným bramborem.

  • Anonym | 13. 11. 2006 17:59

    Zkuste k tomu brambůrky ala tuty.Skvělé

  • Zdeňka | 13. 11. 2006 13:49

    Hanko,já bych k tomu dala brambory,opečené brambory,americké brambory,event.hranolky.

  • Hana Rožníčková | 13. 11. 2006 10:04

    Prosím, jaká se hodí příloha?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Cukr Kečup - jemný Mletá paprika Olej Pepř mletý Rostlinný olej Sojová omáčka Sůl Vepřová kýta Worcestrová omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Mňam buřty

Mňam buřty

Mrkvánky

Mrkvánky

Husí játra jako předkrm

Husí játra jako předkrm

Rybí pomazánka II.

Rybí pomazánka II.

Tortilla plněná mletým masem

Tortilla plněná mletým masem

Pečené kuřecí se zeleninovou rýží

Pečené kuřecí se zeleninovou rýží

Italská rybí polévka „caciucco“

Italská rybí polévka „caciucco“

Pizza roláda podle mě

Pizza roláda podle mě

Křehké škvarkové pracny

Křehké škvarkové pracny

Doporučujeme

110 minut
Kuřecí miso polévka s nudlemi a zeleninou

Kuřecí miso polévka s nudlemi a…

45 minut
Pravé maďarské lečo

Pravé maďarské lečo

20 minut
Cuketová polévka s mátou a hráškem

Cuketová polévka s mátou a hráškem

300 minut
Švestková povidla

Švestková povidla

60 minut
Meruňkový koláč s kokosovou drobenkou

Meruňkový koláč s kokosovou drobenkou

50 minut
Roláda s mletým masem a zeleninou

Roláda s mletým masem a zeleninou

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

55 minut
Čokoládová buchta z cukety

Čokoládová buchta z cukety

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

Poslední sledované recepty

38
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
32
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
26
Dýňové nebo mrkvové šátečky s tvarohem
Dýňové nebo mrkvové…
22
Smaženky z vánočky s pečeným zelím a slaninou
Smaženky z vánočky s…
21
Cuketová polévka s mátou a hráškem
Cuketová polévka s mátou…

Zajímavé články

Poctivá česká kuchyně od pondělí do pátku: 5 receptů, které budete milovat
Poctivá česká kuchyně od pondělí do pátku: 5…
11 skvělých nápadů, jak zužitkovat cukety. Nasladko i naslano!
11 skvělých nápadů, jak zužitkovat cukety.…
Amatérská cukrářka začala dělat huňaté dorty jako únik od stresující práce. Dnes si je u ní objednávají i celebrity
Amatérská cukrářka začala dělat huňaté dorty jako…
Která část melounu je nejzdravější? Ta, která většinou končí v koši!
Která část melounu je nejzdravější? Ta, která…
Dokonalý moučník na léto? Udělejte si tento nepečený piškotový dort s ovocem!
Dokonalý moučník na léto? Udělejte si tento…
AHA.cz Krampol (†87) o strachu ze smrti a průběhu svého pohřbu

Krampol (†87) o strachu ze smrti a průběhu svého pohřbu

Mimibazar Poporodní inkontinence trápí až třetinu žen. Pomůže posilování pánevního dna i Venušiny kuličky

Poporodní inkontinence trápí až třetinu žen. Pomůže posilování pánevního dna i Venušiny kuličky

Dáma.cz Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Blesk pro ženy Tohle jsou důvody, proč vám blednou barvy na oblečení! Jak je uchovat co nejhezčí?

Tohle jsou důvody, proč vám blednou barvy na oblečení! Jak je uchovat co nejhezčí?

Ženy.cz Knírek jako nový trend! Nejvíc HOT jsou totiž muži s knírkem

Knírek jako nový trend! Nejvíc HOT jsou totiž muži s knírkem

Blesk.cz Jitka Boho (33): Rozchod s otcem syna!

Jitka Boho (33): Rozchod s otcem syna!

SportRevue.cz FOTO: Pamatujete? 37 sexy partnerek fotbalistů, které jsme mohli vidět v roce 2018 na šampionátu v Rusku

FOTO: Pamatujete? 37 sexy partnerek fotbalistů, které jsme mohli vidět v roce 2018 na šampionátu v Rusku

Maminka.cz Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Blesk Horoskopy Partner podle čísla vědomí: Kdo je samec a kdo ženu nosí na rukou?

Partner podle čísla vědomí: Kdo je samec a kdo ženu nosí na rukou?

Další doporučené recepty:

Pečené vepřové koleno na zelí
Pečené vepřové koleno na zelí
Pečené vepřové ocásky (nejen) s bramborami
Pečené vepřové ocásky (nejen) s…
Pečené vepřové ocásky s kořenovou zeleninou
Pečené vepřové ocásky s kořenovou…
Pečené vepřové plátky v debrecínském zelí
Pečené vepřové plátky v debrecínském…
Pečené zelí s dýní
Pečené zelí s dýní
Pečení pstruzi
Pečení pstruzi
  • Recepty.cz
  • Pečené vepřové plátky delikates
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact