• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pečené špenátové rizoto
Napište svůj komentář k receptu

Pečené špenátové rizoto

autor: trynitrix
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pečené špenátové rizoto
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 1
      lžíce olivový olej
    • 2
      stroužek česnek
    • 250
      g čerstvé žampiony
    • 4
      plátek anglická slanina
    • 300
      g rýže
    • 1
      l drůbeží vývar
    • 50
      g listový špenát
    • 50
      g strouhaný parmazán
    • 40
      g máslo
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Troubu předehřejte na 180 °C. Olej rozpalte ve velké pánvi, nejlépe s nepřilnavým povrchem. Přidejte česnek, houby a slaninu a opékejte 5 minut do zlato-hněda.
2
Pak směs přendejte do zapékací mísy o objemu asi 2,5 litru, vsypte rýži, zalijte bujonem, dobře promíchejte, těsně překryjte alobalem a pečte 40 minut nebo dokud rýže neabsorbuje veškerou tekutinu.
3
Nakonec vmíchejte špenát, parmazán a máslo a podle chuti osolte a opepřete.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Babiččino špenátové rizoto na pátek

Babiččino špenátové rizoto na pátek

Špenátové rizoto Pepka námořníka

Špenátové rizoto Pepka námořníka

Italské špenátové rizoto - co dům dal

Italské špenátové rizoto - co dům dal

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Zdena | 24. 3. 2013 15:03

    A zdroj: Albert!

  • vinylka13 | 24. 3. 2013 12:19

    Ahoj, koukni na web..Najdeš tam slevy a akce v obchodech přehledně na jednom místě. Navíc můžeš sbírat body, za které získáš poukázky na nákup.Za každý den, kdy se přihlásíte získáte 1 kupíka,Již při samotné registraci získáte 25 kupíků. Dalších 25 kupíků získáte za první nastavení hlídání jakéhokoliv produktu nebo kategorie atp.. Poukázky zasílají vždy ve čtvrtek a můžete je utratit za cokoliv.. super Vyzkoušej to taky! Tady je odkaz: http://www.kupi.cz/?u=bu6pa

Vyberte, co chcete vytisknout
Pokrmy Zdravě i chutně Oběd Večeře Pečení Vegetariáni Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Čerstvé žampiony Česnek Drůbeží vývar Listový špenát Máslo Olivový olej Pepř mletý Rýže Strouhaný parmazán Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hovězí maso pěti vůní

Hovězí maso pěti vůní

Kořeněné vepřové řízky v alobalu

Kořeněné vepřové řízky v alobalu

Drožďová polévka křečka Josífka s vločkami

Drožďová polévka křečka Josífka s…

Nejlepší dort

Nejlepší dort

Okurkový salát s kysanou smetanou a česnekem

Okurkový salát s kysanou smetanou a…

Malinovo-jahodové muffiny

Malinovo-jahodové muffiny

Hrnková buchta s kokosem a polevou

Hrnková buchta s kokosem a polevou

Domácí houskový knedlík

Domácí houskový knedlík

Jednoduchá vločková polévka s kapustičkami

Jednoduchá vločková polévka s…

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem

Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

38
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
25
Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem
Kuřecí prsa s…
22
Pečená řepa s česnekem a fetou
Pečená řepa s česnekem a…
21
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína
16
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Švestkový koláč s…

Zajímavé články

Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte se!
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte…
Lžícový švestkový koláč podle Stelly Zázvorkové: Rychlý recept na víkend, který vám zmizí pod rukama
Lžícový švestkový koláč podle Stelly Zázvorkové:…
AHA.cz A je to venku! Pravda o konci Rolins s Nedvědem a opuštěném domově

A je to venku! Pravda o konci Rolins s Nedvědem a opuštěném domově

Mimibazar Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo zažije jízdu vášně a kdo bude mít zlomené srdce?

Horoskop na další týden: Kdo zažije jízdu vášně a kdo bude mít zlomené srdce?

Ženy.cz Namísto rovnocennosti válka pohlaví. Kam až zajde moderní feminismus?

Namísto rovnocennosti válka pohlaví. Kam až zajde moderní feminismus?

Blesk.cz Mecenáš pohřbu Jiřího Krampola (†87) Honza: Policie ho zatkla v baru! Odmítal nástup do vězení

Mecenáš pohřbu Jiřího Krampola (†87) Honza: Policie ho zatkla v baru! Odmítal nástup do vězení

SportRevue.cz FOTO: Necudné kroucení zadkem? Kdepak, tanec u tyče je (i) regulérní sport

FOTO: Necudné kroucení zadkem? Kdepak, tanec u tyče je (i) regulérní sport

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo zažije jízdu vášně a kdo bude mít zlomené srdce?

Horoskop na další týden: Kdo zažije jízdu vášně a kdo bude mít zlomené srdce?

Další doporučené recepty:

Pečené slávky na borovicovém jehličí
Pečené slávky na borovicovém jehličí
Pečené smetanové brambory s kuřecími stehýnky
Pečené smetanové brambory s kuřecími…
Pečené smetanové řízky
Pečené smetanové řízky
Pečené tofu s citrónovou marinádou
Pečené tofu s citrónovou marinádou
Pečené toustové roládky s ledovým salátem
Pečené toustové roládky s ledovým…
Pečené uzenářské ocásky
Pečené uzenářské ocásky
  • Recepty.cz
  • Pečené špenátové rizoto
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact