• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Pečené rybí filety na bramborách
Napište svůj komentář k receptu

Pečené rybí filety na bramborách

autor: Anička Palátová
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pečené rybí filety na bramborách
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks rybí file zmražené
    • 500
      g brambory
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka tymián
    • 1
      lžička koření na ryby
    • 1
      hrnek bílé víno
    • olivový olej

Postup přípravy receptu

1
Filety necháme polorozmrznout, brambory oloupeme a nakrájíme na větší kostičky, kterými vyložíme pekáč. Zalijeme vínem a trochou vody. Brambory posypeme tymiánem a osolíme. Pak poklademe filety, které posypeme kořením na ryby, solí, pepřem a pokapeme olivovým olejem. Dáme do předehřáté trouby na 200 °C. Necháme péci cca 30-40 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečené rybí filety

Zapečené rybí filety

Přírodní rybí filety se zeleninou

Přírodní rybí filety se zeleninou

Rybí filety s fenyklovým salátem

Rybí filety s fenyklovým salátem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Broník z L.A. | 13. 12. 2012 11:29

    Nejdříve jsem dal na půl hodiny do trouby brambory jak je v receptu,pak jsem teprve přidal filety. Na filety jsem nakrájel ještě plátky oliv s plátky šery rajčat. (Víno jsem dal červené). A pak na konec lehce posypal strouhaným sýrem. Co dodati? Super! Zkuste. ;-)

  • sarka rudlova | 9. 2. 2012 10:43

    No nejsem moc vybíravá, ale tohle už vařit nebudu...brambory byly i po 45 min. v troubě polotvrdé, zatímco filé bylo vysušené. Víno chuti na bramborám nepřidalo...

  • Boris Dunaj | 12. 7. 2011 12:57

    Zkusil jsem recept a také bych se chtěl zeptat, jestli se brambory dávají na pekáč syrové nebo již uvařené, protože jsem je měl po 40 minutách stále nedodělané... Děkuju za odpověď.

  • Boris Dunaj | 12. 7. 2011 12:56

    Zkusil jsem recept a také bych se chtěl zeptat, jestli se brambory dávají na pekáč syrové nebo již uvařené, protože jsem je měl po 40 minutách stále nedodělané... Děkuju za odpověď.

  • Jana | 6. 10. 2006 08:01

    Filé jsem předem trochu opekla na pánvi,a pak jsem pokračovala podle receptu.Lehká dobrá večeře.Jen příště zkusím dát pod filé ještě pár plátků čerstvých rajčat a proužky paprik.

  • Anna Palátová | 13. 3. 2006 09:34

    Dávám je tam syrové , ve víně a vodě se krásně podusí a změknou :-)

  • Ilona Landová | 12. 3. 2006 14:48

    Paní Palátová, ty brambory dáváte na pekáček syrové,či uvařené?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílé víno Brambory Koření na ryby Olivový olej Pepř mletý Rybí file Sůl Tymián
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Krupicovo-tvarohový koláč s ovocem

Krupicovo-tvarohový koláč s ovocem

Majonézové koláče

Majonézové koláče

Medová ňadra na houbách

Medová ňadra na houbách

Uhlířina II.

Uhlířina II.

Zapečený lilek s fetou

Zapečený lilek s fetou

Lískové koláčky

Lískové koláčky

Marinované plátky s bramborem-zapečené

Marinované plátky s bramborem-zapečené

Brokolice nebo květák na italský způsob - zapečený

Brokolice nebo květák na italský…

Quinoa s houbami ala houbový kuba

Quinoa s houbami ala houbový kuba

Doporučujeme

20 minut
Těstoviny se sušenými rajčaty

Těstoviny se sušenými rajčaty

180 minut
Vláčná máslová vánočka

Vláčná máslová vánočka

30 minut
Rumové kuličky nepečené a snadné

Rumové kuličky nepečené a snadné

40 minut
Malinová vosí hnízda

Malinová vosí hnízda

30 minut
Vídeňský bramborový salát

Vídeňský bramborový salát

40 minut
Nepečené lotus kuličky

Nepečené lotus kuličky

90 minut
Vánoční jihočeský kuba

Vánoční jihočeský kuba

40 minut
Rafaelo kuličky

Rafaelo kuličky

40 minut
Bramborový salát

Bramborový salát

Poslední sledované recepty

30
Senzační krevety
Senzační krevety
17
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
13
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
12
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
12
Králík Co dům dal
Králík Co dům dal

Zajímavé články

Znáte croquembouche? Tento elegantní francouzský dezert skvěle ozdobí nejenom vánoční stůl
Znáte croquembouche? Tento elegantní francouzský…
Nejlepší recepty na vánoční punč: Připravte si tradiční, nealkoholický, jasmínový nebo orientální
Nejlepší recepty na vánoční punč: Připravte si…
Vánoce v barvách exotiky: Zapojte do příprav ovoce, které oživí klasiku
Vánoce v barvách exotiky: Zapojte do příprav…
Jak uplést vánočku? Není to nic těžkého. Naučte se to podle video návodu
Jak uplést vánočku? Není to nic těžkého. Naučte…
Dokonalá vánočka podle cukráře Josefa Maršálka: Recept a 8 rad, díky kterým se vám určitě povede
Dokonalá vánočka podle cukráře Josefa Maršálka:…
AHA.cz Pohádka se hroutí! Rodina Šafránkové požaduje finanční kompenzaci

Pohádka se hroutí! Rodina Šafránkové požaduje finanční kompenzaci

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Zápasíte s balením dárků? Návod, jak co nejlépe zabalit měkoně, tvrdoně i láhev!

Zápasíte s balením dárků? Návod, jak co nejlépe zabalit měkoně, tvrdoně i láhev!

Blesk pro ženy Velké finále adventní soutěže Blesku pro ženy: Poslední šance na výhru!

Velké finále adventní soutěže Blesku pro ženy: Poslední šance na výhru!

Ženy.cz 3 osvědčené tipy, jak o Vánocích nepřibrat

3 osvědčené tipy, jak o Vánocích nepřibrat

Blesk.cz Fešák Clooney (64) smutní: Sestru (†65) mu zabila rakovina!

Fešák Clooney (64) smutní: Sestru (†65) mu zabila rakovina!

SportRevue.cz Smolaři. 5 legend českého hokeje, které přišly o zlatý turnaj v Naganu

Smolaři. 5 legend českého hokeje, které přišly o zlatý turnaj v Naganu

Maminka.cz Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Blesk Horoskopy 12 karmických ženských jmen: Která si nesou těžký osud a která otevírají cestu ke štěstí?

12 karmických ženských jmen: Která si nesou těžký osud a která otevírají cestu ke štěstí?

  • Recepty.cz
  • Pečené rybí filety na bramborách
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact