• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Pečené rybí filety na bramborách
Napište svůj komentář k receptu

Pečené rybí filety na bramborách

autor: Anička Palátová
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pečené rybí filety na bramborách
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks rybí file zmražené
    • 500
      g brambory
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka tymián
    • 1
      lžička koření na ryby
    • 1
      hrnek bílé víno
    • olivový olej

Postup přípravy receptu

1
Filety necháme polorozmrznout, brambory oloupeme a nakrájíme na větší kostičky, kterými vyložíme pekáč. Zalijeme vínem a trochou vody. Brambory posypeme tymiánem a osolíme. Pak poklademe filety, které posypeme kořením na ryby, solí, pepřem a pokapeme olivovým olejem. Dáme do předehřáté trouby na 200 °C. Necháme péci cca 30-40 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečené rybí filety

Zapečené rybí filety

Přírodní rybí filety se zeleninou

Přírodní rybí filety se zeleninou

Rybí filety s fenyklovým salátem

Rybí filety s fenyklovým salátem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Broník z L.A. | 13. 12. 2012 11:29

    Nejdříve jsem dal na půl hodiny do trouby brambory jak je v receptu,pak jsem teprve přidal filety. Na filety jsem nakrájel ještě plátky oliv s plátky šery rajčat. (Víno jsem dal červené). A pak na konec lehce posypal strouhaným sýrem. Co dodati? Super! Zkuste. ;-)

  • sarka rudlova | 9. 2. 2012 10:43

    No nejsem moc vybíravá, ale tohle už vařit nebudu...brambory byly i po 45 min. v troubě polotvrdé, zatímco filé bylo vysušené. Víno chuti na bramborám nepřidalo...

  • Boris Dunaj | 12. 7. 2011 12:57

    Zkusil jsem recept a také bych se chtěl zeptat, jestli se brambory dávají na pekáč syrové nebo již uvařené, protože jsem je měl po 40 minutách stále nedodělané... Děkuju za odpověď.

  • Boris Dunaj | 12. 7. 2011 12:56

    Zkusil jsem recept a také bych se chtěl zeptat, jestli se brambory dávají na pekáč syrové nebo již uvařené, protože jsem je měl po 40 minutách stále nedodělané... Děkuju za odpověď.

  • Jana | 6. 10. 2006 08:01

    Filé jsem předem trochu opekla na pánvi,a pak jsem pokračovala podle receptu.Lehká dobrá večeře.Jen příště zkusím dát pod filé ještě pár plátků čerstvých rajčat a proužky paprik.

  • Anna Palátová | 13. 3. 2006 09:34

    Dávám je tam syrové , ve víně a vodě se krásně podusí a změknou :-)

  • Ilona Landová | 12. 3. 2006 14:48

    Paní Palátová, ty brambory dáváte na pekáček syrové,či uvařené?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílé víno Brambory Koření na ryby Olivový olej Pepř mletý Rybí file Sůl Tymián
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kávové muffiny

Kávové muffiny

Králík na houbách a hořčici

Králík na houbách a hořčici

Plněné žampiony špenátem

Plněné žampiony špenátem

Borůvkový koláč s krémem z bílé čokolády

Borůvkový koláč s krémem z bílé…

Jednoduchá nivová pomazánka s křenem

Jednoduchá nivová pomazánka s křenem

Harlekýn

Harlekýn

Krůtí s rýžovými nudlemi

Krůtí s rýžovými nudlemi

Indické kuře Tikka Masala

Indické kuře Tikka Masala

Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

Doporučujeme

20 minut
Buřty na pivu v briošce

Buřty na pivu v briošce

30 minut
Rebarborový džem s vanilkou

Rebarborový džem s vanilkou

20 minut
Chřest s křupavou posýpkou a ztraceným vejcem

Chřest s křupavou posýpkou a…

35 minut
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

10 minut
Domácí vanilkový a kakaový pribináček

Domácí vanilkový a kakaový pribináček

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

Poslední sledované recepty

89
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
73
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
64
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
62
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
50
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…

Zajímavé články

Sladký orgasmus: Upečte si hříšně dobrý moučník, který budete milovat
Sladký orgasmus: Upečte si hříšně dobrý moučník,…
KVÍZ: Poznáte česká jídla podle jejich vtipných názvů? Otestujte se!
KVÍZ: Poznáte česká jídla podle jejich vtipných…
Jak jíst podle ájurvédy? Nechte si poradit od lektorky Kristýny Paulus
Jak jíst podle ájurvédy? Nechte si poradit od…
Trápí vás nespavost? Těchto 6 potravin vám pomůže vyspat se dorůžova
Trápí vás nespavost? Těchto 6 potravin vám pomůže…
Pavlova s amarettem nebo rumové tiramisu? Vyberte si svůj oblíbený opilý dezert
Pavlova s amarettem nebo rumové tiramisu? Vyberte…
AHA.cz Mišík definitivně bez Jiráskové: Žhavé polibky s brunetou

Mišík definitivně bez Jiráskové: Žhavé polibky s brunetou

Mimibazar První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

Dáma.cz Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Blesk pro ženy Survivor bojovnice Kate Matl nám ukázala celý šatník: Bez čeho nedá ani ránu?

Survivor bojovnice Kate Matl nám ukázala celý šatník: Bez čeho nedá ani ránu?

Ženy.cz Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Blesk.cz Farmář Daniel Pavliš (31) vydržel v Survivoru magických 69 dní: Býval jsem outsider, ostrov to změnil!

Farmář Daniel Pavliš (31) vydržel v Survivoru magických 69 dní: Býval jsem outsider, ostrov to změnil!

SportRevue.cz FOTO: Shakira a 31 dalších slavných sexy (ex)společnic známých sportovců

FOTO: Shakira a 31 dalších slavných sexy (ex)společnic známých sportovců

Maminka.cz Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Blesk Horoskopy 5 nejhorších milenek zvěrokruhu: Které ženy sexu příliš neholdují?

5 nejhorších milenek zvěrokruhu: Které ženy sexu příliš neholdují?

  • Recepty.cz
  • Pečené rybí filety na bramborách
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact