• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pečené řízky
Napište svůj komentář k receptu

Pečené řízky

autor: cubr
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pečené řízky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • sůl
    • paprika - sladká
    • grilovací koření
    • slunečnicový olej
    • 100
      g sýr
    • 1
      lžíce kečup - jemný
    • majoránka
    • 4
      stroužek česnek 3-4
    • 0,25
      l šlehačka
    • vepřové maso Nebo krůtí řízky

Postup přípravy receptu

1
Řízky naklepeme, osolíme, opaprikujeme, posypeme grilovacím kořením. Pekáček vymažeme olejem, položíme na něj řízky a zalijeme je šlehačkou, ve které jsme rozmíchali sýr, kečup, majoránku a česnek. Pečeme ve vyhřáté troubě do změknutí.
2
<BR>Podáváme s bramborem, hranolkami nebo bramborovou kaší a zeleninovým salátem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pečené obložené řízky

Pečené obložené řízky

Lilkové řízky pečené v troubě

Lilkové řízky pečené v troubě

Bylinkové řízky s česnekem - pečené s bramborami

Bylinkové řízky s česnekem - pečené s…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • as | 26. 3. 2007 07:33

    Moc dobré! Pochutnali jsme si celá rodina.Určitě někdy zopakuji.

  • Linda Klein | 19. 3. 2007 20:48

    Vynikajici chut! Recept jsem doporucila sestre, taktez jeji rodina si velmi pochvalovala.

  • Anonym | 2. 12. 2006 22:25

    Dovoluji si odpovědět za autora.Já dělala v pekáčku z varného skla s pokličkou.Pekla jsem asi 3/4 - 1 hod pod pokličkou a díky strouhanému sýru a kečupu zrůžovělo i bez odkrytí.Ať se povede i Vám!

  • Niki | 2. 12. 2006 11:16

    Máš ten pekáček ze začátku zakrytej?Nevyškvaří se ta štávička?

  • Anonym | 1. 12. 2006 18:07

    Dneska jsme měli k obědu.Jen pozor na sůl nebo grilovací koření,v tom už je sůl.Výbornéééééééé!

  • Zuzana Šindlerová | 9. 10. 2006 13:51

    Vynikající jídlo, kečup se sýrem dodá krásnou barvu, takže vyvážené chuťově i na oko. Měla jsem na oběd i zedníky a základy na baráček byly natošup :-))))

  • Anonym | 10. 9. 2006 15:17

    SUPER!!! Vyvážená chuť!

  • Jitka | 4. 8. 2006 11:24

    Nemělo to chybu - rodina se olizuje ještě při vzpomínce :)))

  • Katka Novakova | 27. 12. 2005 17:14

    Bylo to opravdu vyborne...doporucuje cela rodina:))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Grilovací koření Kečup - jemný Majoránka Paprika - sladká Šlehačka Slunečnicový olej Sůl Sýr Vepřové maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Indická kuřecí stehna

Indická kuřecí stehna

Šlehačkový koláč

Šlehačkový koláč

Kuřecí kapsa First class

Kuřecí kapsa First class

Dýňové placičky

Dýňové placičky

Bramborovo-kapustové placičky

Bramborovo-kapustové placičky

Vegetariánské karbanátky (rýžovo-zeleninové)

Vegetariánské karbanátky (rýžovo…

Vanilková bábovka z tvarohu

Vanilková bábovka z tvarohu

Kuře s nádivkou podle Zdeňka Pohlreicha

Kuře s nádivkou podle Zdeňka…

Dukátové buchtičky z remosky s vanilkovým krémem

Dukátové buchtičky z remosky s…

Doporučujeme

70 minut
Holandský řízek a šťouchané brambory

Holandský řízek a šťouchané brambory

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

41
Rybí směs se zeleninou a nudlemi
Rybí směs se zeleninou a…
24
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
22
Hrnková bábovka s citronovou kůrou a mákem
Hrnková bábovka s…
22
Domácí rybízová marmeláda
Domácí rybízová marmeláda
21
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
AHA.cz Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Blesk pro ženy Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz Misska Tomanová ukázala své »hnízdo«: Bydlím v kuchyni!

Misska Tomanová ukázala své »hnízdo«: Bydlím v kuchyni!

SportRevue.cz Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

  • Recepty.cz
  • Pečené řízky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact