• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Pečené řízky
Napište svůj komentář k receptu

Pečené řízky

autor: cubr
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pečené řízky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • sůl
    • paprika - sladká
    • grilovací koření
    • slunečnicový olej
    • 100
      g sýr
    • 1
      lžíce kečup - jemný
    • majoránka
    • 4
      stroužek česnek 3-4
    • 0,25
      l šlehačka
    • vepřové maso Nebo krůtí řízky

Postup přípravy receptu

1
Řízky naklepeme, osolíme, opaprikujeme, posypeme grilovacím kořením. Pekáček vymažeme olejem, položíme na něj řízky a zalijeme je šlehačkou, ve které jsme rozmíchali sýr, kečup, majoránku a česnek. Pečeme ve vyhřáté troubě do změknutí.
2
<BR>Podáváme s bramborem, hranolkami nebo bramborovou kaší a zeleninovým salátem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pečené obložené řízky

Pečené obložené řízky

Lilkové řízky pečené v troubě

Lilkové řízky pečené v troubě

Bylinkové řízky s česnekem - pečené s bramborami

Bylinkové řízky s česnekem - pečené s…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • as | 26. 3. 2007 07:33

    Moc dobré! Pochutnali jsme si celá rodina.Určitě někdy zopakuji.

  • Linda Klein | 19. 3. 2007 20:48

    Vynikajici chut! Recept jsem doporucila sestre, taktez jeji rodina si velmi pochvalovala.

  • Anonym | 2. 12. 2006 22:25

    Dovoluji si odpovědět za autora.Já dělala v pekáčku z varného skla s pokličkou.Pekla jsem asi 3/4 - 1 hod pod pokličkou a díky strouhanému sýru a kečupu zrůžovělo i bez odkrytí.Ať se povede i Vám!

  • Niki | 2. 12. 2006 11:16

    Máš ten pekáček ze začátku zakrytej?Nevyškvaří se ta štávička?

  • Anonym | 1. 12. 2006 18:07

    Dneska jsme měli k obědu.Jen pozor na sůl nebo grilovací koření,v tom už je sůl.Výbornéééééééé!

  • Zuzana Šindlerová | 9. 10. 2006 13:51

    Vynikající jídlo, kečup se sýrem dodá krásnou barvu, takže vyvážené chuťově i na oko. Měla jsem na oběd i zedníky a základy na baráček byly natošup :-))))

  • Anonym | 10. 9. 2006 15:17

    SUPER!!! Vyvážená chuť!

  • Jitka | 4. 8. 2006 11:24

    Nemělo to chybu - rodina se olizuje ještě při vzpomínce :)))

  • Katka Novakova | 27. 12. 2005 17:14

    Bylo to opravdu vyborne...doporucuje cela rodina:))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Grilovací koření Kečup - jemný Majoránka Paprika - sladká Šlehačka Slunečnicový olej Sůl Sýr Vepřové maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jednoduchý grenadýrmarš

Jednoduchý grenadýrmarš

Kokosovo-čokoládová buchta s mandarinkami

Kokosovo-čokoládová buchta s…

Osvěžující jogurtový koláč

Osvěžující jogurtový koláč

Máslové řízky

Máslové řízky

Velikonoční jidáše

Velikonoční jidáše

Špenátová omeleta

Špenátová omeleta

Gratinované brambory (nejen) s brokolicí

Gratinované brambory (nejen) s…

Pomazánka z červené řepy I.

Pomazánka z červené řepy I.

Sýrovo-šunková pomazánka

Sýrovo-šunková pomazánka

Doporučujeme

20 minut
Salát s quinoou a sýrem halloumi

Salát s quinoou a sýrem halloumi

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

113
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
31
Třešňová marmeláda
Třešňová marmeláda
27
Salát s quinoou a sýrem halloumi
Salát s quinoou a sýrem…
26
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.
Jahodové tiramisu podle…
26
Třešňový koláč s tvarohem
Třešňový koláč s tvarohem

Zajímavé články

Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí nutriční terapeutka Lada Nosková
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí…
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník: Vsaďte na jednoduchý třešňový kompot!
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník:…
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra, kuře, ryby i steak
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra,…
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický návod, jak ho vybrat, opéct i ochutit
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický…
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět, od samosběru až po dokonalou bublaninu nebo džem
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět…
AHA.cz Další trápení Haliny Pawlowské: Může si za to bohužel sama

Další trápení Haliny Pawlowské: Může si za to bohužel sama

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Blesk pro ženy Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Michael Douglas se vrací do Varů: Zákulisí slavné fotky u Gotta! A co měl s Ivanou?

Michael Douglas se vrací do Varů: Zákulisí slavné fotky u Gotta! A co měl s Ivanou?

SportRevue.cz FOTO: Úsměvy a velká prsa v akci. To jsou americké roztleskávačky

FOTO: Úsměvy a velká prsa v akci. To jsou americké roztleskávačky

Maminka.cz Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Blesk Horoskopy Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

  • Recepty.cz
  • Pečené řízky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact