• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pečené nadívané kapustové (zelné) listy
Napište svůj komentář k receptu

Pečené nadívané kapustové (zelné) listy

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 8
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pečené nadívané kapustové (zelné) listy
Pečené nadívané kapustové (zelné) listy
Pečené nadívané kapustové (zelné) listy
Pečené nadívané kapustové (zelné) listy
Pečené nadívané kapustové (zelné) listy
Pečené nadívané kapustové (zelné) listy
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

3 porce
    • 8
      ks kapustové listy nebo zelné, cca
    • 5
      ks houska z předešlého dne nebo rohlíky, cca 4 -
    • 2
      ks vejce
    • 100
      g sušená šunka
    • 6
      ks sušená rajčata cca
    • 120
      g sýr dle chuti, např. MozzarellaGouda...
    • sůl dle chuti
    • pepř mletý dle chuti
    • rozpuštěné máslo nebo olej
    • koření dle chuti
    • mléko dle potřeby

Postup přípravy receptu

1
Z kapustových nebo zelných listů opatrně seřízneme silnější středy, aby se nám dobře rolovaly závitky po jejich naplnění. Listy není nutné spařovat.
2
Starší pečivo (housky, rohlíky, veka...) pokrájíme na kostičky, nasypeme do mísy, kde je navlhčíme mlékem dle potřeby a necháme nasáknout.

RADA: VIDEO, jak připravit zdravé jídlo do krabičky!

3
Poté přidáme rozšlehaná vejce, jemně pokrájenou šunku, sušená rajčata a sýr. Opepříme, dle slanosti šunky a sýru osolíme, promícháme a směsí naplníme připravené listy, které následně pevně zabalíme a spojem položíme do tukem vymazaného pekáče, pokapeme rozpuštěným máslem (olejem) a dle chuti okořeníme a osolíme.
4
Pečeme zakryté v předehřáté troubě na 180 stupňů cca 30 minut, poté odklopíme a krátce dopečeme dozlatova. Lze zapéct i v remosce.
5
Podáváme s bramborovou kaší nebo zeleninovým salátem.

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak na bramborovou kaši

6
Nádivku můžeme udělat i klasicky: po zvlhčení rohlíků přidáme kousek uzeného masa, česnek, muškátový oříšek... , prostě to, nač jsme zvyklí.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kapustové hamburgery s rajčatovou salsou

Kapustové hamburgery s rajčatovou…

Dušená kapusta se slaninou

Dušená kapusta se slaninou

Kapustová polévka s klobásou

Kapustová polévka s klobásou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso Salámy a šunky
Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Houska z předešlého dne Kapustové listy Koření Mléko Pepř mletý Rozpuštěné máslo Sůl Sušená rajčata Sušená šunka Sýr Vejce

Sekaná, která nepraskne

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jablka v županu

Jablka v županu

Bramborový salát s okurkou

Bramborový salát s okurkou

Mrkvová pomazánka II.

Mrkvová pomazánka II.

Bramborovo-houskové knedlíky

Bramborovo-houskové knedlíky

Srbská směs (nejen) na topinky

Srbská směs (nejen) na topinky

Bílá vosí hnízda (marcipánová chuť)

Bílá vosí hnízda (marcipánová chuť)

Osvěžující rybízové želé

Osvěžující rybízové želé

Česnekovo-houbové maso zapečené s bramborem a smetanou

Česnekovo-houbové maso zapečené s…

Kuřecí kari s mangem a rýží

Kuřecí kari s mangem a rýží

Doporučujeme

30 minut
Mexický hrnec s rýží

Mexický hrnec s rýží

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Sekaná, která nepraskne

Poslední sledované recepty

120
Dýňová tortila
Dýňová tortila
107
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
106
Máslové řízky
Máslové řízky
102
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
49
Klasické lečo
Klasické lečo

Zajímavé články

Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a je doslova nabitý živinami
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát,…
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři…
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které připravíte do půl hodiny
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které…
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na recepty pro zoufalé babičky
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na…
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch se starou technikou zdobení dortů
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch…
AHA.cz Milenka Vaška od Evy promluvila: Zásnubní prsten a domluvený kostel

Milenka Vaška od Evy promluvila: Zásnubní prsten a domluvený kostel

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Ženy.cz Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Blesk.cz Dcera Gotta (†80) Charlotte (19): Odhalila detaily ze soukromí!

Dcera Gotta (†80) Charlotte (19): Odhalila detaily ze soukromí!

SportRevue.cz Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy 5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

Další doporučené recepty:

Pečené kysané zelí s kuřecími játry Theodor
Pečené kysané zelí s kuřecími játry…
Pečené maso s hruškovo-paprikovou přílohou
Pečené maso s hruškovo-paprikovou…
Pečené masopustní koblihy
Pečené masopustní koblihy
Pečené nebo smažené (nejen) pórkové rolky / závitky
Pečené nebo smažené (nejen) pórkové…
Pečené obložené řízky
Pečené obložené řízky
Pečené papriky k masu
Pečené papriky k masu
  • Recepty.cz
  • Pečené nadívané kapustové (zelné) listy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact