• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pečená reveň s mořským ďasem
Napište svůj komentář k receptu

Pečená reveň s mořským ďasem

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pečená reveň s mořským ďasem
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 600
      g rebarbora tenké stvoly nakrájené na 6–8cm kousky
    • 1
      lžíce moučkový cukr
    • 40
      g zázvor čerstvý, oloupaný a najemno nakrájený
    • 1
      ks zelená chilli paprička nakrájená
    • 2
      ks pomeranč ideálně v biokvalitě
    • 150
      g cukr krupice
    • 150
      ml jablečný ocet
    • 2
      ks mrkev velká, nastrouhaná nebo nakrájená na tenké nitky
    • 0,50
      l olej arašídový na smažení
    • 4
      ks filety mořského ďasa nebo jiné bělomasé ryby
    • 1
      lžíce olivový olej
    • 3
      lžíce máslo studené
    • 80
      g mangold malé lístky
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Kousky rebarbory posypte cukrem a pečte v troubě předehřáté na 100 °C asi 30 až 40 minut.
2
Svařte spolu 150 ml pomerančové šťávy, kůru nastrouhanou z poloviny pomeranče, cukrem a octem, asi 3 minuty, pak propasírujte. Povařte ještě 2 minuty s chilli papričkou a zázvorem, sejměte z ohně a vložte rebarboru.
3
Nitky mrkve osmažte dokřupava v kastrůlku s rozpáleným arašídovým olejem, nechte okapat a osolte. Kousky ryby osmažte na olivovém oleji na středním plameni. Rebarboru rozdělte na talíře, odvar svařte a máslo zašlehejte, vlijte na talíře a doplňte mangoldem, rybou a nitkami mrkve.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rýže natural pečená v pánvi s rajčaty

Rýže natural pečená v pánvi s rajčaty

Krkovička pečená na medu a hořčicí

Krkovička pečená na medu a hořčicí

Pečená kachna s červeným zelím

Pečená kachna s červeným zelím

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Červen Oběd Večeře Pečení Smažení Vaření Šlehání Výjimečný den Návštěva Zdravý oběd Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Filety Jablečný ocet Mangold Máslo Moučkový cukr Mrkev Olej arašídový Olivový olej Pomeranč Rebarbora Sůl Zázvor Zelená chilli paprička
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rybízová bublanina s krémem

Rybízová bublanina s krémem

Rajská omáčka II.

Rajská omáčka II.

Cuketa na smetaně

Cuketa na smetaně

Bramborová pomazánka II.

Bramborová pomazánka II.

Dětská pomazánka

Dětská pomazánka

Jogurtovo-mléčný jahodový koktejl

Jogurtovo-mléčný jahodový koktejl

Bramborové hrudky - smažené

Bramborové hrudky - smažené

Telecí líčka na víně

Telecí líčka na víně

Dušené zelí - zadělávané

Dušené zelí - zadělávané

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

140
Chřest ve slanině - smažený, pečený i na gril
Chřest ve slanině -…
124
Ovesný pudink, základní recept
Ovesný pudink, základní…
91
Poctivá česnečka
Poctivá česnečka
60
Výpečky z remosky po každé jinak
Výpečky z remosky po…
20
Topinky s houbami a čedarem
Topinky s houbami a…

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz 10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Temná minulost Laufera (†84), který by oslavil »86«: V jeho bytě se zabila dívka

Temná minulost Laufera (†84), který by oslavil »86«: V jeho bytě se zabila dívka

SportRevue.cz Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Maminka.cz Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Další doporučené recepty:

Pečená pražma s mangovou salsou
Pečená pražma s mangovou salsou
Pečená prsíčka v parmazánovém těstíčku
Pečená prsíčka v parmazánovém těstíčku
Pečená rajčata plněná šunkou a vejci
Pečená rajčata plněná šunkou a vejci
Pečená růžišková kapusta
Pečená růžišková kapusta
Pečená ryba s karotkovým pyré
Pečená ryba s karotkovým pyré
Pečená řepa s česnekem a fetou
Pečená řepa s česnekem a fetou
  • Recepty.cz
  • Pečená reveň s mořským ďasem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact