• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pečená makrela se slaninou a cibulí
Napište svůj komentář k receptu

Pečená makrela se slaninou a cibulí

autor: caspar
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pečená makrela se slaninou a cibulí
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • cibule
    • anglická slanina
    • sůl
    • pepř mletý
    • paprika
    • česnek
    • makrela dle počtu strávníků

Postup přípravy receptu

1
Porce makrely osolíme, opepříme, potřeme rozetřeným česnekem (na 1 makrelu cca 3 stroužky), opaprikujeme. Takto připravenou makrelu naplníme plátky anglické slaniny a plátky cibule (cca 1 cibule na 1 makrelu). Makrelu položíme na alobal a kolem rozložíme další plátky cibule a anglické slaniny. Celé zabalíme do alobalu a dáme péct cca 45 minut v troubě.
2
Výbornou přílohou jsou brambory v alobalu. Na plát alobalu nakrájíme na kousky brambory, posolíme, opaprikujeme, proložíme plátky cibule a anglické slaniny. Vše zabalíme a dáme péct společně s makrelou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Makrela (ryba) pečená na bramborách

Makrela (ryba) pečená na bramborách

Krkovička pečená s játry a cibulí

Krkovička pečená s játry a cibulí

Ryba se slaninou a cibulí

Ryba se slaninou a cibulí

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • lenka | 15. 6. 2015 13:02

    To byla dobrota....Po 45minutách jsem rozdělala alobal jak u brambor tak u makrely, aby se dopekly a dostaly tu správnou chuť. To jsem tak pekla 15minut. Uvidím co na to řekne manžel,ale tahle varianta makrely mě víc chutná než s vínem.

  • rybář | 3. 5. 2015 16:47

    Bez toho alobalu by to mohlo být dobré,bohužel podle mě pečení v alobalu ztrácí pointu pečení a jedná se o dušení.A dušená ryba asi nebude to pravé ořechové... :-))

  • kamil | 3. 9. 2014 12:46

    dobry je podlít trochou tatarky

  • Andy | 20. 10. 2013 12:57

    recept je moc dobrý.Já jsem přidala ještě grilovací koření a pokapala citronem.

  • Michal Neumann | 9. 10. 2013 13:09

    Absolutní humus!Co to může být za člověka který dá na rybu,slaninu.česnek,cibuly. Nechápu,lidi mejte rozum a tento recept nevařte.

  • plevel | 2. 3. 2011 20:18

    no uprimne.. uz to nikdy neuvarim :-$ nechutnalo to ani jako ryba ani jako anglicka a ani moc jako cibule.. misto chuti podivna pachut :-$

  • jiří jaroš | 7. 1. 2010 16:40

    Vynikající!!! Děkuji za recept. Pošmáknul jsem si já manželka i synek. Akorát jsem tu rybu dělal společně brambory a přidal jsem drcený kmín a lehce pokapal citronem. ale jinak super mňamka !!! :-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Česnek Cibule Makrela Paprika Pepř mletý Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Nejlepší bramborová kaše od babičky

Nejlepší bramborová kaše od babičky

Zemplínský koláč

Zemplínský koláč

Švestkový štrůdl

Švestkový štrůdl

Bazalkové tofu

Bazalkové tofu

Hrášková polévka s česnekovými krutony se slaninou a bramborové pyré

Hrášková polévka s česnekovými…

Šunková pomazánka

Šunková pomazánka

Slunečnicový chléb domácí

Slunečnicový chléb domácí

Patizonová směs - bezmasá

Patizonová směs - bezmasá

Dýňová polévka krémová

Dýňová polévka krémová

Doporučujeme

40 minut
Citronové orzo se špenátem

Citronové orzo se špenátem

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

172
Švestková povidla bez míchání
Švestková povidla bez…
144
Jemnický řízek v bramboráku
Jemnický řízek v…
89
Bezlepková bábovka
Bezlepková bábovka
86
Cizrnové karí se špenátem
Cizrnové karí se špenátem
63
Rýžový salát / příloha
Rýžový salát / příloha

Zajímavé články

Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat, usušit a zpracovat?
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat,…
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže mohou způsobit ořechy i večeře na dovolené
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže…
AHA.cz Martina Čechová po rozchodu se slavným brankářem: Bez respektu

Martina Čechová po rozchodu se slavným brankářem: Bez respektu

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Blesk pro ženy Bunda, která zastínila trenčkot: Barn jacket milovala už královna Alžběta!

Bunda, která zastínila trenčkot: Barn jacket milovala už královna Alžběta!

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Vytočená Berenika Kohoutová: Tvrdý distanc od Okamury!

Vytočená Berenika Kohoutová: Tvrdý distanc od Okamury!

SportRevue.cz Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Těchto 6 věcí z bytu vyhoďte! Zbavte se negativní energie podle feng-šuej

Těchto 6 věcí z bytu vyhoďte! Zbavte se negativní energie podle feng-šuej

  • Recepty.cz
  • Pečená makrela se slaninou a cibulí
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact