• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pečená makrela se slaninou a cibulí
Napište svůj komentář k receptu

Pečená makrela se slaninou a cibulí

autor: caspar
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pečená makrela se slaninou a cibulí
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • cibule
    • anglická slanina
    • sůl
    • pepř mletý
    • paprika
    • česnek
    • makrela dle počtu strávníků

Postup přípravy receptu

1
Porce makrely osolíme, opepříme, potřeme rozetřeným česnekem (na 1 makrelu cca 3 stroužky), opaprikujeme. Takto připravenou makrelu naplníme plátky anglické slaniny a plátky cibule (cca 1 cibule na 1 makrelu). Makrelu položíme na alobal a kolem rozložíme další plátky cibule a anglické slaniny. Celé zabalíme do alobalu a dáme péct cca 45 minut v troubě.
2
Výbornou přílohou jsou brambory v alobalu. Na plát alobalu nakrájíme na kousky brambory, posolíme, opaprikujeme, proložíme plátky cibule a anglické slaniny. Vše zabalíme a dáme péct společně s makrelou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Makrela (ryba) pečená na bramborách

Makrela (ryba) pečená na bramborách

Krkovička pečená s játry a cibulí

Krkovička pečená s játry a cibulí

Ryba se slaninou a cibulí

Ryba se slaninou a cibulí

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • lenka | 15. 6. 2015 13:02

    To byla dobrota....Po 45minutách jsem rozdělala alobal jak u brambor tak u makrely, aby se dopekly a dostaly tu správnou chuť. To jsem tak pekla 15minut. Uvidím co na to řekne manžel,ale tahle varianta makrely mě víc chutná než s vínem.

  • rybář | 3. 5. 2015 16:47

    Bez toho alobalu by to mohlo být dobré,bohužel podle mě pečení v alobalu ztrácí pointu pečení a jedná se o dušení.A dušená ryba asi nebude to pravé ořechové... :-))

  • kamil | 3. 9. 2014 12:46

    dobry je podlít trochou tatarky

  • Andy | 20. 10. 2013 12:57

    recept je moc dobrý.Já jsem přidala ještě grilovací koření a pokapala citronem.

  • Michal Neumann | 9. 10. 2013 13:09

    Absolutní humus!Co to může být za člověka který dá na rybu,slaninu.česnek,cibuly. Nechápu,lidi mejte rozum a tento recept nevařte.

  • plevel | 2. 3. 2011 20:18

    no uprimne.. uz to nikdy neuvarim :-$ nechutnalo to ani jako ryba ani jako anglicka a ani moc jako cibule.. misto chuti podivna pachut :-$

  • jiří jaroš | 7. 1. 2010 16:40

    Vynikající!!! Děkuji za recept. Pošmáknul jsem si já manželka i synek. Akorát jsem tu rybu dělal společně brambory a přidal jsem drcený kmín a lehce pokapal citronem. ale jinak super mňamka !!! :-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Česnek Cibule Makrela Paprika Pepř mletý Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vizovické pečivo

Vizovické pečivo

Fofr bublanina

Fofr bublanina

Templářský dort tmavý

Templářský dort tmavý

Koule Raffaelo

Koule Raffaelo

Voňavé anglické kapsy

Voňavé anglické kapsy

Kuře na čerstvém zázvoru s kořenovou zeleninou

Kuře na čerstvém zázvoru s kořenovou…

Brownies cupcake

Brownies cupcake

Pohankové zeleninové placky

Pohankové zeleninové placky

Červená řepa s medem podle J. Krausové

Červená řepa s medem podle J. Krausové

Doporučujeme

20 minut
Čočkový dhál

Čočkový dhál

45 minut
Bramboračka s bylinkovými noky

Bramboračka s bylinkovými noky

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

30 minut
Krupicový dezert se švestkovým rozvarem

Krupicový dezert se švestkovým…

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

45 minut
Jablečný bread cake

Jablečný bread cake

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

105 minut
Hrušková povidla

Hrušková povidla

Poslední sledované recepty

103
Guláš (nejen) se žampiony
Guláš (nejen) se žampiony
86
Ostružinový džem s jahodami
Ostružinový džem s…
22
Krupicový dezert se švestkovým rozvarem
Krupicový dezert se…
20
Houbová omáčka II.
Houbová omáčka II.
20
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: 5 rychlých a originálních večeří z brambor
Od pondělí do pátku: 5 rychlých a originálních…
7 českých podzimních superpotravin: Jsou levné, pochutnáte si na nich a někdy dokáží i zázraky
7 českých podzimních superpotravin: Jsou levné,…
Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti, které potěší nejen vášnivé houbaře
Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti,…
Šípky jsou skvělé na imunitu i v kuchyni: 4 recepty, jak je chutně využít
Šípky jsou skvělé na imunitu i v kuchyni: 4…
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin: Krása a kreativita v jednom
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin:…
AHA.cz Bohdalová ve společnosti: Tajemný doprovod vzbudil otázky

Bohdalová ve společnosti: Tajemný doprovod vzbudil otázky

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Učitelka, děkan, prodejce aut: Kdo jsou a co dělají sourozenci českých celebrit?

Učitelka, děkan, prodejce aut: Kdo jsou a co dělají sourozenci českých celebrit?

Blesk pro ženy Ofiny jsou zpět! Jaký typ bude hitem tohoto podzimu?

Ofiny jsou zpět! Jaký typ bude hitem tohoto podzimu?

Ženy.cz Lidi, vzpamatujte se! Proč už nikdo nemá normální vztah k jídlu?

Lidi, vzpamatujte se! Proč už nikdo nemá normální vztah k jídlu?

Blesk.cz Martina z nekonečné Ulice Holíková porodila! Ukázala první »selfie« miminka

Martina z nekonečné Ulice Holíková porodila! Ukázala první »selfie« miminka

SportRevue.cz FOTO: Úsměvy a velká prsa v akci. To jsou americké roztleskávačky

FOTO: Úsměvy a velká prsa v akci. To jsou americké roztleskávačky

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Ezoterické rituály na podzimní rovnodennost: Jak přilákat lásku a hojnost?

Ezoterické rituály na podzimní rovnodennost: Jak přilákat lásku a hojnost?

  • Recepty.cz
  • Pečená makrela se slaninou a cibulí
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact