• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pečená makrela se slaninou a cibulí
Napište svůj komentář k receptu

Pečená makrela se slaninou a cibulí

autor: caspar
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pečená makrela se slaninou a cibulí
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • cibule
    • anglická slanina
    • sůl
    • pepř mletý
    • paprika
    • česnek
    • makrela dle počtu strávníků

Postup přípravy receptu

1
Porce makrely osolíme, opepříme, potřeme rozetřeným česnekem (na 1 makrelu cca 3 stroužky), opaprikujeme. Takto připravenou makrelu naplníme plátky anglické slaniny a plátky cibule (cca 1 cibule na 1 makrelu). Makrelu položíme na alobal a kolem rozložíme další plátky cibule a anglické slaniny. Celé zabalíme do alobalu a dáme péct cca 45 minut v troubě.
2
Výbornou přílohou jsou brambory v alobalu. Na plát alobalu nakrájíme na kousky brambory, posolíme, opaprikujeme, proložíme plátky cibule a anglické slaniny. Vše zabalíme a dáme péct společně s makrelou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Makrela (ryba) pečená na bramborách

Makrela (ryba) pečená na bramborách

Krkovička pečená s játry a cibulí

Krkovička pečená s játry a cibulí

Ryba se slaninou a cibulí

Ryba se slaninou a cibulí

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • lenka | 15. 6. 2015 13:02

    To byla dobrota....Po 45minutách jsem rozdělala alobal jak u brambor tak u makrely, aby se dopekly a dostaly tu správnou chuť. To jsem tak pekla 15minut. Uvidím co na to řekne manžel,ale tahle varianta makrely mě víc chutná než s vínem.

  • rybář | 3. 5. 2015 16:47

    Bez toho alobalu by to mohlo být dobré,bohužel podle mě pečení v alobalu ztrácí pointu pečení a jedná se o dušení.A dušená ryba asi nebude to pravé ořechové... :-))

  • kamil | 3. 9. 2014 12:46

    dobry je podlít trochou tatarky

  • Andy | 20. 10. 2013 12:57

    recept je moc dobrý.Já jsem přidala ještě grilovací koření a pokapala citronem.

  • Michal Neumann | 9. 10. 2013 13:09

    Absolutní humus!Co to může být za člověka který dá na rybu,slaninu.česnek,cibuly. Nechápu,lidi mejte rozum a tento recept nevařte.

  • plevel | 2. 3. 2011 20:18

    no uprimne.. uz to nikdy neuvarim :-$ nechutnalo to ani jako ryba ani jako anglicka a ani moc jako cibule.. misto chuti podivna pachut :-$

  • jiří jaroš | 7. 1. 2010 16:40

    Vynikající!!! Děkuji za recept. Pošmáknul jsem si já manželka i synek. Akorát jsem tu rybu dělal společně brambory a přidal jsem drcený kmín a lehce pokapal citronem. ale jinak super mňamka !!! :-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Česnek Cibule Makrela Paprika Pepř mletý Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tvarohové smaženky jako dezert

Tvarohové smaženky jako dezert

Fazolky po staročesku

Fazolky po staročesku

Klatovský řízek

Klatovský řízek

Číňan na houbách

Číňan na houbách

Chlebové bramboráky

Chlebové bramboráky

Tatarka

Tatarka

Sójové kostky s hlívou ústřičnou

Sójové kostky s hlívou ústřičnou

Karbenátky po našem

Karbenátky po našem

Kefírovo-kokosové řezy: Eskymo po našem

Kefírovo-kokosové řezy: Eskymo po…

Doporučujeme

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

281
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
25
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína
22
Salát tabouleh
Salát tabouleh
22
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
19
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli: Naučte se poctivý recept na tuhle klasiku
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli:…
Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
AHA.cz Borhyová jako paní Smečková: Tajná svatba v zahraničí

Borhyová jako paní Smečková: Tajná svatba v zahraničí

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Agáta Hanychová zavzpomínala: Nejlepší to bylo s Prachařem!

Agáta Hanychová zavzpomínala: Nejlepší to bylo s Prachařem!

SportRevue.cz VIDEO: To musíte vidět! 17 neuvěřitelných sportovních propadáků, kiksů a trapasů

VIDEO: To musíte vidět! 17 neuvěřitelných sportovních propadáků, kiksů a trapasů

Maminka.cz Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

  • Recepty.cz
  • Pečená makrela se slaninou a cibulí
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact