• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Pečená makrela s tvarůžky a cibulí
Napište svůj komentář k receptu

Pečená makrela s tvarůžky a cibulí

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pečená makrela s tvarůžky a cibulí
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • makrela (Dle počtu strávníků)
    • cibule
    • olomoucké tvarůžky (syrečky)
    • sůl
    • pepř mletý
    • paprika
    • česnek
    • máslo

Postup přípravy receptu

1
Makrelu nasolíme, opepříme, posypeme paprikou (já používám uzenou papriku - dodá vynikající chuť uzeniny), potřeme česnekem. Vnitřek makrely obložíme plátky cibule (na 1 makrelu půl cibule) a jedním na plátky pokrájeným tvarůžkem.
2
Makrelu zabalíme do alobalu s plátkem másla. Dáme do zapékací misky, vložíme do předehřáté trouby na 200 °C a pečeme 30-45 minut. Podáváme s pečenými bramborami.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Makrela (ryba) pečená na bramborách

Makrela (ryba) pečená na bramborách

Krkovička pečená s játry a cibulí

Krkovička pečená s játry a cibulí

Makrela na víně

Makrela na víně

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Blanka Sobotková | 25. 9. 2009 22:37

    Markéto, s uzenou makrelou nemám zkušenosti jako tepelně upravenou. Používám ji pouze ve studené kuchyni. V tomto receptu bych uzenou makrelu raději nezkoušela. Myslím, že nic nezkazíte, použijete-li místo uzené papriky papriku obyčejnou.

  • Markéta H. | 24. 9. 2009 08:24

    Zajímavý recept, ráda bych ho vyzkoušela, uzenou papriku tu neseženu ale napadlo mě, zda bych mohla použít makrelu již uzenou, zkrátit dobu pečení a použít papriku klasickou. Myslíte, že by to šlo? Děkuji

  • ladislava staffenová | 22. 11. 2008 22:26

    Tak tohle si dám rovnou do oblíbených, protože tvarůžky v jakékoli podobě se u nás můžou. Ještě musím sehnat uzenou papriku, zatím jsem na ni narazila jen na internetu, v prodejnách na mě koukaj jak .... a to myslím jak hyper...,super..i menší markety. Asi budu muset počkat na trhy.

  • Blanka Sobotková | 21. 11. 2008 20:48

    Já kupuji koření uzená paprika ve speciálním obchodu s kořením "Koření od Sindibáda".

  • Leona Machová | 21. 11. 2008 11:57

    Pro Silvu: já ji kupuji v obchodě s kořením, prodává se v průhledném obale a nebo v plechové krabičce. Podívejte se spíše v hypermarketech, kde jsou takové ty stánky s kořením.

  • Sylva P. | 21. 11. 2008 09:40

    Prosím, to koření uzená paprika je od jaké firmy a kde ho kupujete? Díky

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Makrela Máslo Olomoucké tvarůžky (syrečky) Paprika Pepř mletý Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Krakonošovy drny

Krakonošovy drny

Plněný cop

Plněný cop

Jahodový piškot s pudinkem

Jahodový piškot s pudinkem

Zapečené filé

Zapečené filé

Omáčka na špagety III.

Omáčka na špagety III.

Křehký, výjimečně dobrý makový koláč

Křehký, výjimečně dobrý makový koláč

Lilek s rajčaty

Lilek s rajčaty

kuřecí pilaf s kari

kuřecí pilaf s kari

Guláš s hráškem

Guláš s hráškem

Doporučujeme

20 minut
Salát s quinoou a sýrem halloumi

Salát s quinoou a sýrem halloumi

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

80
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
37
Čevapčiči
Čevapčiči
36
Třešňová marmeláda
Třešňová marmeláda
35
Salát s quinoou a sýrem halloumi
Salát s quinoou a sýrem…
34
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.
Jahodové tiramisu podle…

Zajímavé články

Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí nutriční terapeutka Lada Nosková
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí…
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník: Vsaďte na jednoduchý třešňový kompot!
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník:…
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra, kuře, ryby i steak
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra,…
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický návod, jak ho vybrat, opéct i ochutit
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický…
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět, od samosběru až po dokonalou bublaninu nebo džem
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět…
AHA.cz Další trápení Haliny Pawlowské: Může si za to bohužel sama

Další trápení Haliny Pawlowské: Může si za to bohužel sama

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Blesk pro ženy Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Michael Douglas se vrací do Varů: Zákulisí slavné fotky u Gotta! A co měl s Ivanou?

Michael Douglas se vrací do Varů: Zákulisí slavné fotky u Gotta! A co měl s Ivanou?

SportRevue.cz FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

  • Recepty.cz
  • Pečená makrela s tvarůžky a cibulí
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact